keskiviikko 13. syyskuuta 2017

YLESSÄ RASISMI SITÄ, ÄÄRIOIKEISTO TÄTÄ, ÄLÄ KOSKAAN VALKOISTA SYYLLISTÄMÄTTÄ JÄTÄ!

Tätä kuvaa ei näytetä valtamediassa, koska siinä syyllis-
tetään muslimeja. Valkoinen mies ei voi olla uhri, kysykää
vaikka punaisen yliopiston päivystäviltä desanteilta.

Kansainvälisyyttä korostavat valtamediat kertovat mielellään maailman tapahtumista, mutta tiettyjen ilmiöiden kuten rasismin kohdalla se keskittyy pääasiassa Amerikkaan ja Eurooppaan, ja niissäkin vain valkoiseen populaatioon. Tilastotietojen mukaan valkoiset maat ovat niihin kohdistuneesta vihamielisestä muukalaisinvaasiosta huolimatta maailman vähiten rasistisia, kun taas 25:n rasistisimman maan joukossa on vain yksi valkoinen monietninen maa, Venäjä, sijalla 20. Kyproksen sijan 22 selittää kreikkalaisten ja turkkilaisten välinen kärhämöinti. 

Rasismi eli yhteisön geneettinen itsesuojelu on täysin normaali käytäntö värillisissä maissa, ainoastaan lännessä se on vääristynyt itseensä kohdistuvaksi etnomasokistiseksi moralismiksi. Tämä selittää pitkälti sen, miksi media jankuttaa jatkuvasti vähiten rasististen valkoisten roturealismista. Viimeisin esimerkki tulee Yle uutisista, joka levittää verkkosivullaan  kansainvälisten uutistoimistojen herkkupalaa Maailman tunnetuinta YouTube-tähteä syytetään jälleen rasismista:
Kun sana oli lipsahtanut PewDiePien huulilta, hän yritti korjata tilannetta sanomalla, ettei tarkoittanut mitään pahaa. Tubettajan seuraajat olivat kuitenkin tarkkana.  
(...) Tapauksen seurauksena Felix Kjellberg menetti yhteistyösopimuksen Disneyn kanssa. Lisäksi YouTube perui uuden sarjansa Kjellbergin kanssa. Nyt kuullun rasistisen ilmaisun vuoksi Campo Santo studio ilmoitti pyrkivänsä kieltämään kuululta tubettajalta yhtiön pelien pelaamisen YouTubessa.
Kansainvälisiä "yhteisiä" arvoja vaaliva kyyninen bisnesmaailma toimii selkeästi eri kriteereillä silloin kun roturealistisen puheen esittäjänä on valkoinen. Yhdysvalloissa musta räppäri voi laukoa mitä tahansa valkoisista, mutta häntä ei siitä rangaista, vaan päinvastoin kiitellään "rohkeasta ulostulosta". Mitä taas tulee kiinalaisten ja arfikkalaisten julkkisten rasistisiin heittoihin, läntinen media ei ole niistä kiinnostunut, eivätkä suuryrityksetkään ole heitä boikotoimassa. 

Ylipäätään ulkoeurooppalaisten kuten muslimien viha valkoisia ja kristittyjä kohtaan on sokea piste kaikkialla läntisissä medioissa, myös Suomessa. Vielä Turun tapahtumien jälkeen media, poliitikot ja poliisi ovat olleet eniten huolissaan suomalaisten vihatotuuspuheesta ja vaativat lisää resursseja sen suitsimiselle. Sen sijaan resurssien panostaminen muslimifundamentalistien vihanlietsonnan seuraamiseen on täysin retuperällä, josta kertoo Suomen Uutisten uutisartikkeli Vihapuhepoliisi ei osaa arabiaa tai somalia – saavatko radikaalitahot vapaasti mekastaa Suomessa?

Koska Suomessa kovin kriitisenä esiintyvät valtamedian toimittajat eivät halua nostaa tätä kaksinaismoralismia keskustelun aiheeksi, kenenkään ei ole syytä ihmetellä, miksi kansalaisten luottamus johtaviin tiedotusvälineisiin on laskenut vuosi vuodelta.


                                                          ************************


Eilen Yle Watch kertoi suomalais-englantilaisesta miehestä, jota syytetään Britannian lakien perusteella "terrorismista" vain siksi, että hän kuuluu National Action -nimiseen järjestöön, joka kiellettiin viime vuonna, vaikka järjestö ei ole syyllistynyt mihinkään terrorismiin viittaavaan. Ylen Lontoon kirjeenvaihtaja Pasi Myöhänen yrittää tämänpäiväisessä analyysissään Kansanedustaja Jo Coxin murha herätti Britannian äärioikeistolaisen terrorin pelkoon kyhätä poliittisen poliisin ja viranomaislähteiden perusteella National Actionista terroristijärjestöä ja epäillystä Mikko Vehviläisestä terroristia. Ainoa peruste "terrrorismille" oli epäillyn muutama yhteishenkeä nostattava internet-kommentti samanmielisten foorumilla. 

Virheelliseen argumentaation perustuva Guilt by Association -strategia ei ole vierasta suomalaisille viranomaisille ja medialle, sillä heti Turun terrori-iskun jälkeen Yle julkaisi uutisen Turun isku ryöpsäytti vihapuheen valloilleen – pelkkä somessa tykkääminen ja jakaminen voi olla rikos. Tosin assosiaatiolla syyllistämistä halutaan soveltaa vain suomalaisiin, koska Suojelupoliisin mukaan silloin kun muslimi ihannoi avoimesti terroristeja, kyse ei olekaan rikoksesta. MTV 3:n uutisessa Supo MTV:lle: Turun puukottajasta vastaanottokeskuksesta saatu vihje tutkittiin – "Terrorijärjestön ihannoiminen ei ole rikos" Supon vastatiedustelupäällikkö Seppo Ruotsalainen asettaa suomalaisille ja muslimeille eri standartit:
Ruotsalaisen mukaan viranomaisille on viimeisten parin vuoden aikana tullut yli tuhat vihjettä, jotka liittyvät ääriajatteluun, radikalisoitumiseen tai jonkin yksittäisen järjestön sympatisointiin tai jäsenyyteen. Ruotsalainen muistuttaa, että radikalisoituminen tai terrorijärjestön sympatisoiminen ei ole rikos.   
– Pelkästään siitä, että henkilö olisi radikalisoitunut, ei voida vetää suoraa johtopäätöstä, että henkilö tulee syyllistymään terrori-iskuun. Ei, vaikka hän olisikin syyllistynyt aikaisemmin pieniin rikoksiin, Ruotsalainen sanoo yleisesti tutkintoihin viitaten.
National Actionin tapauksessa media leipoo epäillystä suomalaistaustaisesta Mikko Vehviläisestä surutta terroristia pelkkien mielipiteiden ja kavereilleen lähettämien nettiviestien perusteella. Lähinnä yhteiskunnallisesti aktiiviseen kansalaistottelemattomuuteen syyllistyneen Vehviläinen oikeudenkäynti näyttää kauhistelevista otsikoista huolimatta olevan merkitykseltään mitätön tapaus. Suomessa syyteprosessia pidetään kuitenkin ahkerasti tapetilla, koska halutaan luoda mielikuva "suomalaisesta äärioikeistolaisterrorismista" vastapainona maahan tuotetulle oikealle islamistiterrorismille.

Oman lusikkansa tähän soppaan on tuonut surullisen kuuluisa Järjestelmän mieshuoraksi ryhtynyt Esa Henrik Holappa, joka on ilmiantanut tänään ilmestyneessä Helsingin Sanomien jutussa Vehviläisen takavuosien aktivismin Vastarintaliikkeen Turun ryhmässä. Holapalle ei riittänyt halpamainen työskentely poliisin vasikkana, vaan hän yrittää tyypillisenä huomiohuorana saada tärkeilevästi näkyvyyttä runoilemalla valtamedialle sitä mitä se haluaa kuulla.

Holapan ryömiminen julkisuuteen on hyvin ajoitettu, koska Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toimintaedellytyksiä vastaan käydään juuri tällä hetkellä oikeutta. On selvää, että syyttäjä tulee käyttämään Vehviläisen Vastarintaliike-kytkentää perusteena järjestön kieltämiselle. Tässä kohtaa on syytä yhä teroittaa, että suomalaistaustainen brittimies ei ole faktisesti syyllistynyt mihinkään terrorismiin, mutta Iso-Britannian sionistihallinnon ja median rummutuksen avulla nettikirjoittelijasta saadaan rakennettua mielikuva terroristista. Toivottavasti sananvapauden päälle ymmärtävät tuomiostuimen lautamiehet ovat sen verran fiksuja, etteivät osta tällaista mielikuvaretoriikkaa.


                                                     *****************************


Yle TV1, keskiviikko 13.9.2017 klo 21:05, A-studio 

Pelätäänkö islamia turhaan? Vastaamassa imaamit Anas Hajjar ja Abbas Bahmanpour. A-studiossa vieraana myös pääministeri Juha Sipilä. Juontajana Marja Sannikka #yleastudio

Linkki Yle Areenaan.

5 kommenttia:

  1. Anteekisi Sturm 22 joudun vain sensuroimaan itseäni
    koska pelkään vihapuhe kyttien iskua kotiini
    tähän on tultu
    Eihän nämä kirjoitukseni niin kovin kriitisiä vihaisia ole vai mitä

    https://www.youtube.com/watch?v=n4gaH0NlxS4

    Most Evil Masterminds : Serial Killers ( Discovery Channel )
    teidän yle propaganda ääri suvakki toimittajien empatia kyvyn vääristymää
    ja keille te sen kohdistatte
    *yksitään* islamisti terroristi kultuurin edustaja matuille*
    voi verata näihin psykopaateihin

    tunteeko juha siplä laittomasti maassa olevien palautuksia kohtaan
    *tuskaa
    *kun kysessä tämän murha kulttuurin heimoveljen uhrit
    te ette sano YLE heistä mitää siis sanalakaan esim A studiossa eilen
    mutta matun pakko palautukset keräävät teidän
    tuskaisen empatia kyvyn täydelisen vääristyneen huomion

    näiden 30 000 tuhanesta väärin perustein palautetujen kohtalosta joilla te sekopää suvakki toimittajat politikoitte
    syylistämällä migrin virka miehiä tämän marginaalisen murto osa virhe päätöksillä ratsastamisella jossa ei ole kokonaisuuteen nähden järjen hiventä
    teidän vaaralisilta psyykoosissa olevien sekopää radikaali suvakki *toimittajien*
    siis oikeasti radikaali vasuri aktivisteja anarkisteja jotka vastustavat järjestäytynyttä yhteiskuntaa
    te olete vitun stalinisteja
    vasemmisto väkivaltaa ei ole tiedon heistä pimittävät paskat
    poliikkan puutumis yrityksiin syylistyviä täysin puolueelisia vasemmalle
    olevat propagandistit itseänne toimittajiksi kutsuvat suojatyöpakka
    yle laiskat perseen reijjät
    1970 reporadio on mikkihiiri toimintaa verattuna
    2017 luvun ylen viher vasuri radikalismiin ylessä
    te olete oikeasti uhka tämän maan sisäiselle turvalisuudelle
    te olette se suurin syy viha puhumiselle
    johon te tällä ääri suvakki propagandalanne
    muiden mielipitein 100 prosentisella sensuroinilanne aiheutatte
    liioitelemalla asioita täysin politisoidussa vasemmalle olevassa vale-mediassanne
    te joudutte vielä joku päivä tilille tästä toiminastanne kun tätä historian valossa puidaan mikä oli teidän roolinne ja syylisyys esim tähän holtitomaan matu ryntäykseen ja melkein sisälis sotaan jonka te uutisoinilanne politikoinillanne Ylessä aiheutitte
    mulkut hipsterit ja vitun aivokääpiö suvakki vasemmisto radikaali new age taistoilais ämmät

    VastaaPoista
  2. Eli Se ihmetytää miten suvakit väittävät ettei islam ole väkivalta suvaisematomin uskonto koko maailmassa
    Miksi nämä turvapaikan hakijat sitten pakenevat sieltä euroopaan
    islamilaista väkivaltaa ja vainoa
    jos islam ei ole väkivaltainen uskonto
    miksi he eivät luovu islamista jota pakenivat euroopan kun tänne pääsevät
    yksi syy siihen on toisten muslimien koston pelko
    jotka pitävät uskonsa islamiin täälläkin voimmisaan
    juuri näiden saatanan muslimi imaaneiden avustuksella
    jotka ollaan päästetty saastutamaan tätä eurpoopalaista yhteiskuntien arvo maailmaa
    islamin opeilla
    nämä saman tyyliset imaanit ovat radikalisoineet 100 maltilisia muslimeitä ääri muslimeiksi moskeijoisaan esim juuri britaniasa ranskassa saksassa ja veikaan myös täällä
    pitääkö perus suomalaisten kannatajien ja poliitikkojen olla huolissan tästä yhdestä
    muslmi kusipää suomi imaanista koska hän viha puhui heitäi vastan
    ja vertasi Nazeihin
    eli miten hän kehoitaa suhtautumaan perussuomalaisten kannatajiin
    terroristi iskullako
    hyvin mahdollista kuka tietää
    kuinka monta tuhatta sivua YLEN toimittajille pitäsi silmien eteen kelkkoa Islamilaisesta terrorismista heidän kotimaisaan että he tajuaisivat
    Minkälaista hirviö uskontoa he puolustavat
    ja empatia kyky riitää vain ja ainoastan näiden veijjareiden hyvin voinista puhumisen YLELLÄ
    paskat heidän uhreistaan jotka tappoivat
    islamista radikalisoituneet ääri islamistit
    jotka inhovat myös ylessä töissä olevien elämäntapaa viettävien suvakeiden
    väärä uskoisia toimittajia aivan helvetisti
    he eivät erotele suvakeita lapsia rasisteja kun he näitä tekojaan tekevät
    jos ette ole sattunut huomaamaan suvakit
    jotka nostatte oikeus juttuja vihapuuheesta liuku hihnalle
    teidän molopaiden mielenvikaisia aateita vastaan olevia ihmisiä vastaan
    noita vainoisanne
    tai syy on se että teidän mamu bisnekset
    ja rahan tulo
    huom teidän pieni piiri pyörii sadisti suvakien lompakkon voisi ehtyä
    Luona oy 3.2 milliä voittoa
    Ulppu Iivari SDP luona oy 200 000 Tuhatta euroa omille tileileen
    hän on todella suuri sydäminen humaani
    tai sitten matujen häkäilmätön hyväksi käyttäjä omiin bisneksiinsä
    kertokaa kumpaa hän on
    kiinostaa oikeasti
    Riistäjä vai hyvän tekijä
    ERI TOTEEN
    Haluaisin näiden mamujen mielipiteen asiasta
    Joita Muka Ulppu iivarin Luona Oy Autaa
    VILPITÖMÄLLÄ SYDÄMELLÄ
    EIKÄ KYSESSÄ OLE MIKÄN KAKSINAIS MORALISTINEN RIISTO
    VEROVAROJEN KUPPAUS SUOMALAISILTA VERON MAKSAJILTA
    EI heidän työ on pyytetöntä humanismia
    JUMALAKIN LASKI ALLENSA kun luki iltalehden jutun asiasta
    Siitä tämä viikon kestänyt sade ilma johtuu jumalan vihasta
    SDP tä ja viher vasemmiston teko ammatti suvakkeja kohtaan
    josta leipänsä oman pöytäänsä repivät toisten ihmisten ahdinkoa hyväksi käyttäen ja suomalaisten vero eurot jotka menevät 80 prosentisesti väärään osoiteseen
    mihin ne oli tarkoitettu eli ammatina suvakki omille tilelle nussiville paskahousu huijareille
    Hujareille jotka ilman moraalin tuskaa niin tekevät
    PS tämä teksti on puhdasta vittuilua suvakeile eikä mitään muuta
    Suvakeile uusia bisnes ideoita
    Viha puhe poliisi voisi aloitaa uuden bisneksen
    Antamalla tuki opetusta suomen ala asteilla jäpitäville islamisti terroristeile
    se kai on tulevaisuuden tavoitekin poliiseilla
    Siis vapaaehtois työnä ilman korvausta
    Anonyymien *kukaan ei tiedä edes heidän *ikäänsä* tai oikeaa nimeänsä*
    Terroristien Luki ja tuki opetusta ylä ja ala asteillä *ympäti* suomen
    sori ärrä puutui ja minäkin tarvitsisin luki opetusta
    kuten huomaatte kirjoitus virheiden määrästä
    mutta kun en sitä saa
    olen anonut sitä jo 25 vuotta
    Olenko seonnut voi olla
    syy suomen valta median uutisointi
    Matu asioista mamu bisneksestä terrorismista ja islamin uskonnosta
    vasemmisto väkivallata oikeiston konservativien noita vainoista
    nuetraali arvojen puolusrajien halventamisesta
    AAMU PUURON SIJAAN MINUN *PITÄISI*
    Vatkata ja IMEÄ JORMA UOTILAN MUNAA
    JA VETÄÄ AMFETAMINIA HOMOSEXSUAALI
    JÄRI SILLAN *PÄÄN* KANSSA NOKALISET
    JA HYPÄTÄ AUTON RATTIIN HUUME PÄISSÄNI
    NYT ON LIBERAALIT ARVOT KOHDILLAN
    JOS NIIN TEKISIN VAI MITÄ

    VastaaPoista
  3. Ylen aivo pesu popagandaa jota he tunkevat kuva kerronalisesti
    uutis juttujensa yhteydessä silmille
    melkein jokaisessa video klipissä
    vahigossa kuviin on saatu matuja+ islamisteja katukuvassa
    töissä kouluissa ymm
    Siis tämä on täysin harkkitua moni kulturismin liityvää ylen propagandista toimintaa
    heidän video editoija taitaa olla joku matu tai vasemmisto anarkisti suvakki
    mikään muu tätä asiaa ei voi selitää
    ja se on varma että nuo video klipeissä olevat matut eivät niissä esinny vahigossa
    he ovat kaivamalla kaivettu kuva kerrontaan
    Esim missä päin kaupunkia on eniten matuja
    Eli kuvaus tiimi sinne hopi hopi
    T -Feministi suvakki vs päätoimitaja ruotsalaisuuden pakko tyrkyttäjä
    ISLAMISATION EDISTÄJÄ
    Marit af Björkesten
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Marit_af_Björkesten
    Yle osoitaa taas nopeutensa tämäkin asian suhteen
    Yle etsii uutta päätoimittajaa: Nämä ovat vaatimukset
    liksa huidellee ainakin 13 000 eurossa kuukausi
    http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005267695.html
    Luulisin että he tahalaan pitkitävät tätä valintaa koska
    Marit af Björkesten Antaa näille radikaali viher vasuri suvakki
    feministi toimittajille vapaat kädet tehdä tätä kun musta tuntuu siltä
    ja teistä ennemistön sitä vastustavista pitäisi Myös tuntua siltä journalismiaan
    kuin RepoRadiossa konsanaan 1970 luvulla silloinkin komaari vasurit liberaalit
    LSD PITÄÄ VAPAUTAA KAIKKIEN ILOKSI Riehuivat Ylessä
    EI OLE MAILMAN RAJOJA KOKO MAIILMA KUULUU KAIKILLE
    ILMAN VALTIOIDEN RAJOJA ME OLEEMME KAIKKI SAMANLAISIA
    KUN TOTUUS ON
    EMME TODELAKAAN OLE
    Samanlaisia luojan kiitos
    En haluaisi ola pygmi heimon päällikkö nigaraguan viidakossa ihan oikeasti
    uskoteko etten oikeasti haluaisi
    vai pitääkö todisteita lähetaa A4 Paperilla ylelle
    perustelut
    kun heiltä tuli netiin minulle viesti
    että kyllä meistä sinun pitäisi haluta olla
    Pygmi heimon päällikkö nigaraguan viidakossa
    tai muutenhan sinä olet Nazi rasisti

    He ylen toimittajat yritivät vaikutaa suomen poliitikaan vasemmisto radikalismilaan
    että teistä pitäisi tuntua ajatella samanlailla
    kuin* meistä- minusta * ylen viher vasuri suvakki toimitajilta
    *Teidän kriitinen suhtautuminen matuihin on niin väärin*
    siksi teidät pitää leimata perustetomasti
    rasisteiksi ihmisoikeuksia kunniotamatomiksi äärioikeiston fasisti nazeiksi
    PS Arvostan suvakkeja jotka osaavat perustella kantansa faktoihin
    jäkevään ajateluun perustuen
    Mitä nämä ylen musta vain tuntuu siltä
    Valtamedian toimittajat ääri laitaa edustavat fanatikko suvakit eivät tee
    EIKÄ JORN DÖNNER
    Pääasia koko haastatelusa YLELLÄ Suvakki propagandaa
    Oli että hän haukkui suomen ennemistön Mielipiteet
    ja virkamiesten lain säädännön matujen palautus päätökset skandaaliksi
    JUU YLE KYLLÄ YMMÄRÄMME MIKSI DÖNNER OLI HAASTATELUSSA
    JA MIHIN TE SILLÄ OIKEASTI PYRITTE
    HÄNEN ELOKUVANSA TEITÄ EI KIINOSTANUT PASKAKAAN
    VAIN HÄNEN SUVAKKI SANOMANSA HAASTATELUSSA
    LYÖDÄÄNKö VETOA
    Jälki* viisaiden* kokoon *pano* tänään
    yksi ääri-vasemmistolainen ääri suvakki
    Burkaan pukeutunut muslimi
    Ja ääri vihervasuri sosialisti toimittaja suvakki hipsteri
    ei jumalauta
    Ja heidän kansaa joka asiasta samaamieltä oleva ylen vasemmistolais
    propagada suvakki toimittaja

    VastaaPoista
  4. En tiedä mutta esimerkiskisi tämä asia aiheutaa ylpeyden tunetta mitä
    suomalaisuus edustaa
    Nightwish - Live in Concert - Live from Wacken
    https://www.youtube.com/watch?v=nIsbXJ81SK0
    Kun he esiintyvät *monikuultuurisille yleisölle*
    jota islam vihaa
    esim Rock am Ring ++ tapahtumien kesketykset
    iskut pop konserteihn Briteissä Ja Ranskassa
    ja ylen suvakit eivät edelekään tajua mitä he mielisairautta he puolustelevat
    yleensä järkevät suvakit puhuvat juuri näistä islami jättäneistä vastustavista muslimeista
    eivät intengroitumis *hallutomista* matuista kuten Ylen* jälki viisas on * burka vinossa
    viestitäen että hän ei kuulu länsimaisen kultuuriin eikä kannata naisten tasa arvoa
    hänelle naisten tasa arvo on sitä että
    Nais muslimeilla suomessa on oikeus pukeutua burkaan
    jos joku sitä vastustaa on rasisti ja syrjii islamin tasa arvoisia oppeja
    siis jotka eivät todelakaan edistä naisten tasa arvoa
    mutta kun asioista ajatelee uskonsa takia näin kieroutuneesti mikä tahansa on mahdolista
    ja yle vielä kompaa tälläista ajatus maailmaan aivot narikassa
    tajuamatta miksi poliiseilla on nykyään rynnäkkö kiväärit esillä
    miksi Betooni porsat ovat tuleet katu kuvaan
    miksi yleisö tilaisuuksiin on turvatarkastukset tiukentuneet äärimilleen
    Syy on hyvin yksin kertainen islamista radikalisoituneet
    intergroitumis haluttomat meitä vihaavat ääri islamistit
    Siis ISLAMISTIT

    VastaaPoista