keskiviikko 3. tammikuuta 2018

YLEN MULTIKULTI-UUTISET OVAT VÄÄRISTYNEITÄ TODELLISUUDEN PEILIKUVIA


Uutena vuotena kehitysmaamuslimit keppostelivat kaikkialla länsimaissa, mutta Yle ei nähnyt asiakseen kertoa näistä yksittäistapauksista kansalaisille mitään. Mediajätti toteuttaa tässä vanhaa hyväksi havaittua strategiaa, jossa se mikä on poissa silmistä, on myös poissa ihmisten mielistä. Tämä ei silti tarkoita, etteivätkö jotkut muut olisi nähneet ja kertoneet asioista myös suomalaisille. Ylen ja muiden gloabalistiseen järjestelmään sitoutuneiden valemedioiden harmiksi riippumattomat uutistalot ja verkkouutissivut ovat informoineet viime päivinä runsaasti vierasperäisten koneinsinöörien edesottamuksista.

Ylelle ei riittänyt se, että se jätti kertomatta muslimimuukalaisten uuden vuoden ilkitöistä Ranskassa ja Ruotsissa, vaan se projisoi näiden katuterrorin yksittäisiin valkoisiin ekstremisteihin. Sen on vaivalla seurannut suurten (((globalistimedioiden))) uutisvirtaa ja poiminut sieltä sen agendaa palvelevia pikku-uutisia ja kiiltokuvatarinoita. Niistä viimeisin on Ylen verkkosivujen ulkomaan "uutinen" Uusnatsi tuhri moskeijaa hakaristein – muslimit maksoivat sakot. Näyttävällä uutisoinilla halutaan viestiä, että tällainen laupaudentyö väärauskoisia kohtaan olisi kovin yleistä muslimien kohdalla:

Nassri toteaa, että jos joku tekee jotain pahaa ja pyytää anteeksi, hänelle tulisi antaa anteeksi. Tuomittu sanoo, että hänen hartioiltaan nostettiin raskas taakka. 
– Enkä ansaitse sitä, mutta tämä jalomielinen teko, se on, vau, hän sanoo The New York Timesille.
Tällaisellä äärimmäisen harvinaisella yksittäistapauksella halutaan tietenkin lietsoa valheellista, positiivista ennakkoluuloa muslimeista. Varsinkin, kun tiedetään, että juutalaisaktivistien tapaan myös muslimit vandalisoivat ja polttavat omia rukoushuoneitaan yleisen sympatian saamiseksi. Kun kaikki muslimit kuvataan totuuden vastaisesti hyväntahtoisina filantrooppeina, tällaiseen ennakkoluuloon uskominen voi maksaa monen länsimaalaisen hengen, varsinkin naisten kohdalla. 

Mitä tulee sitten ylipäätään laupaudentekoihin, niitä harjoittavat ylivoimaisesti eniten naivin hyväntahtoiset länsimaalaiset, jotka kääntävät jatkuvasti kaikki neljä poskeaan islamisteille ja selittävät heidän pahantahtoisen väkivaltansa parhain päin. Usein tämä johtaa Tukholma-syndrooman kaltaiseen mielenhäiriöön, jossa pahantekijää aletaan pitää joko vapauttajana tai uhrina. Suomessa tästä syndroomasta olemme saanet lukea viimeksi eilen Ilta-Sanomista, jossa kerrottiin, että Turun puukkoiskun uhriksi joutunut nainen haluaa puolustaa edelleen turvapaikanhakijoita.

Välillä näiden moraaliposeeraajien totuudenkieltäminen on valheellisuudessaan niin mieletöntä, että se saa jo tragikoomisia piirteitä. Ylen verkkosivuilla ilmestyi eilen  uutinen Savonia-kirjallisuuspalkinto Asko Sahlbergille: "Meidän täytyy uskaltaa katsoa pimeyttä silmiin, jotta voimme kulkea valoa kohti", joka olisi palkintoperusteluiden pohalta voitu antaa yhtä hyvin annefrankkinsa juuri lukeneelle 15-vuotiaalle runotytölle. Savonia-kirjallisuuspalkinto osoittaakin mielenkiintoisella tavalla, kuinka kulttuuriväki palkitsee omat syöttöporsaansa, kunhan he vain noudattavat punavihreän kuplan sisällä vallitsevaa ideologista matriisia.

Palkittu kirja näyttää arvioiden perusteella olevan tönkön asetelmallinen moraalisatu vailla todellisuuspohjaa. Lapsellisen osoittelevassa ja mustavalkoisessa fantasiassa Amandan maailmat Cuck-mies Asko Sahlberg (s. 1964) sepittää tarinan, jossa vammaisen päähenkilön ovat aiemmin raiskanneet rasistit (lue: suomalaiset) ja jossa pelastavaksi enkeliksi tulee "maahanmuuttajanuorukainen".

Miten tällainen satu sitten tangeeraa todellisuuden kanssa? No siten, että se on täydelllinen peilikuva monikulttuurisesta arjesta, jossa vuonna 1986 syntynyt turvapaikanhakija Al-Tamimi Layth Shakir Khashan raiskasi 2015 Porissa kehitysvammaisen 18-vuotiaan naisen. Voi olla, että Sahlberg sai idean kirjaansa tästä "yksittäistapauksesta" ja vaihtoi tekijät härskisti omaan ideologiaan sopivaksi. Monikulttuurifantasia taitaa olla jo nyt kasvava kirjallisuustrendi etenkin profeministimiesten ja telaketjufeministien keskuudessa, semminkin, kun genrelle alkaa tippua kirjallisuuspalkintoja punavihreitä muotiaatteita seuraavilta säätiöiltä. 


Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. yle suoltaa täydellä teholla vääristeltyä uutisointia.

    VastaaPoista