maanantai 19. tammikuuta 2015

YLE ISKEE KUIN 6 MILJOONAA IHMEELLISESTI™ PELASTUNUTTA PÖRSSIMEKLARIA!



TV 1, 19.1.2015, klo 19.00, Historia: Treblinkan henkiinjääneet


Treblinkan tuhoamisleirillä natsit surmasivat 800 000 Puolan juutalaista vuonna 1942. Millaista elämä Treblinkassa oli kahden leiriltä paenneen kertomana ja kuinka he myöhemmin jatkoivat taisteluaan natseja vastaan? T: BBC HD


Ylen linkki ohjelman esittelyyn ja ohjelmaan.


Vuoden alku on raskasta aikaa tavallisille valkoisille elivätpä he sitten Euroopassa tai Amerikassa. Ensin on holokausti-uskonnon täyttämä pitkä tammikuu, joka huipentuu kaikkialla maailmassa vihamielisen eliitin merkkipäivään 27.1., joka on nimetty 
”vainojen uhrien muistopäiväksi”. Käytännössä päivä on pyhitetty pelkästään oletetun holokaustin (siis siinä laajuudessa kuin Hollywood ja BBC sen massoille esittävät) muistelulle. Juuri tästä syystä medioissa koko tammikuu täyttyy erilaisilla natsi-ohjelmilla. Helmikuu on puolestaan pyhitetty kaukaisten Afrikan serkkujen historian saavutuksille (sic) ja kärsimyksille. Tätä mustan rasismin kuukautta vietetään erityisesti Yhdysvalloissa, mutta niin kuin muutkin hullutukset, tämäkin tapa on leviämässä median välityksellä myös Eurooppaan. Ainoa hyvä puoli tässä mustan "historian" saavutuksia ylistävässä kuukaudessa on se, että helmikuu on vuoden lyhin kuukausi, mikä lienee syy sille, että tätä black uhurua vietään juuri tällöin.

Tämän iltaisessa BBC:n Hitler Channelin epäjumalanpalveluksessa kuulemme kahden Treblinkasta ihmeellisesti pelastuneen juutalaisen Samuel Willenbergin ja Kalman Taigmanin tarinointia ilman keskeytyksiä ja ikäviä vastakysymyksiä. Herrojen esittämiä poskettomia väitteitä ei voida kyseenlaistaa, sillä sellainen olisi historiarevisionismia, silkkaa valhetta, mikäli asiaa kysytään tiedonvartijoina olevilta mediamoguleilta. Jo pelkkä epäilys, että herrat saattaisivat laskea omiaan, olisi ilmaus antisemitismistä, eikä sellainen olisi mahdollista BBC:n sionistimieliseltä tuotantotiimiltä.

Ylen motiivi lähettää tällaisia tarinoita yhä kiihtyvällä, lähes hysteerisellä tahdilla, liittyy puolestaan moninkulttuuriprojektin edistämiseen. Tarkoituksena on ehdollistaa ja syyllistää kansalaiset niin, että kansallinen itsesuojelu voidaan aina yhdistää oletettuun holokaustiin.

************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti