torstai 7. syyskuuta 2017

PÄÄMINISTERI SAMAISTAA SYYTTÖMIEN MURHAAMISEN SEN ARVOSTELUUN

Laura Huhtasaari, tuo poliittisen elämän kadehdittu arjatar,
jauhotti tänään eduskunnassa Juha Sipilän.
Eilen jä tänään on uutisoitu ahkeraan pääministeri Sipilän koollekutsumasta lähes neljätuntisesta kokouksesta, jossa kaikkien eduskuntapuolueiden puuheenjohtajia vaadittiin allekirjoittamaan yhteinen vetoomus, jolla Ylen uutisen mukaan "pyritään hillitsemään kiihtynyttä keskustelua Suomen sisäisestä turvallisuudesta ja muun muassa turvapaikanhakijoiden palautuksista." Vetoomus on hyvä todiste poliittisen "eliittimme" suhteesta alamaisiin: koska pääministerin mielestä maahanmuuttoon ja terrorismiin ei  voida oikeasti vaikuttaa, jää ainoaksi keinoksi suomalaisten kyykyttäminen.

Tänään ilmestyneessä toisessa uutisessa Sipilä nuhteli Huhtasaarta – puoluejohtajien toive maltillisesta keskustelusta heti säröllä eduskunnassa kerrotaan, että eduskuntapuolueiden puheenjohtajat tuomitsivat keskiviikkona yhteisessä julkilausumassaan sekä terrorismin että kaikenlaisen vihapuheen. Erikoinen julistus tarkoittaa sitä, että muukalaisten mukana maahan tuotettu terrorismi rinnastetaan sen arvosteluun. Paniikkireaktiona syntynyt julkilausuma osoittaa, että pääministeri Juha Sipilä ei halua tunnustaa yhteiskunnallisten ilmöiden syy-seuraussuhdetta, jonka vuoksi hän ei näe mitään relevanssia sillä, että viattomiin suomalaisiin kohdistuva musilimiterrori synnyttää kantaväestössä kielteisiä reaktioita. Hän menee jopa niin pitkälle, että näkee ilmiöt erillisinä ja yhtä vaarallisina – nuorten naisten kurkuttaminen on yhtä vakava asia kuin sitä kritisoiva kannanotto!

Onneksi sentään perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari pani poliittisesti korrektin julkilausuman sisällön oikeisiin mittausuhteisiin:
– Perussuomalaiset tuomitsevat terroristien vihapuheen suomalaisia kohtaan ja länsimaisia arvoja kohtaan. Radikaalin islamistisen terrorismin uhka Suomessa on kohonnut ja samalla sisäinen turvallisuus on heikentynyt. Käynnissä oleva islamisaatioilmiö etenee koko ajan. Koska islamin normit poikkeavat länsimaisen yhteiskunnan normeista, laajamittainen muslimien maahanmuutto johtaa muslimien eriytymiseen isäntäyhteiskunnasta ja muslimiväestön kasautumiseen omille alueilleen, jossa vallitsevat islamilaiset arvot. Eurooppalaiset johtajat ja poliitikot vain katselevat, kun Euroopan kaupunkien kokonaisia alueita muutetaan ulkomaisiksi vyöhykkeiksi, tulitti Huhtasaari.
Totta kai pääministeri reagoi Huhtasaaren puheeseen ennalta arvattavasti syyttäen presidenttikandidaattia yhteisen veneen keikuttamisesta. Sipilä toisti mantraansa, että "me tuomitsemme kaikenlaisen vihapuheen" ikään kuin suomalaisten murhaaminen olisi vakavuudeltaan yhtäläinen sen arvostelun kanssa. Ylipäätään koko puhe "vihapuheesta" johtaa yhteiskunnallisen keskustelun muslimiterroristeista tahallaan väärille raiteille puuttuessaan vain suomalaisten täysin normaaliin ja ennen kaikkea oikeutettuun reaktioon. Nimittäin mitään "vihapuhetta" ei olisi ilman muslimiterrorismia.

Mitä tulee itse käsitehirviö "vihapuheeseen", kyse on puhtaasti orwellilaisesta uuskielestä. Samalla se on kätevä blanko-termi, johon vallankäyttäjät voivat istuttaa mitä tahansa, josta he eivät satu pitämään tai joka on heidän intressejään ja utopioitaan vastaan. Tietämättömille tiedoksi, että käsite 'vihapuhe' kehiteltiin Yhdysvaltojen itärannikon Ivy League -yliopistojen uusvasemmistolaisessa (lue: kulttuurimarxilaisessa) aivoriihessä 1990-luvun alussa. Siksi tuota ideologisia tarpeita varten luotua termiä ei pitäisi käyttää suomen kielessä ja virallisissa yhteyksissä lainkaan.

5 kommenttia:

  1. Mainio nainen tuo Laura. Kun hän tulisi vain ulos sieltä uskontokuplastaan ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä kuplassa ei ole mitään vikaa jos on isänmaalainen.

      Poista
    2. Kun ei ole, vaan orjastelee Israelia

      Poista
  2. Vastatkaapa itsellenne, miksi juuri nyt julkaistiin sotiemme veteraaneja halventava artikkeli https://yle.fi/uutiset/3-9816288
    Mitä tekemistä (haitallista) Laura Huhtasaaren uskonnollisuudella on hänen toimimiseensa vaikkapa tulevana Suomen presidenttinä?

    VastaaPoista
  3. PS Yle watch voisi tarkastella juuri sitä miten ylessä haastatelujen kokonaisuuksista iroitetaan pätkiä jotka ajavat näiden viher vasuri toimittajien akendaa
    se on joka päiväistä toiminta heiltä
    Eli miksi tunnin Touko Aalon haastatelusta näytetään vain kun hän kertoo kannatavansa kansalais totelematomuutta poliisin virkamiesten vastustusta
    näiden pakkopalautuksien yhteydessä
    Soitakaa joku ylelle
    Että mihin se toimita perustuu
    miksi juuri se kohta tuotin esiin Ylen uutisissa 20.30
    Tuskin saatte näiden YLE uutisten editoijaa vastaamaan kysymyksenne
    Koska hän on jäänyt housut kintuissa kiinni
    tästä aivo pesu vihervasureiden propaganda editoiti toiminastaan

    Joita näiden video klippien EDITOIJA veikkaisin
    irokeesi pystyssä vääntävä vasemmisto anarkisti
    työstää pallit hiessä Ylen työhuoneesaan
    He itse asiassa eivät kerro kuka hän on *Anonyymi probakandisti kuin Gobbelsillä ikään*
    Ilkka Kemppinen Grafikka mutta *Editoijan nimi perkele missä*
    *Hän on erittäin suuri osa* tätä propaganda koneistoa Ylessä
    kuin elokuvan leikaaja elokuvan lopputulosta ajattelen
    Siis kuka on Ilkka Kempinen
    T -Ex Gobbelsin propaanda koneisto* videoiden* editoija

    VastaaPoista