tiistai 12. kesäkuuta 2018

EUROOPPA JÄYTÄVÄN INVAASION KOHTEENA – MEDIAA KIINNOSTAA VAIN TULIJOIDEN SELVIYTYMINEN MAIHIN

Afrikkalaisia on vuosisadan loppuun mennessä 4 miljardia.
Pulaa Eurooppaan tulijoista ei siis ole. Puute tulee
olemaan eurooppalaisista, jotka kykenevät ylläpitämään
sivistystä ja korkeakultuuria, joiden eduista
vapaamatkustajat haluavat nauttia loputtomasti.

Kaikki näyttävät tänään tohisevan presidentti Donald Trumpin "historiallisesta" tapaamisesta Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin kanssa, vaikka 
Singaporessa tehty julkilausuma ei koske juuri mitenkään muuta maailmaa, varsinkaan Eurooppaa. Jos eurooppalaiset olisivat hereillä, he eivät puhuisi muusta kuin maanosaamme kohdistuvasta invaasioista, joka on jatkunut Välimereltä käsin hiljaisenakin 500-600 vapaamatkustajan päivätahdilla. 

Uutiseksi asia nostetaan vasta silloin, kun eurooppalaisten kustannettavaksi tulevat ylijäämäafrikkalaiset eivät pääsekään tuosta vain astumaan maihin. Viimeksi näin kävi alkuviikosta kun Italia ja Malta kieltäytyivät päästämästa satamiinsa saksalaisen avustusjärjestön laivaa, joka oli poiminut Välimereltä 629 Saharan eteläpuolelta tullutta laitonta onnenonkijaa. Ylen eilisessä uutisessa Merestä poimittuja siirtolaisia kuljettava alus pääsee Valenciaan – "On velvollisuutemme tarjota turvasatama"  kerrotaan, että viikko sitten valtaan noussut Espanjan sosialistipääministeri Pedro Sanchez haluaa päästää laivan Valencian satamaan. 

Sanchez on kaksinaamainen puhuessaan vastuunkannosta vaikka kaikki tietävät, että kyse on eurooppalaisille työläisille sälytetystä taakanjaosta. Samppanjasosialisteille on tyypillistä, että he käyvät mielellään veronmaksajien kukkarolla ja jakavat resursseja muukalaisille odottaen samalla saavansa laillisesta ryöstöstä moraalista kiitosta. Ainoa taho joka moista törkeyttä ylistää on sosialistien ja punaliberaalien rikoskumppani valtamedia.

Viime viikolla Italia ja Malta olivat estäneet laivan pääsemisen maidensa satamiin, koska tulijat ovat rauhallisista mustan Afrikan maista saapuneita hyvinvointisaalistajia, joilla ei ole laillista oikeutta astua maahan ilman passia, työlupaa, viisumia ja rahaa. Media kutsuu näitä turvapaikkashoppailijoita harhaanjohtavasti "siirtolaisiksi", vaikka yksikään eurooppalainen valtio ei ole kutsunut heitä tänne töihin. Tietenkin halvan työvoiman perään kärkkyvät globalistikapitalistit ovat vuosikausia 
toitottaneet huutavasta työvoimapulasta, mutta vielä toistaiseksi heillä ei ole veto-oikeutta, joka soisi sadoille miljoonillle afrikkalaisille vihreän kortin Eurooppaan.

Jo vuosikymmenen Välimeren kautta jatkunut afrikkalaisten marssi Eurooppaan ei olisi mahdollista ilman EU-federalistien tahallisen heikosti järjestämää unionin ulkorajojen valvontaa. Lisäksi Euroopan Unionin Schengen-sopimuksesta lipsuvaa rajakäytäntöä ovat tukeneet Välimeren maiden sosialistiset ja oikeistoliberaaliset hallitukset. Vasta nyt kun Italiaan on saatu EU-mielisistä valtapuolueista riippumaton populistihallitus, alkaa näkyä ensimmäiset merkit siitä, että maanosaamme kohdistuva kansanvaihto-operaatio on hidastumassa. 

Yllättävää kyllä myös pieni Suomi on antanut panoksensa sille, että EU:n ulkorajojen valvonta on päästänyt mantereelle kehitysmaalaisia, joilla ei ole mitään laillista perustetta tulla rajojen sisäpuolella. Viime sunnuntain Helsingin Sanomien jutussa  ”Mitä se tarkoittaa, että rajat kiinni? Ei se ratkaise mitään” – Rajan uuden päällikön Ilkka Laitisen mukaan sivistysvaltio ei pysty estämään ihmisten liikkumista maasta toiseen kerrotaan, että kenraalimajuri Laitinen on ollut ratkaisevassa roolissa EU:n pahamaineisen rajaturvallisuusviraston Frontexin kehittämisessä ja johtamisessa. Frontexin velvollisuutena on lähettää Eurooppaan pyrkivät laittomat afrikkalaiset takaisin Libyaan, mutta tätä velvoitetta se ei ole täyttänyt, vaan on toiminut EU-federalistien ja kalergistien vahingollisten toiveiden mukaisesti:
Työuransa aikana Laitinen on asunut yli kymmenen vuotta ulkomailla, ensin kaksi vuotta rajaturvallisuusasiantuntijana Brysselissä (2000–2002) ja myöhemmin yhdeksän vuotta (2005–2014) Varsovassa. Varsovassa hän oli ensimmäisenä pääjohtajana perustamassa EU:n rajaturvallisuusvirastoa Frontexia.
Laitista voi uransa puolesta pitää pesunkestävänä EU-miehenä, joka on kenties tietämättämään omaksunut ääneen lausumattomat kulttuurimarxilaiset opit.  Hänen tappiomielialaa lietsova asenteensa käy selväksi jo Helsingin Sanomien jutun kolmesta ensimmäisestä kappaleesta:
KENRAALIMAJURI Ilkka Laitinen pyörittää päätään, kun häneltä kysyy mielipidettä maista, jotka haluavat sulkea rajansa siirtolaisilta.

”Eihän sivistysvaltio, oikeusvaltio, pysty tänä päivänä estämään fyysisesti sitä, että ihmiset tulevat, jos valtio aikoo pitää kiinni arvoistaan ja lainsäädännöstään”, Laitinen sanoo. 
 
”Mitä se tarkoittaa, että rajat kiinni? Ei se ole kestävää kehitystä, ei se ratkaise mitään. Jos ihmiset ovat tulossa rajan yli, niin he tulevat jos ovat tullakseen. Olennaista on se, että havaitaan, otetaan kiinni, selvitetään keitä he ovat ja millä asialla ja katsotaan, että tilanne pysyy hallinnassa. Palautetaan ne, joilla ei tänne ole oikeasti asiaa.”
Laitisen hippihoureita lukiessa tulee väkisin mieleen, että mihin tarvitaan vihollisia kun ystävät ovat tällaisia. Rajavartiolaitoksen seuraavaksi päälliköksi valittu Laitinen on väärä mies tehtävään, koska hän nostaa kädet jo etukäteen pystyyn ja tunnustaa ettei voi estää elintasosurffaajien maahantuloa. Mikäli Laitinen ei koe voivansa ratkaista mitään, hän voi jättää tehtävän osaavammalle!

Rajavartiolaitoksen tehtävänä on estää laiton maahantulo ja siirtolaisuus ja se kyllä pystyy siihen jos se vain haluaa. Laitinen ei nähtävästi tätä halua, koska puhuu sekavia "kestävästä kehityksestä", joka hänen visioissaan tarkoittaa sitä, että matalan kulutuksen Afrikasta holtittomasti lisääntynyt miljardiväestö rynnii heinasirkkaparven lailla korkean kulutuksen länteen. Onko Laitinen kuullut koskaan ekologisesta jalanjäljestä?

Rajavartiolaitoksen tuleva johtaja Ilkka Laitinen. Voiko
Suomi luottaa mieheen, joka jo lähtökohtaisesti ilmoittaa,
että laittomia maahanpyrkijöitä ei voi estää fyysisesti
tulemasta maahan?
Kestävää kehitystä eivät ajattele myöskään globalistien ja moraaliposeerajien tukemat kansalaisjärjestöt kuten
Lääkärit ilman rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF), joka on kansainvälinen, sairaanhoitoon erikoistunut humanitaarinen avustusjärjestö. Sillä on ollut myös vahva omistus nyt Espanjan Valenciaan pyrkivälle Aquarius-alukselle, vaikka nimellisesti laivaa johtaa Sos Méditerranée-järjestö

Vaikka uusmediat ovat tuoneet esiin Välimeren meritaksitoiminnan tunnettuja rahoittajia kuten George Sorosin ja ruotsalaisen Aftonbladet-lehden, suurin osa varoista tulee silti tavallislta valkoisilta eurooppalaisilta ja amerikkalaisilta. Lääkärit ilman rajoja kertoo, että sen saamasta yli 1,5 miljardin euron (!) lahjoituksesta peräti 95% tulee yksityisinä lahjoituksina ("MSF raised a total of 1,516.3 million euros: 95 per cent of that came from private donations."). Järkyttävä luku kertoo, että etnomasokisteilla ei ole ainoastaan rahaa, vaan että näitä hyödyllisiä idiootteja täytyy olla myös lukumäärällisesti melko paljon. Voi olla, että tuo viides kolonna on yksi osapuoli tulevassa Euroopan sisällissodassa, jonka se on itse pitkälti aiheuttanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti