perjantai 16. tammikuuta 2015

INHIMILLISTÄ, LIIAN INHIMILLISTÄ.TV 1, 16.1.2015, klo 20.00, Pressiklubi


Pressiklubi Yle TV1 Perjantai 16.1. klo 20:00 Mitä Suomessa saa ja uskaltaa sanoa? Keskustelemassa Abdirahim "Husu" Hussein, Harri Saukkomaa ja Matti Virtanen.Olipa taas keskustelua tai oikeastaan keskinäistä selkääntaputtelua, jossa yhteiseksi viholliseksi löydettiin lopussa jälleen kerran kansallismieliset suomalaiset, eli "äärioikeisto". Huvittavinta keskustelussa oli kansalaisjärjestö Suomen Sisun sättiminen, kun puhuttiin pääministeri Matti Vanhasen anteeksipyynnöstä muhammed-piirroksista vuonna 2006. Islamilaisessa perheyhteydessä elävä multikultipaavi Harri Saukkomaa osoitti tunteikasta halveksuntaa, kun hän totesi, että pilapiirroskohu antoi tarpeetonta huomiota marginaaliselle Suomen Sisu -järjestölle, jonka nimeä ei edes pitäisi mainita niinkin "arvovaltaisessa ohjelmassa" kuin Pressiklubi.

Ohjelman pohjat veti Talouselämä -lehteen siirtynyt Ylen toimittaja Matti Virtanen, joka nimitteli Suomen Sisua monta kertaa painokkaasti natseiksi. Mikäli Suomen Sisu on Virtasen mukaan kansallissosialistinen järjestö, pitäisi hänen kutsua myös Sisun puheenjohtajaa ja kansanedustaja (ps) Olli Immosta natsiksi. Lausunnoillaan Virtanen tulee näin epäsuorasti tehneeksikin, joten odotamme mielenkiinnolla mitä Olli Immonen vastaa tähän. TV 1. 16.1.2015, klo 22.00, Inhimillinen tekijä

Rajojen rikkojat. Päihteet ja väkivalta olivat tuhota Linda-Maria Roineen, mutta räp-musiikki pelasti elämään. Anne Flinkkilän vieraina myös blueskitaristi Erja Lyytinen ja Hanna Yli-Tepsa eli räppäri Rauhatäti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.Julkista keskustelua hallitsevalla medialla oli takavuosina tapana luoda moraalipaniikkeja eri nuorisomuusikki-ilmiöistä kuten punk rockista. Muistissa on myös 80-luvun heavy rockin paheksunta, koska levyjen takaperin soittaminen saattaa johtaa nuorten itsemurhiin. Vastaavasti 90-luvulla nostatettiin moraalista paniikkia satanistisesta black metallista ja skinheadien järjestämistä Rock Against Communism -konserteista, jotka toimivat muka kohtauspaikkoina, joissa natsit värvääväät uusia jäseniä.

Jostain syystä tiedostavat toimittajat eivät ole missään vaiheessa nostattaneet seksistisestä ja rikollisuutta ihannoivasta rap-musiikista minkäänlaisia julkisia moraalipaniikkeja, vaan päinvastoin ovat tehneet siitä hyväksyttävää valtavirtaa, jota tyrkyteään nuorelle polvelle jo lastentarhoista lähtien.

Miksiköhän? Ehkäpä siksi, että 
rap vähämieliseltä elehdinnältä näyttävänä ja kuulostavana mustien musiikkina rapauttaa valkoisten nuorten etnistä ja kulttuurista identiteettiä, edistää monikultuurisuutta ja "rasismin" (eli valkoisten itsesuojelua) vastaisuutta. Kyllä sellaista "musiikkia" kannattaa Inhimillinen tekijä -ohjelmassa oikein ylistää elämää pelastavana juttuna varsinkin kun rap näyttää olevan ihan virallisesti valtiovallan erityisessä suojeluksessa olevaa monikulttuuria. Ei syytä paniikkiin, hajaantukaa, median savuverhon takana ei ole mitään nähtävää...


************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

1 kommentti:

  1. Voin vain arvata millaista keskinäistä perseennuolentaa tuo Pressiklubin ohjelma on ollut. Lopetin kyseisen ulosteen katselun sen Halla-aho osuuden jälkeen muutama vuosi sitten, eikä ole tarvinnut päätöstä katua.
    Töllöttimessä on vähenevässä määrin katseltavaa, mikä sinällään on ihan hyvä asia.

    VastaaPoista