keskiviikko 13. syyskuuta 2017

YLESSÄ RASISMI SITÄ, ÄÄRIOIKEISTO TÄTÄ, ÄLÄ KOSKAAN VALKOISTA SYYLLISTÄMÄTTÄ JÄTÄ!

Tätä kuvaa ei näytetä valtamediassa, koska siinä syyllis-
tetään muslimeja. Valkoinen mies ei voi olla uhri, kysykää
vaikka punaisen yliopiston päivystäviltä desanteilta.

Kansainvälisyyttä korostavat valtamediat kertovat mielellään maailman tapahtumista, mutta tiettyjen ilmiöiden kuten rasismin kohdalla se keskittyy pääasiassa Amerikkaan ja Eurooppaan, ja niissäkin vain valkoiseen populaatioon. Tilastotietojen mukaan valkoiset maat ovat niihin kohdistuneesta vihamielisestä muukalaisinvaasiosta huolimatta maailman vähiten rasistisia, kun taas 25:n rasistisimman maan joukossa on vain yksi valkoinen monietninen maa, Venäjä, sijalla 20. Kyproksen sijan 22 selittää kreikkalaisten ja turkkilaisten välinen kärhämöinti. 

Rasismi eli yhteisön geneettinen itsesuojelu on täysin normaali käytäntö värillisissä maissa, ainoastaan lännessä se on vääristynyt itseensä kohdistuvaksi etnomasokistiseksi moralismiksi. Tämä selittää pitkälti sen, miksi media jankuttaa jatkuvasti vähiten rasististen valkoisten roturealismista. Viimeisin esimerkki tulee Yle uutisista, joka levittää verkkosivullaan  kansainvälisten uutistoimistojen herkkupalaa Maailman tunnetuinta YouTube-tähteä syytetään jälleen rasismista:
Kun sana oli lipsahtanut PewDiePien huulilta, hän yritti korjata tilannetta sanomalla, ettei tarkoittanut mitään pahaa. Tubettajan seuraajat olivat kuitenkin tarkkana.  
(...) Tapauksen seurauksena Felix Kjellberg menetti yhteistyösopimuksen Disneyn kanssa. Lisäksi YouTube perui uuden sarjansa Kjellbergin kanssa. Nyt kuullun rasistisen ilmaisun vuoksi Campo Santo studio ilmoitti pyrkivänsä kieltämään kuululta tubettajalta yhtiön pelien pelaamisen YouTubessa.
Kansainvälisiä "yhteisiä" arvoja vaaliva kyyninen bisnesmaailma toimii selkeästi eri kriteereillä silloin kun roturealistisen puheen esittäjänä on valkoinen. Yhdysvalloissa musta räppäri voi laukoa mitä tahansa valkoisista, mutta häntä ei siitä rangaista, vaan päinvastoin kiitellään "rohkeasta ulostulosta". Mitä taas tulee kiinalaisten ja arfikkalaisten julkkisten rasistisiin heittoihin, läntinen media ei ole niistä kiinnostunut, eivätkä suuryrityksetkään ole heitä boikotoimassa. 

Ylipäätään ulkoeurooppalaisten kuten muslimien viha valkoisia ja kristittyjä kohtaan on sokea piste kaikkialla läntisissä medioissa, myös Suomessa. Vielä Turun tapahtumien jälkeen media, poliitikot ja poliisi ovat olleet eniten huolissaan suomalaisten vihatotuuspuheesta ja vaativat lisää resursseja sen suitsimiselle. Sen sijaan resurssien panostaminen muslimifundamentalistien vihanlietsonnan seuraamiseen on täysin retuperällä, josta kertoo Suomen Uutisten uutisartikkeli Vihapuhepoliisi ei osaa arabiaa tai somalia – saavatko radikaalitahot vapaasti mekastaa Suomessa?

Koska Suomessa kovin kriitisenä esiintyvät valtamedian toimittajat eivät halua nostaa tätä kaksinaismoralismia keskustelun aiheeksi, kenenkään ei ole syytä ihmetellä, miksi kansalaisten luottamus johtaviin tiedotusvälineisiin on laskenut vuosi vuodelta.


                                                          ************************


Eilen Yle Watch kertoi suomalais-englantilaisesta miehestä, jota syytetään Britannian lakien perusteella "terrorismista" vain siksi, että hän kuuluu National Action -nimiseen järjestöön, joka kiellettiin viime vuonna, vaikka järjestö ei ole syyllistynyt mihinkään terrorismiin viittaavaan. Ylen Lontoon kirjeenvaihtaja Pasi Myöhänen yrittää tämänpäiväisessä analyysissään Kansanedustaja Jo Coxin murha herätti Britannian äärioikeistolaisen terrorin pelkoon kyhätä poliittisen poliisin ja viranomaislähteiden perusteella National Actionista terroristijärjestöä ja epäillystä Mikko Vehviläisestä terroristia. Ainoa peruste "terrrorismille" oli epäillyn muutama yhteishenkeä nostattava internet-kommentti samanmielisten foorumilla. 

Virheelliseen argumentaation perustuva Guilt by Association -strategia ei ole vierasta suomalaisille viranomaisille ja medialle, sillä heti Turun terrori-iskun jälkeen Yle julkaisi uutisen Turun isku ryöpsäytti vihapuheen valloilleen – pelkkä somessa tykkääminen ja jakaminen voi olla rikos. Tosin assosiaatiolla syyllistämistä halutaan soveltaa vain suomalaisiin, koska Suojelupoliisin mukaan silloin kun muslimi ihannoi avoimesti terroristeja, kyse ei olekaan rikoksesta. MTV 3:n uutisessa Supo MTV:lle: Turun puukottajasta vastaanottokeskuksesta saatu vihje tutkittiin – "Terrorijärjestön ihannoiminen ei ole rikos" Supon vastatiedustelupäällikkö Seppo Ruotsalainen asettaa suomalaisille ja muslimeille eri standartit:
Ruotsalaisen mukaan viranomaisille on viimeisten parin vuoden aikana tullut yli tuhat vihjettä, jotka liittyvät ääriajatteluun, radikalisoitumiseen tai jonkin yksittäisen järjestön sympatisointiin tai jäsenyyteen. Ruotsalainen muistuttaa, että radikalisoituminen tai terrorijärjestön sympatisoiminen ei ole rikos.   
– Pelkästään siitä, että henkilö olisi radikalisoitunut, ei voida vetää suoraa johtopäätöstä, että henkilö tulee syyllistymään terrori-iskuun. Ei, vaikka hän olisikin syyllistynyt aikaisemmin pieniin rikoksiin, Ruotsalainen sanoo yleisesti tutkintoihin viitaten.
National Actionin tapauksessa media leipoo epäillystä suomalaistaustaisesta Mikko Vehviläisestä surutta terroristia pelkkien mielipiteiden ja kavereilleen lähettämien nettiviestien perusteella. Lähinnä yhteiskunnallisesti aktiiviseen kansalaistottelemattomuuteen syyllistyneen Vehviläinen oikeudenkäynti näyttää kauhistelevista otsikoista huolimatta olevan merkitykseltään mitätön tapaus. Suomessa syyteprosessia pidetään kuitenkin ahkerasti tapetilla, koska halutaan luoda mielikuva "suomalaisesta äärioikeistolaisterrorismista" vastapainona maahan tuotetulle oikealle islamistiterrorismille.

Oman lusikkansa tähän soppaan on tuonut surullisen kuuluisa Järjestelmän mieshuoraksi ryhtynyt Esa Henrik Holappa, joka on ilmiantanut tänään ilmestyneessä Helsingin Sanomien jutussa Vehviläisen takavuosien aktivismin Vastarintaliikkeen Turun ryhmässä. Holapalle ei riittänyt halpamainen työskentely poliisin vasikkana, vaan hän yrittää tyypillisenä huomiohuorana saada tärkeilevästi näkyvyyttä runoilemalla valtamedialle sitä mitä se haluaa kuulla.

Holapan ryömiminen julkisuuteen on hyvin ajoitettu, koska Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toimintaedellytyksiä vastaan käydään juuri tällä hetkellä oikeutta. On selvää, että syyttäjä tulee käyttämään Vehviläisen Vastarintaliike-kytkentää perusteena järjestön kieltämiselle. Tässä kohtaa on syytä yhä teroittaa, että suomalaistaustainen brittimies ei ole faktisesti syyllistynyt mihinkään terrorismiin, mutta Iso-Britannian sionistihallinnon ja median rummutuksen avulla nettikirjoittelijasta saadaan rakennettua mielikuva terroristista. Toivottavasti sananvapauden päälle ymmärtävät tuomiostuimen lautamiehet ovat sen verran fiksuja, etteivät osta tällaista mielikuvaretoriikkaa.


                                                     *****************************


Yle TV1, keskiviikko 13.9.2017 klo 21:05, A-studio 

Pelätäänkö islamia turhaan? Vastaamassa imaamit Anas Hajjar ja Abbas Bahmanpour. A-studiossa vieraana myös pääministeri Juha Sipilä. Juontajana Marja Sannikka #yleastudio

Linkki Yle Areenaan.

5 kommenttia:

 1. Anteekisi Sturm 22 joudun vain sensuroimaan itseäni
  koska pelkään vihapuhe kyttien iskua kotiini
  tähän on tultu
  Eihän nämä kirjoitukseni niin kovin kriitisiä vihaisia ole vai mitä

  https://www.youtube.com/watch?v=n4gaH0NlxS4

  Most Evil Masterminds : Serial Killers ( Discovery Channel )
  teidän yle propaganda ääri suvakki toimittajien empatia kyvyn vääristymää
  ja keille te sen kohdistatte
  *yksitään* islamisti terroristi kultuurin edustaja matuille*
  voi verata näihin psykopaateihin

  tunteeko juha siplä laittomasti maassa olevien palautuksia kohtaan
  *tuskaa
  *kun kysessä tämän murha kulttuurin heimoveljen uhrit
  te ette sano YLE heistä mitää siis sanalakaan esim A studiossa eilen
  mutta matun pakko palautukset keräävät teidän
  tuskaisen empatia kyvyn täydelisen vääristyneen huomion

  näiden 30 000 tuhanesta väärin perustein palautetujen kohtalosta joilla te sekopää suvakki toimittajat politikoitte
  syylistämällä migrin virka miehiä tämän marginaalisen murto osa virhe päätöksillä ratsastamisella jossa ei ole kokonaisuuteen nähden järjen hiventä
  teidän vaaralisilta psyykoosissa olevien sekopää radikaali suvakki *toimittajien*
  siis oikeasti radikaali vasuri aktivisteja anarkisteja jotka vastustavat järjestäytynyttä yhteiskuntaa
  te olete vitun stalinisteja
  vasemmisto väkivaltaa ei ole tiedon heistä pimittävät paskat
  poliikkan puutumis yrityksiin syylistyviä täysin puolueelisia vasemmalle
  olevat propagandistit itseänne toimittajiksi kutsuvat suojatyöpakka
  yle laiskat perseen reijjät
  1970 reporadio on mikkihiiri toimintaa verattuna
  2017 luvun ylen viher vasuri radikalismiin ylessä
  te olete oikeasti uhka tämän maan sisäiselle turvalisuudelle
  te olette se suurin syy viha puhumiselle
  johon te tällä ääri suvakki propagandalanne
  muiden mielipitein 100 prosentisella sensuroinilanne aiheutatte
  liioitelemalla asioita täysin politisoidussa vasemmalle olevassa vale-mediassanne
  te joudutte vielä joku päivä tilille tästä toiminastanne kun tätä historian valossa puidaan mikä oli teidän roolinne ja syylisyys esim tähän holtitomaan matu ryntäykseen ja melkein sisälis sotaan jonka te uutisoinilanne politikoinillanne Ylessä aiheutitte
  mulkut hipsterit ja vitun aivokääpiö suvakki vasemmisto radikaali new age taistoilais ämmät

  VastaaPoista
 2. Eli Se ihmetytää miten suvakit väittävät ettei islam ole väkivalta suvaisematomin uskonto koko maailmassa
  Miksi nämä turvapaikan hakijat sitten pakenevat sieltä euroopaan
  islamilaista väkivaltaa ja vainoa
  jos islam ei ole väkivaltainen uskonto
  miksi he eivät luovu islamista jota pakenivat euroopan kun tänne pääsevät
  yksi syy siihen on toisten muslimien koston pelko
  jotka pitävät uskonsa islamiin täälläkin voimmisaan
  juuri näiden saatanan muslimi imaaneiden avustuksella
  jotka ollaan päästetty saastutamaan tätä eurpoopalaista yhteiskuntien arvo maailmaa
  islamin opeilla
  nämä saman tyyliset imaanit ovat radikalisoineet 100 maltilisia muslimeitä ääri muslimeiksi moskeijoisaan esim juuri britaniasa ranskassa saksassa ja veikaan myös täällä
  pitääkö perus suomalaisten kannatajien ja poliitikkojen olla huolissan tästä yhdestä
  muslmi kusipää suomi imaanista koska hän viha puhui heitäi vastan
  ja vertasi Nazeihin
  eli miten hän kehoitaa suhtautumaan perussuomalaisten kannatajiin
  terroristi iskullako
  hyvin mahdollista kuka tietää
  kuinka monta tuhatta sivua YLEN toimittajille pitäsi silmien eteen kelkkoa Islamilaisesta terrorismista heidän kotimaisaan että he tajuaisivat
  Minkälaista hirviö uskontoa he puolustavat
  ja empatia kyky riitää vain ja ainoastan näiden veijjareiden hyvin voinista puhumisen YLELLÄ
  paskat heidän uhreistaan jotka tappoivat
  islamista radikalisoituneet ääri islamistit
  jotka inhovat myös ylessä töissä olevien elämäntapaa viettävien suvakeiden
  väärä uskoisia toimittajia aivan helvetisti
  he eivät erotele suvakeita lapsia rasisteja kun he näitä tekojaan tekevät
  jos ette ole sattunut huomaamaan suvakit
  jotka nostatte oikeus juttuja vihapuuheesta liuku hihnalle
  teidän molopaiden mielenvikaisia aateita vastaan olevia ihmisiä vastaan
  noita vainoisanne
  tai syy on se että teidän mamu bisnekset
  ja rahan tulo
  huom teidän pieni piiri pyörii sadisti suvakien lompakkon voisi ehtyä
  Luona oy 3.2 milliä voittoa
  Ulppu Iivari SDP luona oy 200 000 Tuhatta euroa omille tileileen
  hän on todella suuri sydäminen humaani
  tai sitten matujen häkäilmätön hyväksi käyttäjä omiin bisneksiinsä
  kertokaa kumpaa hän on
  kiinostaa oikeasti
  Riistäjä vai hyvän tekijä
  ERI TOTEEN
  Haluaisin näiden mamujen mielipiteen asiasta
  Joita Muka Ulppu iivarin Luona Oy Autaa
  VILPITÖMÄLLÄ SYDÄMELLÄ
  EIKÄ KYSESSÄ OLE MIKÄN KAKSINAIS MORALISTINEN RIISTO
  VEROVAROJEN KUPPAUS SUOMALAISILTA VERON MAKSAJILTA
  EI heidän työ on pyytetöntä humanismia
  JUMALAKIN LASKI ALLENSA kun luki iltalehden jutun asiasta
  Siitä tämä viikon kestänyt sade ilma johtuu jumalan vihasta
  SDP tä ja viher vasemmiston teko ammatti suvakkeja kohtaan
  josta leipänsä oman pöytäänsä repivät toisten ihmisten ahdinkoa hyväksi käyttäen ja suomalaisten vero eurot jotka menevät 80 prosentisesti väärään osoiteseen
  mihin ne oli tarkoitettu eli ammatina suvakki omille tilelle nussiville paskahousu huijareille
  Hujareille jotka ilman moraalin tuskaa niin tekevät
  PS tämä teksti on puhdasta vittuilua suvakeile eikä mitään muuta
  Suvakeile uusia bisnes ideoita
  Viha puhe poliisi voisi aloitaa uuden bisneksen
  Antamalla tuki opetusta suomen ala asteilla jäpitäville islamisti terroristeile
  se kai on tulevaisuuden tavoitekin poliiseilla
  Siis vapaaehtois työnä ilman korvausta
  Anonyymien *kukaan ei tiedä edes heidän *ikäänsä* tai oikeaa nimeänsä*
  Terroristien Luki ja tuki opetusta ylä ja ala asteillä *ympäti* suomen
  sori ärrä puutui ja minäkin tarvitsisin luki opetusta
  kuten huomaatte kirjoitus virheiden määrästä
  mutta kun en sitä saa
  olen anonut sitä jo 25 vuotta
  Olenko seonnut voi olla
  syy suomen valta median uutisointi
  Matu asioista mamu bisneksestä terrorismista ja islamin uskonnosta
  vasemmisto väkivallata oikeiston konservativien noita vainoista
  nuetraali arvojen puolusrajien halventamisesta
  AAMU PUURON SIJAAN MINUN *PITÄISI*
  Vatkata ja IMEÄ JORMA UOTILAN MUNAA
  JA VETÄÄ AMFETAMINIA HOMOSEXSUAALI
  JÄRI SILLAN *PÄÄN* KANSSA NOKALISET
  JA HYPÄTÄ AUTON RATTIIN HUUME PÄISSÄNI
  NYT ON LIBERAALIT ARVOT KOHDILLAN
  JOS NIIN TEKISIN VAI MITÄ

  VastaaPoista
 3. Ylen aivo pesu popagandaa jota he tunkevat kuva kerronalisesti
  uutis juttujensa yhteydessä silmille
  melkein jokaisessa video klipissä
  vahigossa kuviin on saatu matuja+ islamisteja katukuvassa
  töissä kouluissa ymm
  Siis tämä on täysin harkkitua moni kulturismin liityvää ylen propagandista toimintaa
  heidän video editoija taitaa olla joku matu tai vasemmisto anarkisti suvakki
  mikään muu tätä asiaa ei voi selitää
  ja se on varma että nuo video klipeissä olevat matut eivät niissä esinny vahigossa
  he ovat kaivamalla kaivettu kuva kerrontaan
  Esim missä päin kaupunkia on eniten matuja
  Eli kuvaus tiimi sinne hopi hopi
  T -Feministi suvakki vs päätoimitaja ruotsalaisuuden pakko tyrkyttäjä
  ISLAMISATION EDISTÄJÄ
  Marit af Björkesten
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Marit_af_Björkesten
  Yle osoitaa taas nopeutensa tämäkin asian suhteen
  Yle etsii uutta päätoimittajaa: Nämä ovat vaatimukset
  liksa huidellee ainakin 13 000 eurossa kuukausi
  http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005267695.html
  Luulisin että he tahalaan pitkitävät tätä valintaa koska
  Marit af Björkesten Antaa näille radikaali viher vasuri suvakki
  feministi toimittajille vapaat kädet tehdä tätä kun musta tuntuu siltä
  ja teistä ennemistön sitä vastustavista pitäisi Myös tuntua siltä journalismiaan
  kuin RepoRadiossa konsanaan 1970 luvulla silloinkin komaari vasurit liberaalit
  LSD PITÄÄ VAPAUTAA KAIKKIEN ILOKSI Riehuivat Ylessä
  EI OLE MAILMAN RAJOJA KOKO MAIILMA KUULUU KAIKILLE
  ILMAN VALTIOIDEN RAJOJA ME OLEEMME KAIKKI SAMANLAISIA
  KUN TOTUUS ON
  EMME TODELAKAAN OLE
  Samanlaisia luojan kiitos
  En haluaisi ola pygmi heimon päällikkö nigaraguan viidakossa ihan oikeasti
  uskoteko etten oikeasti haluaisi
  vai pitääkö todisteita lähetaa A4 Paperilla ylelle
  perustelut
  kun heiltä tuli netiin minulle viesti
  että kyllä meistä sinun pitäisi haluta olla
  Pygmi heimon päällikkö nigaraguan viidakossa
  tai muutenhan sinä olet Nazi rasisti

  He ylen toimittajat yritivät vaikutaa suomen poliitikaan vasemmisto radikalismilaan
  että teistä pitäisi tuntua ajatella samanlailla
  kuin* meistä- minusta * ylen viher vasuri suvakki toimitajilta
  *Teidän kriitinen suhtautuminen matuihin on niin väärin*
  siksi teidät pitää leimata perustetomasti
  rasisteiksi ihmisoikeuksia kunniotamatomiksi äärioikeiston fasisti nazeiksi
  PS Arvostan suvakkeja jotka osaavat perustella kantansa faktoihin
  jäkevään ajateluun perustuen
  Mitä nämä ylen musta vain tuntuu siltä
  Valtamedian toimittajat ääri laitaa edustavat fanatikko suvakit eivät tee
  EIKÄ JORN DÖNNER
  Pääasia koko haastatelusa YLELLÄ Suvakki propagandaa
  Oli että hän haukkui suomen ennemistön Mielipiteet
  ja virkamiesten lain säädännön matujen palautus päätökset skandaaliksi
  JUU YLE KYLLÄ YMMÄRÄMME MIKSI DÖNNER OLI HAASTATELUSSA
  JA MIHIN TE SILLÄ OIKEASTI PYRITTE
  HÄNEN ELOKUVANSA TEITÄ EI KIINOSTANUT PASKAKAAN
  VAIN HÄNEN SUVAKKI SANOMANSA HAASTATELUSSA
  LYÖDÄÄNKö VETOA
  Jälki* viisaiden* kokoon *pano* tänään
  yksi ääri-vasemmistolainen ääri suvakki
  Burkaan pukeutunut muslimi
  Ja ääri vihervasuri sosialisti toimittaja suvakki hipsteri
  ei jumalauta
  Ja heidän kansaa joka asiasta samaamieltä oleva ylen vasemmistolais
  propagada suvakki toimittaja

  VastaaPoista
 4. En tiedä mutta esimerkiskisi tämä asia aiheutaa ylpeyden tunetta mitä
  suomalaisuus edustaa
  Nightwish - Live in Concert - Live from Wacken
  https://www.youtube.com/watch?v=nIsbXJ81SK0
  Kun he esiintyvät *monikuultuurisille yleisölle*
  jota islam vihaa
  esim Rock am Ring ++ tapahtumien kesketykset
  iskut pop konserteihn Briteissä Ja Ranskassa
  ja ylen suvakit eivät edelekään tajua mitä he mielisairautta he puolustelevat
  yleensä järkevät suvakit puhuvat juuri näistä islami jättäneistä vastustavista muslimeista
  eivät intengroitumis *hallutomista* matuista kuten Ylen* jälki viisas on * burka vinossa
  viestitäen että hän ei kuulu länsimaisen kultuuriin eikä kannata naisten tasa arvoa
  hänelle naisten tasa arvo on sitä että
  Nais muslimeilla suomessa on oikeus pukeutua burkaan
  jos joku sitä vastustaa on rasisti ja syrjii islamin tasa arvoisia oppeja
  siis jotka eivät todelakaan edistä naisten tasa arvoa
  mutta kun asioista ajatelee uskonsa takia näin kieroutuneesti mikä tahansa on mahdolista
  ja yle vielä kompaa tälläista ajatus maailmaan aivot narikassa
  tajuamatta miksi poliiseilla on nykyään rynnäkkö kiväärit esillä
  miksi Betooni porsat ovat tuleet katu kuvaan
  miksi yleisö tilaisuuksiin on turvatarkastukset tiukentuneet äärimilleen
  Syy on hyvin yksin kertainen islamista radikalisoituneet
  intergroitumis haluttomat meitä vihaavat ääri islamistit
  Siis ISLAMISTIT

  VastaaPoista