sunnuntai 3. syyskuuta 2017

YLE TOIVOO SAKSALAISTEN ETNISTIÄ TUHOA EDISTÄVÄN MERKELIN JATKAVAN VIRASSAAN

Saksalaisvihamielinen liittokansleri Angela Merkel on
kiinnostunut enemmän runsaasti sikiävän värillisen globaalin
enemmistön hyvinvoinnista kuin saksalaisten.

Anglo-sionistiselle eliitille ei rittänyt, että sodan jälkeen Saksan henkinen kulttuuri tuhottiin ja tilalle istutettin vierasta juutalaista henkeä edustava "amerikkalainen" massakulutuskulttuuri. Kun saksalaisten oma ja luonnollinen henkinen perusta tuhottiin, oli vain ajan kysymys, että kansa alkaa tuhoutua myös fyysisesti. Juuri se on ollut alusta saakka sionisti-globalistien päätavoite.

Ensin maahan tuotiiin 1950-1970-luvulla turkkilaisia vierastyöläisiä (Gastarbeiter) ja valehdeltiin, että he tulevat vain tekemään ikävät työt ja saatuaan mukavan tilin he muuttavat takaisin Turkkiin. Tosiasiassa saatuaan jalkansa oven väliin turkkilaiset eivät lähteneetkään maasta, vaan he synnyttivät toisen sukupolven, joka enimmäkseen laiskottelee, rötöstelee ja loisii saksalaisten kustannuksella. Saksan miehityshallinto yhdessä kansansa pettäneen poliittisen eliitin kanssa on hyväksynyt tämän kehityksen kaikessa hiljaisuudessa.

Matalan intensiteetin kansanmurhan viimeinen vaihe alkoi syksyllä 2015, jolloin liittokansleri Angela Merkelin johdolla päästettiin maahan yli miljoona "Syyrian pakolaista", jotka osoittautuivat tosiasiassa irakilaisiksi, afganistanlilaisiksi ja somalialaisiksi elintasosurffaajiksi. Sodan aikana Saksan kanssa yhteistoiminnassa ollut Suomikin sai osansa tuosta määrästä. Ilmeisesti globalistieliitti on tärkeimpien tuhotöidensä jälkeen ajamassa samaa kohtaloa tänne Suomen pohjan perukoille, kehityssuunta, josta kertoo kansalaisaktivisti Matti Simola tuoreessa videossaan.

Ylen globalisaatioagendaa kannattava toimittaja Sampo Vaarakallio kirjoittaa uusimmassa uutisraportissaan "Luulen, etten äänestä" – Saksalaisnuoret toivovat poliitikoilta suoraa puhetta meille suomalaisille, kuinka valikoitu joukko "fiksuja" saksalaisnuoria ymmärtää tukea Merkelin etnomasokistista kansanvaihto-ohjelmaa (katso suomennettu shokeeraava video mustan "pakolaisen" näkemyksestä täältä). Sitä paitsi osa haastatelluista kuten afgaanitaustainen Timur ja mulaltilta näyttävä Kevin eivät parhaalla tahdollakaan edes ole saksalaisia, mutta Vaarakallio pitää heitä itsepintaisesti germaaneina. 

Saksalaisnuoret, erityisesti tytöt, on saatu uskomaan saksalaisvastaiseen propagandaan, koska oikeaoppisista mutta valheellisista mielipiteistä on hyötyä elämässä. Vaarakallion haastattelussa nämä näsäviisastelevat vasemmistolaiset kympin tytöt toistavat saksalaisvihamielisten opettajien mantroja kuvitellen näkemystensä olevan oman ajattelun tulos.  Oppi on mennyt niin hyvin perille, että he haluavat omilleen pyllistäen syleillä koko muuta maailmaa, pitäen kunnia-asianaan elättää kehitysmaiden vapaamatkustajia ja lahjoittaa ainutlaatuisen perimänsä tummille geenivarkaille. Anna, 16 vuotta: 
– Politiikka kiinnostaa minua. Tietysti pitää tietää, mitä Saksassa ja sen politiikassa tapahtuu. Olen vasemmiston kannalla ja radikaalin oikeiston politiikkaa vastaan. Monet kaltaiseni nuoret valitsevat vasemmistopuolueen. 
– Kaikkien tulee olla samanarvoisia. Tasa-arvoinen avioliittolaki on poliittista teemoista minulle erityisen läheinen. Kaikkien tulee saada hyvä elämä, eikä kenenkään pidä elää köyhyydessä.
Opetetuista saksalaispapukaijoista poiketen ulkomaalaisten kuten 17-vuotiaan Timurin kommentit ovat hänen etnisen viiteryhmänsä kannalta järkeviä. Totta kai muukalaisten kannattaa puhua "samanarvoisuudesta", koska he voivat sen varjolla tunkeutua surkeista kehitysmaistaan varallisuutta tuottavaan ja sitä vieraille jakavaan Saksaan:
– Hyvä poliitikko toimii niin, että kaikilla on yhtäläiset oikeudet. Kaikkien tulee olla samanarvoisia. Jos on näiden asioiden puolella, niin on hyvä poliitikko. Merkelillä on hyvä ote asioihin. Hän tekee Saksan eteen hyvää työtä.
Sampo Vaarakallion tarkasti valitsemat haastateltavat paljastavat, kenet hän ja Yle toivoo jatkavan liittokanslerina syksyn liittopäivävaalien jälkeen. Merkelin suosio on maahantunkeutumis-offensiivin jälkeen ollut koko ajan laskussa, mutta Ylessä näytetään luotettavan Saksan miehityshallinon lailla aivopestyyn nuorisoon. 

Saksassa millenium-sukupolven lellityt lumihiutaleet eivät kuitenkaan ole maan muutosvoima, vaan tervettä itsenäiseen ajatteluun kykenevää äänestäjäkuntaa pitää hakea yli 20-vuotiasta. Kokoomuslainen Verkkouutiset kertoo, että laajalle levinnyt yleinen tyytymättömyys ilmenee saksalaisäänestäjien valtavana pettymyksenä vaalikampanjointiin, koska heistä tuntuu, että heille tärkeistä asioista kuten muukalaisinvaasiosta ei keskustella. Tällaisesta pinnan alla kuplimisesta puolestaan Vaarakallio ei halua kertoa mitään. Toimittaja ei ole myöskään raportoinut missään uutisjutussaan siitä, että Merkeliä vastaan on tehty jo yli tuhat kannetta maanpetoksesta

Näyttää siltä, että Ylessä palvotaan Merkeliä yhtä kritiikittömästi kuin punamummo Tarja Halosta aikoinaan. Verorahoitteisen mediajätin arvostuksen kohteet vaihtuvat vuosikymmenestä toiseen, mutta yhteistä niille kaikille on monikultturismin ja feminismin tunkkainen sosialismin tuoksu.

Merkelin taustat ovat vähintään yhtä epämääräiset kuin
Barack Obaman. Kuvassa (klikkaa suuremmaksi) esitetyistä
väitteistä ei ole varmuutta, mutta ne saattavat olla totta.


                                                           **************************Yle ei kertonut mitään viime lauantaina tapahtuneesta aseellisesta hyökkäyksestä Soldiers of Odinin kerhotiloja vastaan Kemissä. Verkkolehti Nykysuomi kertoo tämänpäiväisessä uutisessaan valokuvien kera SOO-johtaja Mika Rannan Facebook-päivityksestä:
Kemin Soldiers Of Odin kerhotiloja kohtaan ammuttiin 4 laukausta. Ei henkilövahinkoja. Auto oli valkoinen mondeo ja ruotsin kilvet. Pihalla oli tapahtuma aikaan jäseniä mutta ei osunut onneksi jäseniimme. Kaikkia asiasta jotain tietäviä ottakaa yhteyttä.
Mikäli vastaavanlainen poliittinen terroriteko olisi tehty valtion ja kunnan subventoimaa vasemmistolaista kirjakahvilaa vastaan, olisi asia noussut Yle uutisten pääaiheeksi. Koska terrorin kohde oli "vääränlainen", eikä sille saa antaa siksi mitään sympatiaa ja uhripääomaa, Yle on päättänyt olla kertomatta koko asiasta. Siksi valtamedialta on turha odottaa pöyristymistä ja vasemmistolaisen aseellisen väkivallan tuomitsemista.

Kun yleläisiä hallitsee ylimielinen asenne ja kulttuurimarxilainen 
agenda, ei ole ihme, että uutistenlukija Matti Rönkä vastaa vihamielisesti veronmaksajan esittämään kysymykseen:

Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

On totta, että kysymys pitää sisällään väitteen ja vastaamalla kyseiseen kysymykseen vastaaja myöntää kysymyksenasettelun oikeaksi. Jos Pekka Koskenkorva ei ole koskaan hakannut lapsiaan, niin vaikeaa on vastata, että "milloin lopetat sen?". Tässä mielessä Röngän logiikkaa pätee. Mikäli Koskenkorvan viestiä arvoidaan yleisten havaintojen perusteella, niin tällöin kysymyksenasettelu on perusteltu. On nimittäin kiistämätöntä, että Yle levittää häpeilemättä yksipuolista monikulttuurista propagandaa, jota on helppo pitää kulttuurimarxilaisuutena. (Näyttää siltä, että Röngän ärsyyntyneestä möläytyksestä on nousemassa Yle-kausti, koska uutistenlukijan kommentista on tehty rikosilmoitus. Koomista molemmin puolin.)

3 kommenttia:

 1. Hyvä ja tärkeäkin kai, kirjoitus.
  Hyvä että viittit ja jaksat näitä ruotia.

  Ja mainittakoon vielä, että; miksen ole niin yllättynyt että, tai jos, "Frau Merkel" saattuukin kuuluumaan "Heimoon™".
  + Tuo oli melko naurettava parahdus tuolta ylen "Röngältä".

  VastaaPoista
 2. En juuri katsele YLE:n tuottamaa soopaa, mutta joskus on ihan mielenkiintoista vilkaista mitä PK ulostetta Rönkä suoltaa suustaan. Vastenmielisen ylimielinen tyyppi.
  Toi Merkele on tapaus sinänsä. Varmaan valitaan ensi vaaleilla liittokansleriksi ja vuoden kuluttua saa ennätysalhaiset kannattajalukemat. Mikähän logiikka siinäkin lienee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin se logiikka että toisen maailmansodan jälkeen ei rehellisiä vaaleja sen enempää Saksassa kuin Suomessakaan olla käyty.

   20- tai 30-luvulla sdp sai joissain vaaleissa n. 70% kannatuksen. Tällaisia useiden kymmenien prosenttiyksikköjen piikkejä pitäsi näkyä aina muutaman vuosikymmenen välein ihmisten saadessa vallitsevasta politiikasta tarpeekseen. Vaan eipä ole vuoden '45 jälkeen näkynyt, eikä tule näkymään.

   Poista