maanantai 30. toukokuuta 2011

YLE EDISTÄÄ SUOMALAISUUDEN SEKOITTUMISTA ELI HÄVIÄMISTÄ

YLE TV 1, 30.5.2011, klo 18.30 Rakkauden tähden: Ebun ja Antti

Nigerialainen Ebun vierailee appivanhempiensa luona Vantaalla. Anoppi Heli opettaa Ebunia hiihtämään. Ebun kutsuu perheen afrikkalaiseen juhlaan. Osa 7/10.

Suomalaiset on pieni Itämeren pohjoispuolella asustava kansa, jonka monet kielisukulaiset on joko tuhottu suoraan tai ”integroitu” Venäjään, jolloin niiden kohtaloksi on jäänyt hiipua historian unohdukseen. Yksinkertaisesti sanottuna suomalaiset ovat maailman 7 miljardin ihmismassassa uniikki ja aito vähemmistö 0,07 % väestöosuudellaan.

Siksi on äärimmäisen kaksinaamaista puhua suomalaisista enemmistönä silloin kun todellisen globaalin enemmistön annetaan tunkeutua maahan. Keskuudestamme nousevat matalan intensiteetin kansanmurhaajat puhuvat mielellään vähemmistökansojen oikeudesta olemassaoloon samalla kun korostavat globaalisuutta. Jollakin masokistis-rasistisella logiikalla nämä hyväkkäät eivät kuitenkaan suo samaa oikeutta suomalaisille tai valkoisille ylipäätään. Päinvastoin, he edistävät kansainvaelluksen lisäksi rodunsekoitusta, joka on eräs valkoisia suomalaisia vastaan suunnattu biologisen sodan muoto.

Ylen lähettämä 10-osainen (!) tv-sarja Rakkauden tähden on mairea propaganda-potpurri, joka pyrkii normalisoimaan rodunsekoituksen ja jopa edistämään sitä. Huomionarvoista sarjassa on se, että sekaparit eivät ole valkoisia kuten suomalais-hollantilaisia tai suomalais-puolalaisia vaan lähes poikkeuksetta suomalais-ei-eurooppalaisia. Se ei ole sattumaa. Se on Ylen lähettämää suomalaisvihamielistä propagandaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti