maanantai 19. tammikuuta 2015

YLEN ASIANTUNTIJOINA UUSVASEMMISTON TUTKIJAKAADERI.

Punainen tutkijatäti Leena Malkki osaa valehdella.

Olipa uutisaiheena sitten "islamofobia", feminismi tai rasismi, Yle osaa valita asiantuntijoikseen lähes poikkeuksetta jonkin sortin uusvasemmistolaisia akateemisia höyrypäitä kuten Tiina Rosenbergin tai kuten nyt Euroopan islamiterrorismin uhan alla Helsingin yliopiston terrorismitutkijan Leena Malkkin. Ylen tuoreessa jutussa Terrorismitutkija: Eurooppa kestää terroria – Suomessa surmataan vuosittain enemmän kuin terrori-iskut Euroopassa vajaan 10 vuoden aikana, Malkki "kyseenalaistaa Euroopan päättäjien reaktiot viime aikaisiin terrori-iskuihin".

On totta, että kansaan epäluuloisesti suhtautuva länsimainen eliitti voi käyttää terrorismia tekosyynä kansalaisoikeuksien kaventamiseen, mutta sikäli kun oikeudenmenetykset koskevat oman maan kansalaisia, Malkki olisi tuskin niistä kovin huolissaan. Koska multikulturalismiin sitoutunut eliitti näkee suurimpana vihollisena maidensa isänmaalliset "nuivat" patriootit, ei Malkki näkisi heidän salakuunteluaan, valvontaa ja poliittista vainoa mitenkään pahana juttuna. Juuri tällaiset tutkijat ovat kovin huolissaan terrorismin synnyttämästä "islamofobiasta",
mutta muistuttavat samaan hengenvetoon kiihkeästi, että rasismia ei tule sitten sietää yhtään, "sille ehdoton nollatoleranssi!".

Tämä on helppo päätellä siitä, että asiantuntija Leena Malkki kirjoittaa
Revolutionary New Left -nimiseen verkkojulkaisuun. Itse asiassa RNL on uusvasemmistolaisten vallankumouksellisten liikkeiden tutkijoiden verkosto. Tätä taustaa vasten Malkin suurin huoli terrorismin aiheuttamista vahingoista on ylireagointi, joka saattaa koskea länsimaissa oleskelevaa muslimipopulaatiota. Jonkinlaisesta terrorismin vähättelystä kertoo Malkin lausunto, jossa hän hän tölväisee "suomalaisten ominaispiirteestä". Yle kirjoittaa:
Hän huomauttaa, että Suomessa kuolee vuosittain henkirikoksiin keskimäärin enemmän ihmisiä, kuin Euroopassa on kuollut terrori-iskuissa vuonna 2005 Lontoossa tehtyjen iskujen jälkeen.
Ihan jännä huomio tutkijalta ellei se olisi silkkaa valhetta. Nopean laskutehtävän jälkeen Malkki tulee väittäneeksi, että Suomessa tehtäisiin yli tuhat henkirikosta vuodessa, kun oikea luku pyörii 100-150 kuolonuhrin välissä. Kenenköhän Ylen työntekijän kapakkatuttu tämä Malkki oikein on?

************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti