lauantai 9. kesäkuuta 2018

YLEN NYYHKYTARINA AFGAANIKARKOTETUN TAUSTOISTA PIMITETTIIN

Kuvassa 9 vuotta Suomessa lymyillyt afganistanilainen
valepakolainen "Ahmad", joka karkotettiin lopulta
kotimaahansa pahoinpideltyään törkeästi
suomalaisen vaimonsa.

Yle uutisoi näyttävästi viime keskiviikkona tv-uutissa ja verkkosivun jutussaan Suomi karkotti Afganistaniin taksikuskin, jolla oli lapsi, opiskelupaikka ja työ – yhä pienemmät rikkeet kelpaavat karkottamisen perusteeksi, kuinka loistavasti integroitunut pakolainen sai karkotuspäätöksen täysin perusteettomasti harmittomasta rikkeestä. Tällä hetkellä 
Mojtaba Hassanin karkotuspäätös on keskeytetty ja Yle yrittää uutiskampanjallaan saada sen kokonaan peruutetuksi.

Jutun kirjoittanut pahamaineinen monikultturistitoimittaja Eero Mäntymää haluaa syyllistää kaikki etniset suomalaiset korostamalla kovaan ääneen kuinka meidän kaikkien Suomi teki julman, rasismilta haiskavahtan karkotuspäätöksen afgaanipoloiselle. Tämä narraatio olisi saattanut jäädä monen Yleen uskovan  demarieläkeläisen takaraivoon ellei karkotetun "Ahmadin" tytärpuoli Oona Kivilahti olisi seuraavana päivänä Facebookissa paljastanut toimittajien Eero Mäntymään ja Hanna Eskosen mainitseman pahoinpitelytuomion todellisia taustoja.

Vai niin... ei todellakaan ole kyse yhdestä ”sakkojutusta”. Tämä kyseinen henkilö on entinen isäpuoleni ja lapsi kuvassa minun 5- vuotias pikkusiskoni. Jo ennen pahoinpitelyä hän uhkasi koko perhettä, toinen pikkusiskoni ja minä elimme pelossa hänen asuessaan kotonamme ja hän uhkasi lyödä meitäkin monta kertaa. Hän oli pahansuopa, väkivaltainen ja sairas henkilö. Yhtenä päivänä hän löi äitiäni (hänen ex-vaimoaan) kasvoihin samalla kun piti 1-vuotiasta lasta sylissään. Pikkusiskoni (kuvassa) on kokenut HELVETIN kun häntä on pakotettu tapaamaan isäänsä turvakodilla, itkenyt kaksi tuntia menemättä huoneeseen kunnes tapaaminen päättyi ajan loputtua, joka kerta. Hän ei ole koskaan kunnon isä ollut lapselle, eikä hän lapsesta oikeasti edes välitä. 4 vuotta hän on uhkaillut koko perhettämme, sanonut mm. ”Sinulla on kolme lasta joista kaikki tulevat kärsimään”, uhannut myös viedä pikkusiskoni Iraniin jotta ”emme koskaan näkisi häntä”. Hän on saanut useita karkotuspäätöksiä ja olemme taistelleet vuosia jotta pääsisimme hänestä eroon ja että tämä helvetti loppuisi. Tässä tapauksessa migri on viimeinkin tehnyt oikean päätöksen ja se mikä on uskomatonta, on että näin ei ole tapahtunut jo aiemmin.
Yleisradion toimittajat tiesivät varmuudella tuomion taustat, mutta propagandasyistä he halusivat salata sen suomalaisillta ja korostivat sen sijaan sitä, että afganistanilaisella väkivaltarikollisella on lapsi Suomessa. Äitiä vakavasti pahoinpidellyt muukalainen on vaarallinen myös lapselleen, mutta Yle on itsepintaisestu valmis puolustamaan Hassanin oikeutta jäädä maahan, sillä edustaahan hän etnistä rikkautta, jota suomalaiset kuulemma kaipaavat. Yle Watchista tuttu Mikko Ellillä kommentoi tapausta Facebook seinällään kirjoittamalla että "tämä on samaa logiikkaa kuin se, että ihminen murhaa vanhempansa ja sen jälkeen vaatii, että häntä pitäisi sääliä sillä perusteella, että on jäänyt orvoksi. Chutzpah!".

Onneksi tapauksen uusi paljastuskäänne on saanut paljon julkisuutta, sillä sitä on ehtinyt kommentoida jo europarlamentikko Jussi Halla-aho ja Perussuomalaisten verkkolehti Suomen Uutiset. Ylen uutispimitys kertoo konkreettista kieltä siitä, miksi kansalaiset eivät enää luota valtamediaan. Tästähän Yle Watch kertoi pari päivää sitten jutussaan Vastakkainasettelun aika ei ole ohi - se on vasta alkamassa.


*STOP PRESS* Edit:

Yle uutiset taipui lopulta julkisuuden paineen alla: ”Juttua muokattu 11.6 2018 klo 16.25 lisäämällä siihen lause: 'Käräjäoikeuden tuomion mukaan Ahmad oli pahoinpidellyt puolisoaan lyömällä tätä.'”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti