tiistai 5. kesäkuuta 2018

ONKO ULKOPOLIITTISEN INSTITUUTIN JOHTAJA TEIJA TIILIKAINEN KANSANVIHOLLINEN?Yle Radio 1, 5.6.2018 klo 07.50, Ykkösaamu: Kukapa noudattaisi EU:n sääntöjä?


Mitä sääntöjä EU:ssa pitää pitää noudattaa, mitkä voi unohtaa esimerkiksi Italiassa, Puolassa ja Unkarissa. Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen. 
Maailman ympäristöpäivänä ollaan huolissaan muovista. Suomen ympäristökeskuksen merbiologi Julia Talvitie. Perustuslakivaliokunnan sote-lausunnossa esitetty muutosvaatimukset valinnavapauslakiin. Helsingin yliopiston eurooppaoikeuden professori Juha Raitio ja Helsingin yliopiston valtiosääntöoikeuden professori ja eurooppaoikeuden dosentti Tuomas Ojanen. Aselakien toteuttaminen teksasilaisissa yliopistoisssa. Turun yliopiston John Morton -keskuksen johtaja Benita Heiskanen. Kolumnistina Aleksis Salusjärvi. Sivuhenkilöitä. Ykkösaamun toimittajat Kaija Kellman ja Jukka Vanninen, juontaja Olli Seuri ja tuottaja Sakari Kilpelä.

Toimittaja Aarno Laitisen mukaan Ulkoministeriö (UM) on "toisen tiedekunnan" eli akateemista koulutusta saaneiden homoseksuaalien suojatyöpaikka. Asiantuntijoina UM käyttää monesti Ulkopoliittinen Instituutin (UPI) tutkijoita, joiden kannattamiin "länsimaisiin arvoihin" sisältyy myös "toisen tiedekunnan" edunvalvonta, jolla se myötäilee EU:n linjaa. Tässä lienee eräs syy sille, miksi angloamerikkalaisia liberaaliarvoja kannattava UPI on niin vihamielinen traditionaalista Venäjää kohtaan. Tämä linja on vain tiukentunut vuoden 2010 jälkeen, kun insituutin johtajaksi nostettiin EU-fanaatikko Teija Tiilikainen

Federalistina, Nato-haukkana ja globalistina Tiilikainen ei näe mitään syytä ajaa oman kansan etua. UPI:n pääpropagandisti samaistuu ensi sijassa "länsimaiseen arvoyhteisöön", johon kuuluu pääasiassa vain arkitodellisuudesta vieraantunut EU-eliitti ja Tiilikaisen kaltaiset lakeijat. Tämä on osaltaan johtanut siihen, että hallitseva nomenklatuura on Mafian tapaan uskollinen vain toisilleen ja siten väistämättä pettureita kansoilleen. 

Tämä petoksellisen asenne tuli erittäin selväksi tämän aamuisessa Ykkösaamussa, jossa vieraana ollut Teija Tiilikainen ei turhaan peiteillyt kantojaan, kun hän pääsi lyttäämään Italian uutta populistihallitusta ja sen aikomusta karkottaa puoli miljoonaa maassa notkuvaa laitonta "siirtolaista" takaisin lähtömaihinsa. 

UPI:n johtaja pitää tätä suvereenin maan laillista suunnitelmaa jonkinlaisena rikoksena, koska se ei ole linjassa pienen EU-eliitin suosimien "länsimaisten arvojen" kanssa. Haastattelusta huokui vallanhimoisuus, jossa Tiilkainen EU:n kritiikittömänä puolustajana haluaa tukahduttaa kansallisen itsemäärämisoikeuden vetoamalla "yhteisiin arvoihin". Haastattelun perusteella Tiilikaista voi syystä pitää paatuneena federalistina ja globalistina. Kysymys kansanvihollisesta ei liene tämä vuoksi enää pelkästään retorinen.


                                                        **********************Yle Teema. tiistai 5.6.2018 klo 22:00 The Handmaid's Tale - Orjattaresi (K16) 

Uusi sarja 1/10. Frediläinen. Margaret Atwoodin romaaniin perustuva palkittu draama kuvaa ekokatastrofin jälkeistä dystopiaa, jossakin entisen Yhdysvaltain paikalle perustetussa valtiossa. Vahvasti uskonnollisessa Gileadissa harvat hedelmälliset naiset on valjastettu synnytyskoneiksi. Frediläinen on yksi heistä. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).

Eipä ihme, että kulttuurikommunistien Yle Teema on hankkinut itselleen tämän feministisen miehiä demonisoivan fantasian. Jos joltakin on jäänyt huomaamatta viime tammikuun Yle Watch -päivitys pahamaineisesta sarjasta The Handmaid's Tale, niin tässä siitä koko lainaus:
Heprealaisena riemujuhlana tunnetun mindfuck-gaalan viimeisin Yle-uutinen, Golden Globe -palkinnot jaettiin – katso tästä palkitut, kertoo, että parhaan tv-draamasarjan pääpalkinnon sai vihafeministi Margaret Artwoodin romaaniin perustuva dystopiakuvaus The Handmaid´s Tale. Sarja on puhtaasti vainoharhainen poliittinen fantasia, joka on suunnattu presidentti Donald Trumpin hallintoa vastaan. Jos tälle länsimaista kulttuuria valheellisesti lokaavalle sadulle etsittäisiin aito historiallinen vertauskohta, sitä ei tarvitsisi hakea kaukaa, sillä se löytyy tällä hetkellä monesta islamilaisesta maasta. Näin ilmeinen kulttuurinen sokeus ja itsesensuuri ei kerro muusta kuin liberaalien pohjattoman julkeasta tekopyhyydestä. 
Suomalaisten punahipsterien kotiraamattu, Nyt-liite, kertoi jo viime toukokuun jutussaan Naiset alistetaan synnytyskoneiksi, homoja silvotaan ja tapetaan: HBO:n The Handmaid’s Tale on pelottavin ja vaikuttavin tv-sarja juuri nyt, koska se voisi olla täyttä totta pelkällä otsikollaan, kuinka hegemoninen kulttuurivasemmisto näkee pienenkin heihin kohdistuvan vastarinnan olevan alku teokraattis-fasistiselle totalitarismille, joka paisuu heidän mielissään lopulta masokistiseksi yhteiskuntapainajaiseksi. 
Sarjaa voi pitää kiistatta yhtenä hyväosaisten vasemmistoliberaalien vainoharhaisuuden huipentumana, varsinkin kun tiedetään millainen moralistinen kyykytysvalta pienellä feministien ja transgenderistien mafialla on valtaenemmistöön länsimaissa. The Handmaid´s Tale ei ole muuta kuin sietämätön projektio femikommunistien ja sukupuolenkieltäjien omasta vallasta sellaiseen länsimaiseen kulttuuriin, jota ei ole koskaan ollut edes olemassa (paitsi islamilaisissa maissa tänään). "Koska se voisi olla täyttä totta"....aivan samoin kuin jos tädillä olisi munat niin hän olisi setä, mutta apropos, tämähän onkin "totta" kun seuraa valtamediaa, joka antaa jatkuvasti vapaan suunvuoron Setan päivystäville desanteille!Yle TV1, tiistai 5.6.2018 klo 23:46, Viharikos ja rakkaus 

2/3. Murha Mississipissä. Musta mies murhataan Jacksonissa, Mississipissä. Syyllisiksi paljastuu joukko paikallisia valkoisia nuoria. Tapauksen taustalta löytyy sukupolvelta toiselle siirtyvää rasistista vihaa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Yhdysvallloissa mustat tappavat väestöosuuteensa nähden valkoisia kaksisataa kertaa enemmän kuin valkoiset mustia, mutta näitä rotusurmia ei kutsuta viharikoksiksi eivätkä Hollywoodin liberaalijuutalaiset tee niistä siksi elokuvia. Jotta rotumasokistiset liberaalit olisivat vielä enemmän tyydyttyneitä, kielipelissä pitäisi mennä pitemälle ja kutsua mustien tekemiä valkoisten murhia rakkausrikoksiksi tai jopa rakkauden teoiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti