perjantai 12. tammikuuta 2018

MIKÄ SUUTUTTI "LIBERAALIT" TRUMPIN PERSLÄPIVALTIO-KOMMENTISSA? TOTUUS.Paras tapa saada nykypäivän sosialistit eli "liberaalit" raivoihinsa on kertoa heille yksinkertainen ja kiistämätön totuus. Liberaalin valtamedian vihaama Yhdysvaltain presidentti teki sen jälleen eilen. Hän sanoi tutulla tylyllä tavallaan ääneen sen, jonka kaikki tietävät: niin sanotut maahanmuuttajat tulevat pääasiassa Haitista ja Afrikasta, koska he eivät halua asua luomissaan kotimaissaan. 

Totta kai tosiasian ilmaiseminen tulkittiin Ylessä vakavaksi kömmähdykseksi, josta kertoo verkkosivujen uutinen Trumpin uusin möläytys maahanmuutosta nosti vastalauseiden vyöryn. Valtamedian reaktiot kaikkialla olivat odotettuja, koska silloin kun sisältöä ei voida kiistää yritetään kiinnittää huomio tyyliin, huolimatta siitä, että se on täysin epäolennaista esitetyn informaation kanssa. Silti on hämmästyttävää, että Trumpin kommentista pöyristyttiin siinä määrin, että se nousi länsimaailman ykkösuutiseksi (myös Ylessä), vaikka hänet valittiin juuri kovapuheisen maahanmuuttokriittisyyden vuoksi presidentiksi.

Kognitiivista dissonanssia huokuvista reaktoista päätellen toimittajat ja muut liberaalit yrittävät kiistää, että kehitysmaat eivät olisi persläpimaita, vaikka länsimaihin pyrkijät yrittävät niistä pois juuri sen vuoksi, että ne ovat persläpimaita. Kyse ei siis ole Trumpin pahantahtoisesta mielipiteestä, koska kaik
kien objektiivisten standardien mukaan Haiti ja Afrikan maat ovat rotankoloja. On yhdentekevää kutsutaanko tällaisia maita korrektimmalla nimityksellä epäonnistunut valtio, sillä kaikki ymmärtävät, että kyseessä ovat maat, joissa säädyllinen ihminen ei haluaisi asua. 

Mustan Afrikan valtiot ovat persläpimaita yksinkertaisesti siitä syystä, että ne synnyttäneet populaatiot ovat kykenemättömiä kunnolliseen hallintoon ja keskinäiseen luottamukseen, jonka vuoksi ne ovat syvästi korruptoituneita. Syytä ei pidä kuitenkaan etsiä niinkään kulttuurista vaan väestön perimästä, sillä tietynlaisen hallinnon ja sivistystason ylläpitäminen vaati väestöltä määrätyn yleisälykkyyden. Tässä ei siis arvoteta älykkyyttä tai sitä onko läntinen teknologinen kulttuuri parempi kuin primitiivinen afrikkalainen, vaan todetaan välttämätön ehto, jolla korkeakulttuuri on mahdollinen. Kun me hyväksymme tämän tosiasian ja samalla päästämme afrikkalaiset tänne, myös meidän maistamme tulee persläpimaita. Asian kehityskulkua voi havainnollistaa seuraamalla mitä tapahtuu vaikkapa Ranskassa ja Ruotsissa.

Se, että Trump otti esimerkiksi Amerikan edustalla sijaitsevan maailman köyhimmän maan Haitin, on merkitykseltään syvempi kuin äkkiseltään näyttää. Miksi auttaa maata, jossa mustat Haitin vallankumouksessa (1791–1804) tekivät valkoisten ranskalaisten kansanmurhan ja pari vuotta tämän jälkeen keisari Jean Jacques Dessalinesin johdolla tapattivat lähes kaikki jäljelle jääneet mulatitkin. Kyse oli yhdestä maailman perusteellisimmista etnisistä puhdistuksista, mutta valtamediassa se on haluttu unohtaa lähes kokonaan. Jos tästä mustien rotusodasta joskus jotain julkisuudessa kuullaan, ovat ääneessä yleensä tiedostavat tahot, jotka ylistävät tapahtunutta marxilaisin sanakääntein onnistuneena orjakapinana. Sosiaalisen median avoimessa keskusteluryhmässä "neohumanismin isä" Esa Taberman valaisee Haitin historiaa seuraavasti:
Haitin historia on selkeä esimerkki maasta, jossa kaikki on mennyt pieleen. Jopa heikäläisten rajanaapurin Dominikaanisen Tasavallan sinänsä mustaihoiset asukkaat pitävät itseään näitä fiksumpina! Ehkä jopa aiheellisesti, sillä Haitin historia on esimerkki siitä, miten jokin väestöryhmä ryhtyy juurimaan älykkyyttä omasta populaatiostaan. Ranskalaisvastaista kapinaa johtaneet mulatit likvidoitiin melko nopeasti ja valtion ottivat johtoonsa erilaiset "keisarit", "kuninkaat" ja "presidentit" loputtoman surkuhupaisessa tapahtumien ketjussa. Naapurimaakin tuli lyhyeksi aikaa valloitetuksi "presidentin" Jean Boyerin, mutta tämäkin saavutus kuihtui kun naapurimaan väestö nousi kapinaan ja karkotti hyvin vihatut haitilaiset neekerisotilaat. Eli vertaamalla vaikkapa Dominikaanista Tasavaltaa ja Haitia keskenään ja tutkimalla näiden valtioiden historiaa niin ei voi välttyä huomiolta, että Trumpin näkemyksiä Haitista moittivat eivät todellakaan tiedä, mistä puhuvat!
Rasittavasta median loiskiehunnasta huolimatta, Donaldin Trumpin Haiti-kommentista on ollut se ilo, että se on saanut monet punaliberaalit ryömimään koloistaan ja purkamaan julkisesti ahdistustaan. Eräiden kulttuurialan ihmisten lausunnot paljastavat, kuinka tietämättömiä ja naiveja he ovat maahamuutosta ja siihen sisältyvästä nollasummapelistä. Ylen jutussa kerrotaan kuinka kirjailija Stephen King hämmästeli Twitterissä, miksi norjalaiset haluaisivat muuttaa Yhdysvaltoihin, koska heillä on jo toimiva terveydenhuolto ja pitkä elinaikaodote.


Lausunnollaan King tulee kertoneeksi, että Yhdysvaltojen on "järkevintä" odottaa tulijoita vain kehitysmaista, koska he osaavat arvostaa ilmaista terveydenhuoltoa ja sosiaaliviraston turvaamaa elintasoa, jota heillä ei omissa maissaan ole. Kingin mielestä norjalaisten ei kannatta lähteä Yhdysvaltoihin, koska he voivat tuottaa älyllään ja ahkeruudellaa lisäarvoa yhtä hyvin kotimaassaan toisin kuin kehitysmaalaiset, jotka ovat kaikkialla lähinnä vain saamapuolella. Liberaalina tunnettu kirjailija ei taitanut ajatella kommenttiaan aivan loppuun asti, sillä siitä voidaan helposti johtaa rodullisia "stereotypioita" suuntaa jos toiseen. Kysymys kuuluukin, miksi amerikkalaiset, etenkin veronmaksajina toimivat valkoiset, haluaisivat norjalaisten sijaan afrikkalaisia maahansa? 

Trumpin kommentti oli perusteltu, mutta valkoisia vihaavat globaalit enemmistöt eli vähemmistöinä esiintyvät Amerikan mustat pitävät toivetta norjalaisista maahanmuuttajista merkkinä valkoisesta ylivallasta. 
Ylen jutussa tätä kantaa edustaa  myös valkoinen aisankannattajajournalisti ja televisiopersoona Anderson Cooper
– Presidentti Trumpin kommentit ovat jälleen yksi todiste hänen ymmärtämättömistä ja välinpitämättömistä näkemyksistään. Se myös vahvistaa epäilyt siitä, että presidentin slogan "Make America great again" tarkoittaa todellisuudessa "Make America white again", kommentoi demokraattipoliitikko Cedric Richmond, joka on Yhdysvaltain kongressin afroamerikkalaisten etuja ajavan CBC-ryhmän (Congressional Black Caucus) puheenjohtaja.
Anderssonin kommentissa tuli ainakin rehellisesti selväksi se, että mustan demokraattipoliitikon näkemys on puhtaasti mustien etuja ajava. Tästä taas voidaan esittää johtopäätös, joka tuottaa punaliberaalille päänsärkyä: kun kerran mustilla on eettinen oikeus puolustaa etnisyyttään, niin eikö silloin olisi tekopyhää evätä sama oikeus valkoisilta? Sitä paitsi Amerikan mustien kannalta ei ole kovin järkevää, että valkoinen väestö supistuisi merkityksettömäksi, sillä juuri heidän veroistaan monen mustan elämä ja elintaso on riippuvainen. Jopa monet juutalaiset ovat sitä mieltä, että valkoisten työläismuurahaisten määrää ei saisi laskea liikaa, kuten amerikkalainen kansalaisvaikuttaja Andrea Nyx Hemera kirjoittaa:
Jews are only 2% of the US. Without the support of gentiles, Jews couldn't do much even if they have so much money. And the most talented and useful gentiles are whites. So, Jewish Power relies on the support of White Power. Jews don't see White Power as a tiger or bear to hunt down and kill. If White Power goes, Jewish Power goes too. 
In actuality, Jews see White Power as a Horse to capture, whip, tame, and ride. That way, the Jewish master horseman sits atop the White Horse, which is used to trample on Palestinians and Muslims in these Wars for Israel.  
So, Jews seek to tame, harness, and control White Power than totally destroy it. It's like any man with a horse. If he kills the horse, he has to walk on foot, and then, he has no speed and power. For him to have great power, the horse must be made to obey him and carry him on its back. It's like that Steven Spielberg movie WAR HORSE. Jews see goyim as a horse to tame and ride. 
This is why Jewish bitching about White Power is so bogus. Jews really rely on White Power to push the agenda of Jewish Power. Jews must ride the White Horse. So, Jews want White Power to continue BUT for it to serve Jews than have its own agency and independence. So, White Power is to serve Jewish Supremacism. If White Power seeks independence, liberation, emancipation, and autonomy from Jewish Power, then Jews flip out and accuse it of 'white supremacism'. 
(...) Asian-Indians gained independence from British Imperialism by calling for Civil Disobedience. White Power can gain independence from Jewish Zio-Globalist Supremacism only by calling for Racial Disobedience. There must be White Racial Disobedience against Jewish Vice Industries(like gambling which should be boycotted), Zionist oppression of Palestinians, Wall Street bailouts, and Wars for Israel(where Jews use white gentiles to murder and kill Muslim gentiles, all the while hugging 'Muslim refugees' as salt-of-the-earth allies against whites).
Samainen kirjoittaja näkee Donald Trumpin lailla, että maahanmuutto ei sinänsä ole ongelma, vaan se keitä tulijat ovat:
Immigration is a side issue. It is the COLOR of immigration that is the main issue. If people like yourself come to your nation, it is immigration. But, if people unlike your people come to your nation in huge numbers, it's colonization. If all the immigrants were white, would white patriots worry? No, the new whites will replenish whiteness already here. White power will grow stronger. 
But when non-whites arrive, they don't so much assimilate as change the entire character of the nation. Look what the mass arrival of Jews did to what was once Palestine. It's a Jewish state now. Look what Muslim Albanians did to Kosovo that was once Serbian. 
Why are Jews so pro-immigration in Israel? Because Israel allows only Jewish immigration. So, immigration in Israel means more Jews and more Jewish power. 
If Israel changed its laws and immigration to Israel became majority Arab or African, Israeli Jews would oppose immigration because non-Jewish immigration will eventually destroy Israel. 
Now, why do Jews push non-white immigration in EU and US? Because Jews are a minority in white gentile nations and want more minority power so as to guilt-bait and paralyze white people. Also, the issue of Diversity turns a huge number of whites into race-traitors who side with non-whites against fellow whites. These prog whites love to virtue-vape as their current-year identity is self-righteous supremacism. They are Justice Junkies. PC destroys all meanings. Diversity is defined as unity, strength, and equality when it is the opposite of those things. Woman is defined as a man with a wig. White is defined as blacks in the role of Lancelot and Achilles. Illegal Alien is called a Dreamer. Israel is defined as what America is all about. Rainbow and Pride are defined as homosexual. Africans and Muslims are defined as European. Christianity is defined as celebration of homos. Only Jews remain real Jews. Everything else is fluid and fracked into meaninglessness.

6 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista