torstai 11. tammikuuta 2018

RAISKAAVA ULKOMAALAINEN SAA JÄÄDÄ SAKSAAN, ISRAEL-KRIITTINEN EI


Saksan anglo-sionistinen miehityshallinto on toisesta maailmasodasta lähtien pyrkinyt kuohitsemaan saksalaisen identiteetin ja aivopesemään kansalaisia maan uudelle uskontokultille, eliitin suosimalle holokausti-uskonnolle. 

Viime vuosikymmenten aikana ongelmaksi ovat tulleet saksalaisvihamielisen juntan maahan päästämät värilliset muukalaiset, joilla ei ole aikomustakaan omaksua holokausti-uskontoa, puhumattakaan, että he alkaisivat pitää juutalaisia ylistettävinä puolijumalina. Ensinnäkin Lähi-idän ja Afrikan vapaamatkustajlla ei ole juutalaisten suhteen mitään historiallista painolastia. Toiseksi, kehitysmaalaiset ovat olleet monesti lähtömaissaan juutalaisen vallan ja terrorin kohteita. Siksi heille ei tuota Saksassa asuessaan ongelmaa ilmaista pidäkkeetä juutalaiskriittisyyttään. 

Tilanne on sikäli tragikoominen, että juuri juutalaisten ylivoimaisena enemmistönä olevat liberaalit ovat kaikkein innokkaimmin propagoineet vapaan maahanmuuton puolesta. Luonnollisesti nämä samat ihmiset kannattavat Israelin tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa ja etnistä seulontaa. Euroopassa heille on tullut varmaan yllätyksenä, että kehitysmaiden lemmikit ovatkin alkaneet purra hyväntekijöidensä kättä.

Absurdia tilannetta on yrittänyt selittää Yle tuoreessa verkkosivujen uutisessa Israelin lipunpoltto laukaisi Saksassa väittelyn: Pitääkö maahanmuuttajat määrätä käymään keskitysleireillä? Maailmalla keskustelu lähti liikkeelle jo pari päivää sitten kun Angela Merkelin CDU:n sisarpuolue CSU vaatii karotusta niille maahanmuuttajille, jotka ovat ilmaisseet "antisemitistisiä" mielipiteitä Saksassa. Vaatimus lähti liikkeellle sen jälkeen kun kehitysmaalaiset olivat joulukuun poliittisessa protestissaan polttaneet Israelin lippuja. 

Tällaisia uutisia lukiessa tekee mieli hamuta popkorneja: kehitysmaan vapaamatkustaja saa lähtöpassit Saksasta vasta silloin kun hän esittää ikäviä totuuksia kritiikin ulkopuolelle nostetuista juutalaisista. Tämä taas todistaa, että jokaisessa ihmisessä on aina jotain hyvää.

On huvittavaa nähdä, kuinka globalistiliberaalit joutuvat kerrankin valitsemaan kahden lempiagendansa väliltä. Vaikka he miten kiemurtelisivat, he eivät voi tällä kertaa syödä ja säästää kakkua samaan aikaan. Tosin yritystä tähän on kuten Ylen uutinen tietää kertoa:
Joulukuisten lipunpolttoprotestien jälkeen Saksan oikeusministeri Heiko Maas sanoi, että maahanmuuttajien kotouttamiskursseilla voitaisiin antaa entistä enemmän painoa holokaustista kertomiseen. Hän totesi, ettei rasismilla ole sijaa Saksassa. Saksa taistelee uusnatsien antisemitismiä vastaan, eikä myöskään maahanmuuttajilta suvaita antisemitismiä, hän sanoi.
Saksalaisille kansallismasokistinen holokausti-aivopesu on ollut jo pitkään tuttua ja nyt tätä samaa yritetään kohdistaa muslimimuukalaisille, koska miehityshallinnolle olisi ideaalia, että myös kehitysmaalaiset alistuisivat juutalaisten tahtoon eikä heitä näin tarvitsisi karkottaa takaisin lähtömaihinsa. Kuljettamalla kehitysmaalaisia sodan jälkeen rakennetuissa ("rekonstruktuoiduissa") keskitysleirien kulisseissa heidän toivotaan hämmentyvän emotionaalisesti ja samalla unohtavan sionistisen sorron Lähi-idässä:
Keskitysleirivierailut toisivat esiin, mihin juutalaisvastaisuus voi johtaa, Chebli sanoi saksalaismedian, muiden muassa Die Weltin, rbb24:n ja Deutsche Wellen mukaan. Vierailu sisällytettäisiin maahanmuuttajille pakolliseen kotoutumiskurssiin. Kursseilla keskitytään Saksan historiaan, oikeusjärjestelmään ja kieleen. Keskitysleirivierailut kuuluvat jo nykyisin lukio-opetukseen. 
Todennäköisesti tällainen Kellopeliappelsiinimainen shokkiterapia ei toimisi värillisiin, sillä heillä ei ole mitään tekemistä Saksan historian ja sen väitettyjen hirmutekojen kanssa. Saksan juutalaisten keskusneuvoston johtaja on sikäli realisti, että hän pitää juutalaiskriittisyyteen syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottamista "ongelman" kätevimpänä ratkaisuna:
Saksan juutalaisten keskusneuvoston johtaja Josef Schuster pitää Cheblin ehdotusta periaatteessa hyvänä, sillä tällaiset muistomerkit voivat herättää empatiaa ihmisissä, jotka ovat itse joutuneet pakenemaan. Schusterin mielestä antisemitismi voisi myös olla peruste turvapaikanhakijan karkottamiselle.
Anglo-sionistisen miehityshallinnon alainen Saksa tulee luultavasti taipumaan Schusterin ehdotukseen ongelman lopullisena ratkaisuna. Saksa luopuu mieluummin muutamista kultamunistaan kuin holokaustiuskonnosta, koska juuri jälkimmäisen avulla Eurooppaan on voitu päästää kymmeniä miljoonia afrikkalaisia ja muita tänne kuulumattomia.

Jos holokaustikortilla syyllistämisestä luovuttaisiin, eurooppalaiset uskaltaisivat nähdä, että omista kansallisista rajoista kiinnipitäminen on moraalisesti täysin oikeutettua, sillä niin tekevät kaikki muutkin maailman kansat. Paitsi nyt valkoiset länsimaalaiset, varsinkin Saksassa.

Mitä sitten? Kyllä tämä sananvapauden
vastainen projekti on jo tiedetty pitkään.

1 kommentti:

  1. Luulen että ählämit nauraisivat itsensä hengiltä ja saisivat vain hyviä ideoita leirivierailuista.

    VastaaPoista