sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

HOMOJEN MASSAMURHA USA:SSA - LUVASSA VALTAMEDIAN JA VASEMMISTOHYVÄKKÄIDEN KIEMURTELUAYle uutisten pääjuttu tänään oli Yhdysvaltojen Floridassa tehty terroristi-isku homoklubia vastaan. Tällä hetkellä kuolonuhreja on yli 50. Ylen verkkosivujen jutussa "Yhdysvaltain pahin ampumavälikohtaus – Mitä tähän mennessä tiedetään?" ollaan johtopäätösten suhteen varovaisia, mutta jutun sävystä käy selväksi, että siinä toivotaan teon olevan "viharikos" ja tekijän kärsivän mielenterveysongelmista. 

Ampujaksi tunnistettu Omar Mateen oli rekisteröitynyt Demokraatti (Amerikan Vasemmistoliitto), mutta se ei silti estänyt Yleä puhumasta Illan viimeisessä tv-uutisessa tekijän "äärioikeistolaisesta" ideologiasta, mikä tarkoittaa selkokielellä sitä, että veronmaksajien rahoittamassa propagandatehtaassa kaikki paha ja inhottava sijoitetaan "äärioikeistolaisuuteen", kun taas vasemmistolaisuus on oletusarvoisesti sitä hyvää ja kaunista. Retorisesti puhe "äärioikeistolaisuudesta" on taitava harhautus, sillä näin terroriteon "todelliset syylliset" voidaan palauttaa valkoiseen heteromieheen.

Ylessä ajatellaan, että kunhan kyseessä ei vain ole islam, niin kaikki on hyvin. Voi olla, että ensi viikolla tv-kameroiden eteen marssitetaan tuttuun tapaan joku "entinen luokkakaveri", jonka mukaan afgaanitaustainen mielenterveyskuntoutuja oli vankka Hitlerin ihailija. Samalla voidaan kätevästi vaatia aseiden riisumista kansalaisilta, jolloin tyranniksi muuttunut liittovaltio voisi esteettä terrorisoida kansalaisia mielivaltaisella Isosisko-lainsäädännöllään.


Mikäli media sittenkin tunnustaisi tekijällä olevan yhteyksiä islamistiseen ajatteluun, saamme nähdä kuinka kognitiivisen dissonanssin venymisrajat rikkovat uusia ennätyksiään, kun vasemmistohyväkkäät yrittävät selittää terroritekoa parhain päin.

Homoseksuaalit ja heitä palvovat heterot homoemot ovat omaksuneet punavihreän pakettiajattelun, jossa kaikki "hyvät", usein keskenään ristiriitaiset asiat, kuuluvat Hyvän ihmisen (oma ilmoitus) ostoslistaan. Tosin sanoen, jos moraaliposeeraja puolustaa raivoisasti homojen vaatimuksia, täytyy Hyvän ihmisen mielipidepakettiin kuulua myös taistelu "islamofobiaa" vastaan. 

Osa luupäisimmistä vasemmistoliberaaleista todennäköisesti hirttäytyy entistä tiukemmin todellisuudesta irallaan olevaan maailmankuvaansa, jolloin heidän suurin huolenaiheensa on se, miten tapaus saattaa hyödyttää "inhottavaa äärioikeistoa". Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, he lakaisevat tietoisuudestaan tekijän etnisyyden ja muslimitaustan ja keskittyvät kauhistelemaan sitä, kuinka kamala äärioikeisto lisää tapauksen vuoksi suosiotaan.

Jos hyvin käy, osa haavemaailmassa elävistä punaliberaaleista saattaa havahtua mentaalisesta horroksestaan. Nyt kun hyväkkäiden kasvoille on heitetty reaalimaailman märkä rätti, se tullee herättämään osan vasemmistolaisista ja alkaa vääjäämättömästi murtaa annettua mielipidemonoliittia. Islamilaisten, homojen ja feministien käytännön politiikan sanelema liitto valkoista länttä vastaan on saanut viimeistään nyt pahan iskun, josta sen on vaikea nousta voittaisana ylös.********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti