keskiviikko 20. syyskuuta 2017

YLEN PUNAVIHREYS VAIN PUNERTUU – UUTISTOIMINNAN UUDEKSI JOHTAJAKSI AAMULEHDEN JOUKO JOKINEN

Aamulehden pt. Jouko Jokinen siirtyy Yleen.

Atte Jääskeläisen
savustamisen jälkeen Ylen hallitus on nimittänyt tänään Jouko Jokisen yhtiön suomenkielisen Uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtajaksi ja vastaavaksi toimittajaksi. Uutisessa Ylen uutistoiminnan johtajaksi on nimitetty Aamulehden päätoimittaja Jouko Jokinen – Video: "Yle on riippumaton" Jääskeläistä punavihreämpi ja siten entistä tiiviimmin sateenkaarikuplan arvoihin sitoutunut  johtaja yrittää vakuutella päivastaista.

Jokisen nykyinen satama 
Aamulehti tunnetaan jopa Helsingin Sanomia "edistyksellisempänä" sateenkaarimediana, joka selittyy maakuntalehtien mentaliteetilla, jossa yitetään päteä olemalla vielä "suvaitsevampia" kuin pääkaupunkinseudun mediat. Ei ole sattumaa, että juuri Aamulehti sai aikaan viimeisimmän yksipuolisen mediakeskustelun, kun se julisti Pravdan henkistä esimerkkiä seuraten kirjoittavansa jatkossa ammattinimikkeistä vain sukupuolineutraalisti. Aamulehden poliittista asennetta ja agendaa analysoi kohun keskellä verkkolehti Nykysuomi juttussaan Aamulehden uusin rimanalitus:
Aamulehti on Suomen vastenmielisin maakuntalehti, vielä pahempi kuin Helsingin Sanomat. Aamulehti on jo pitkään julistanut feminististä ilosanomaa kautta linjan, ja jopa palkannut vakituiseksi kolumnistikseen avoimesti feminismismiä tunnustuvan kirjoittajan, jonka kirjoitukset ovat sen mukaisia. Tosin nykypäivän tasa-arvoisessa Suomessa feministien ongelmat ovat juuri tätä tasoa. Kun oikeita tasa-arvo-ongelmia ei enää ole, keskitytään niitä keksimään vaikka väkisin pilkkua viilaamalla.  
Aamulehti on myös viimeisen reilun kahden vuoden ajan eli turvapaikanhakijatulvan alkamisesta lähtien uutisoinut asiasta erittäin puolueellisesti, värittyneesti ja yksipuolisesti. Melkein joka päivä on Aamulehden kannessa tai pääjuttuna artikkeli, jossa käsitellään maahanmuuttajia myönteisessä valossa ja haetaan sääliä kertomalla turvapaikanhakijoista nyyhkytarinoita, joiden todenperäisyyttä ei tietenkään mitenkään tarkisteta tai kyseenalaisteta.
Jouko Jokisen valinta tulee todennäköisesti vaikuttamaan Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan linjaan, joka muuttuu lähemmäs Aamulehden liputtamaa monikultturismi-feminismiä. Viimeisen eduskuntavaalin jälkeen Ylen hallintoneuvostoon nousi perussuomalaisia, jotka ovat vaatineet Ylen ohjelma- ja uutislinjan muuttamista kansan enemmistön näkemyksiä suosivaksi konservatiiviseksi realismiksi, mutta Jokisen valinnan myötä nämä kansanvallan haaveet ovat romahtamassa. Valtamedian kuten Ylen vastaus kansalaisten kasvaneeseen tyytymättömyyteen on poliittisesti oikeaoppisten toimittajarivien tiivistäminen ja entistä ankarampi sateenkaari-ideologian noudattaminen. Mitä kovemmaksi Ylen indoktrinaatio käy, sitä härskimmin se yrittää vakuuttaa suurelle yleisölle poliittista riippumattomuuttaan. Jouko Jokinen Ylelle:
– Kyllä Yle on riippumaton. Ylen suurkuluttajana en ole huomannut minkäänlaisia sidonnaisuuksia mihinkään suuntaan. Esimerkiksi 1970-luvulla riippumattomuus oli ihan toista luokkaa siinä vaiheessa kun politiikka vaikutti ehkä jopa ihan Ylen ohjelmasisältöihin. Kyllä nyt Yle toimii samalla tavalla kuin muutkin mediakentässä.
Tosiaan, Yle toimii samalla tavalla valtaa käyttäen kuin muutkin valtamediat. Toisin sanoen se nostaa julkisen keskustelun agendalle vain niitä aiheita, jotka ovat mieluisia hallitsevalle poliittiselle hegemonialle. Valtapuolueiden ja valtamedian kuten Ylen saumatonta yhteistyötä vielä korostaa Julkisen sanan neuvosto, jota johtaa pahamaineisen puolueellinen punavihreä  Elina Grundström.


                                                           ******************************


Yle Radio 1, 18.9.2017 klo 10.03. Roman Schatzin Maamme-kirja

Mistä Suomessa ei saa puhua? Onko Suomessa vaikenemisen tai jopa itsesensuurin kulttuuria? Voiko nykyisessä some-maailmassa enää pimittää tietoa? Mistä Suomessa ei saa puhua? Kuka julkista keskusteluamme ohjailee? Roman Schatzin vieraana on kirjailija-toimittaja Marko Hamilo.

Linkki ohjelmaan.

Ylen Radio 1:n kuulijamäärät ovat pieniä ja kanavaa seuraa lähinnä vain korkeakoulutettu väki. Kuten muillakin Ylen kanavilla myös Radio 1:ssä vallitsevat punavihreät tuulet, mutta hieman älyllisemmässä ja sofistikoituneemmassa muodossa kuin demarieläkeläisille suunnatuissa tv:n ajankohtaisohjelmissa. Koska Radio 1 ei tavoita suuria äänestäjämassoja siellä voidaan välillä päästää ääneen myös todellista vastakulttuuria edustavia nationalisteja ja konservatiiveja.

Saksalaisyntyisen Roman Schatzin puheohjelmassa on ajottain kuultu hyvin epäkorrekteja vieraita. Tällä kertaa keskustelijaksi oli saatu tietokirjailija ja tiedetoimittaja Marko Hamilo, joka tunnetaan suuren yleisön keskuudessa ehkä parhaiten siitä, että hän on ensimmäisenä Suomessa markkinoinut käsitteen punavihreä kupla. Hän on myös aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija ja vasemmistoliberaalin kulttuurihegemonian kovasanainen mutta asiallinen kriitikko.

Onneksi rauhallisesti mutta päättäväisesti puhunut Hamilo ei jäänyt Schatzin jalkoihin ja hän sai lähes aina sanottua sen minkä halusikin. Yleisöpalautteesta päätellen tämä ei miellyttänyt aisankannattajaoikeistoon ja punavihreisiin kuulunutta kuuntelijasegmenttiä.

Ohjelman loppu oli hauska mutta hieman eri tavalla kuin Schatz sen kuvitteli. Kaiken vastaansanomattoman argumentaation jälkeen jonka Hamilo esitti, Schatz totesi, että ohjelma päättyy kuulijakommenttiin "soittakaa Paranoid!". Kun kiistämättömät faktat ja kuvaukset punavihreästä hegemoniasta käyvät lukeneistolle sietämättömiksi, ainoa keino ylläpitää koherenttia maailmakuvaa on syyttää viestintuojaa "paranoidioikeiston" sanansaattajaksi. Tällaiseen itsepetokseen kykenee vain hallusinaatiovasemmisto tai juuri sen leipiin siirtyneet "liberaalit" (lue: sosialistit). Kun kognitiivisesta dissonanssista kärsivä kuulija esittää Black Sabbath -läppään kuuluvan parahduksen "soittakaa Paranoid!" voi tällaiseen toiveeseen vastata ainoastaan, että kaataa vain itselleen

5 kommenttia:

  1. No mutta nythän sai Matti Rönkä oikein kaverin pomokseen. Täytyypä joskus vilkaista saako uutistoimitus uusia ulottuvuuksia propagandaansa.

    VastaaPoista
  2. En Tajua Mitä Nämä puna viher vasuri globalistit vinkuvat
    Oikeiston kannatuksesta
    ja puhuvat siitä jonain Vaarana
    kun Mietii mitä heidän ajama poliitika on saanut aikaaan euroopasa
    heidän poliitinen aate on se joka on se vaaralisempi suuntaus
    kun mietii mitä he ovat saaneet aikaaan
    Faktoja huom viher vasuri suvakkien omista medioista
    eivätkä he edeleenkään tajua oman poliitiikansa seurauksia
    varsinkaan Ylen Eu uskovainen toimittaja
    jolle islam terrorismiakin pahempi uhka on kansalismieliset puolueet
    Yle Uutiset 20.30
    https://areena.yle.fi/1-3825300
    Eli
    Britannia nosti terrorismin uhka-arvionsa korkeimmalle tasolle – Pääminsteri May: Uusi isku saattaa tapahtua pian JULKAISTU 15.09.2017 22:42
    https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/britannian-paaministeri-terrorismin-uhka-arvio-nostettu-korkeimmalle-tasolle-isku-saattaa-tapahtua-pian/6577734#gs.iLxDnH8
    Matkustustiedotteet, 19.9.2017 Ranska: matkustustiedote
    http://www.finlande.fr/public/default.aspx?contentid=341196&culture=fi-FI
    Ranskassa on voimassa poikkeustila. Uusien terrori-iskujen mahdollisuutta ei voida sulkea pois. Viranomaisten mukaan riski on korkein Suur-Pariisin ja Ranskan Rivieran alueilla. Muualla Ranskassa noudatettava tavanomaista varovaisuutta.
    Varoitus uusista terrori-iskuista Euroopassa: ”Äärimmäisen korkea uhka”
    https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/181978-varoitus-uusista-terrori-iskuista-euroopassa-aarimmaisen-korkea-uhka
    Konepistoolit partioille, panssariajoneuvot mietinnässä - näin poliisi torjuu terrorismia
    http://m.iltalehti.fi/kotimaa/201709162200395802_u0.shtml
    Suurimpia terrori-iskuja Euroopassa
    Tapahtumapaikka, ajankohta, kuolonuhrit
    Tuhoisimmat terrori-iskut Euroopassa ja muualla maailmalla
    Madrid, 3/2004, 192Pariisi, 11/2015, 137Nizza, 12/2016, 87Oslo/Utøya, 7/2011, 7
    Lontoo, 7/2005, 56Bryssel, 3/2016, 35Manchester, 5/2017, 23 Pariisi, 1/2015, 20
    https://yle.fi/uutiset/3-9783264
    Katsokaa YLEN vuosilukuja mutta silti Hesari kirjoitaa
    Terrorismi vaati Euroopassa 1970- ja 80-luvuilla enemmän uhreja kuin tämä vuosituhat – mutta nyt uhka kohdistuu kaikkiin
    http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002892867.html
    Asiantuntija: Terrorismi kiihtyy entisestään - Euroopassa aineksia jopa sissisotaan
    Tiistai 23.5.2017 klo 15.33
    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705232200147032_ul.shtml
    Turvapaikanhakijat maksavat valtiolle lähes miljardin ensi vuonna
    Ymm kaikki muut ongelmat uskonosta Arki rikollisuuteen Lista on loputon näistä ongelmista
    mitä näiden pina viher vasureiden oma poliitikka on saanut aikaan
    Agele Merkel
    ja Saksan Sdp +Viher vasuri Suvakit
    https://yle.fi/uutiset/3-8487839
    Eli nämä Punaviher vasuri suvakit väittävät että heidän poliitikansa olisi jotekin
    parempaa kuin oikeiston
    suoraa sanoen mielen vikaista ajattelua kun mietii faktoja
    mitä nämä puna viher vasuri Eu uskovaiset glopalisti liberaalit ovat aiheutaneet euroopalle
    omalla todella turvalisutta lisäävällä öhöm politiikallaan
    edeleenkään en voi tajuta
    miten he voivat pokkana kehua omia saavutuksiaan
    kun oikeasti he ovat tuhoneet kaiken entisen

    VastaaPoista
  3. YLEN Toimittaja Susanna Ruusunen
    YLEN SUSANNA TURUNEN LEVITTÄÄ MIESKAUNAISIA VALHEITA EU:N ECR-RYHMÄSSÄ.
    http://ylewatch.blogspot.fi/2015/02/ylen-susanna-turunen-levittaa.html
    Häntä siteeraten
    luulen että moni on aika rauhalisin mielin ennen saksan vaaleja koska
    ranska oli se viimeinen etappi jossa PELÄTTIIN äärioikeiston nousua Hän huutaa tuon sanan haastatelussa
    Yli draamatisin ilmein kaikkien hänen vastustajien
    oikeiston kannatajien silmille
    heristellen sormea kuinka ylivoimaisen empaatinen suvakki hän itse on
    verratuna muun mielisiin hänen kansaan
    hän jatkaa viitoitamalaan idiotismin tiellään
    lakaisemalla oman aate suuntauksensa
    punaviher vasuri globalismi ääri liberaalismin synnit maton alle
    kuin Reinikainen joka nuijii koko-laatia maton alle Emänän tyttären lemmikki marsun
    Reinikainen kertoo lattiamaton laittamiseta
    https://www.youtube.com/watch?v=6_xEyHdDj8s
    Matti Pidätelee seisokiiaan haastatelussa
    että pääsee vempaamaan lähetyksen jälkeen kuivat
    Ajatelen susannan liberaali pakaroita
    Ylen siivous kopissa
    jossa on muitakin ylen mies ja nais toimittajia jonoon asti
    masturboimassa I Podista katsellen Susanan haastatelua Re-beetinä
    etenkin kohtaa jossa hän sanoo seuravaa
    kehuen kun ihmisyyttä halveksivat siirtolaisuus vastaiset kansallismieliset
    Anti Eu vastaiset eivät ole pääseet valtaan
    ja taas nämä todelliset globalisti vasuri liberaalit *euroopan vakkauttajat* ovat
    joista kerroin edeltävässä kirjoituksessani
    ja vittu tuon nartun ylimielisyyden määrää
    Matti nyökää aina vakavana tappi seisokissa väliin
    Onko Eu n juoppo Junger Lahjonut Ylen Susanna Turusen
    Levitämään tätä propagandaansa
    Eu n tuntien korruption kehtona isinä ja aitinä väitän että juuri niin on tapahtunut
    susanna saa luxusus ravintolassa Brysellissä late kahvinsa ja kroisantinsa ilmaiseksi
    Vilautamalla pressi kortiaan jossa on
    jyrki kataisen ja jungerin allekirjoitus
    käsilaukku ja punaiset korko kengät ja uusi BMW kin on homattu Ilmaisekisi
    Jyrki Käteisen Allekirjoituksen Turvin
    Matti Riekin Haaveilemasta susannan korsetista
    runkkaus siivous-kopissa Ylellä koti suomen pasilassa
    En ole varma kuka sen on ostanut hänelle
    Ehkä Ranskan Presidentti
    Hänhän pitää kypsemmistä naisita
    Katso kohdasta 5min 40 Sec ja tajua jotain ylen puolueelisuudesta
    ja Puna viher vasuri liberali Globalisti Eu uskovaisten propagandasta
    Gobbels olisi ylpeä Susanasta ja Ylestä jos hän eläisi
    ja näillä Ylen* propakandistisilla keinoilla*joilla he pönkitävät liberaali viher vasureita arvoja
    Niistä oppia ahmien Nazien ja Göbbesin historiassa
    unelma 1000 vuotisesta valtakunnasta olisi toteutunut
    Nazien olessa juuri nytkin valassa
    mutta nyt vallassa ovat nämä terrorismin suojelia liberaali suvakki puolueet
    kylväen pelkoa taas heidän vastustajillensa noita vainoisaan
    https://areena.yle.fi/1-3825300
    la 23.9.2017 Yle Uutiset 20.30
    Joseph Goebbels
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels
    Eli Nyky Valtamedian Toimittajat
    Aate on vain eri
    Mutta yhtä vaaralinen kun mietii mitä he saavat aikaiseksi poliitikoinilaan
    Valtamedian toimittajina
    Euroopassa suomessa Usassa ruotsissa ymm....
    PS Ylen uutisissa haastatelaan Neljää 75 vuotiasta SDP suomen saksalaista mummoa
    *siis taas muilta ei kysytä mitään* uutis insernissä kuin SDP Mummoilta
    jossa hän toteaa
    vaikka SDP Lähettäisi lapsen lapseni siperiaan
    tai pakottaisi hänet alistumaan Allahille
    Äänestän aina Sdp tä Niin olen tehnyt 40 vuotta
    Mietikkä minkälaista idiotsimia tuollainen äänestys käyttäytyminen edustaa
    siis järjetöntä toimintaa
    SDP vaikka sukuni olisi SDP politiikan takia siperiassa islamistien ruoskitavana periaatessa
    su 24.9.2017 Yle Uutiset
    https://areena.yle.fi/1-3826046?autoplay=true

    VastaaPoista
  4. En ymmärrä kuvitelevatko YLEN toimittajat etteivät ihmiset tajua mitä he tekevät
    The Lie of the 21st Century: How Mainstream Media “Fake News” Led to the U.S. Invasion of Iraq
    https://www.globalresearch.ca/the-lie-of-the-21st-century-how-mainstream-media-fake-news-led-to-the-u-s-invasion-of-iraq/5558813
    pohjois korean sanasota jatkuu mutta yle ei kerro kuin mitä Trumph on solavannut
    Kim ju unin solvauksia emme kuuleet
    Eli Yle suojelee kommari sadisti diktaatoria
    Ja he käytävät häntä välikappalena Trumph vastaisessa YLEN Anti -Thruph propagandasaan
    tervettä touhua Ylen pellet tai sitten ei

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista