perjantai 10. kesäkuuta 2016

YLE POLKAISEMA UUSIN "SOMEKOHU" KATUPARTIO S.O.O:STA ON JO RIMANALITUS

Ylen harhaanjohtavaa kuvitusta. Fakta: SOO:n
partioidessa ei olla tehty yhtäkään (0 kpl) rikosta.
Ainoastaan vastamielenosoittajia on sakotettu.

Ylen harmiksi Soldiers of Odinin (SOO) katupartiointien aikana ei ole tapahtunut laittomuuksia. Järjestö on siis toiminut täysin lakien ja asetusten mukaan, mikä on tietysti raivostuttanut Ylen punavihreitä ja kosher-liberaaleja toimittajia. Jotain on siis pitänyt keksiä, jotta Ylen luoma olkiukko väkivaltaan mahdollisesti syyllistyvistä katupartioista näyttäisi uskottavalta. Koska SOO ei ole järjestönä tehnyt ainuttakaan rikosta, Yle toimittaja Sara Rigatelli on ottanut avukseen tutun keinon, jolla lain mukaan toimivat kansallismieliset saadaan näyttämään vähintään ajatusrikollisilta, josta ei olekaan mielikuvissa pitkä matka oikeaan rikollisuuteen, vaikka rikoksia ei ole tehtykään. Toimittaja Rigatelli on päättänyt käyttää vanhaa Ylen mustamaalauskeinoa väsäämällä virtuaalimaailman yksityiskeskusteluista somekaustin. Metodi on jo vuosia vanha, mutta parhaiten se muistettaneen viime kesän somekaustista, jossa perussuomalaisten kansanedustaja OIli Immonen teurastettiin valtamediassa vain siksi, että hän rohkeni esittää täysin laillisen monikulttuurisuutta kritisoivan poliittisen mielipiteen. Sara Rigatelli kuuluu itsekin toimittajien lynkkauspartioon, jossa Olli Immosta solvataan surutta kaikella valtamedian suomalla propagandavoimalla.

Rigatellin toimittama juttu katupartiojärjestön keskinäisestä jutustelusta "Soldiers of Odinin johto yllyttää salaisissa Facebook-viesteissä: "Hakatkaa jokainen joka nojaakin vasemmalle" oli tänä aamuna Ylen tv:n ja radion ykkösuutinen. Reaalimaailman ulkopuolella tapahtuvasta virtuaalisesta sananvaihdosta on tehty uutinen ikään kuin tässä olisi oikeasti tapahtunut jotain, jota sen vuoksi pitäisi kauhistella pitkän uutisraportin muodossa. Toki maassamme tapahtuu oikeaakin väkivaltaa ja vandalismia, mutta sen tekijöinä ovat monesti anarkokommunistit, joiden edesottamukset eivät pääse pääotsikoihin kuten heidän hyökkäysensä Soldiers of Odinin kerhotiloihin. Epäsuhta on räikeä kun ajattelee tätäkin päivää, sillä parissa pikku uutisessa kerrottin Takku.netin liepeillä pyörivien eläinkommunistien tuhonneen Pohjolan Matkan viisi bussia Vantaalla. Ylen uutisia tämä ei kiinnostanut toisin kuin SOO:n jäsenten näpyttämät sanat virtuaalimaailmaan.

Rigatellilta, joka on aikaisemminkin mieltynyt juoruamaan rivikaupalla Odineista, puuttuu yksinkertaisesti suhteellisuudentaju 
uutisoimisen arvoisista asioista. Samalla se kertoo hänen monomaanisesta halusta käydä kaikkien järjestelmästä riippumattomien kansallismielisten kimppuun Ylen medialihasten avulla. Rigatelli ei ole silti mikään poikkeustapaus, vaan hyvin tyypillinen "tiedostava" takakireä pinko, jolle mustavalkoinen moralismi on osa uutisjournalismia. Nämä annefrankkinsa herkässä iässä lukeneet nykysysteemin uskolliset palvelijat ovat olleet jo pitkään oivaa työvoimaa sekä Ylessä että Helsingin Sanomissa. He näkevät varmasti itsensä sankaritoimittajina, vaikka suuri osa kansasta pitää heitä pelkkinä korruptoituneen järjestelmän propagandisteina.

Vaikka Ylen juttu yrittää olla asiallisen faktapohjainen, toimittajan on käytännössä vaikea olla paljastamatta keskenkasvuista voitonriemuaan kirjoittaessaan että Soldiers of Odinin "sisäinen hajaannus kasvaa" ja että "lukuisia johtoportaan jäseniä on eronnut tai erotettu ja toiminta on vähäistä monilla paikkakunnilla." Kertoo paljon Ylen metodeista ja toimittajista, että Rigatelli yksityisyydesuojaa loukaten tunkeutuu väärällä identiteetillä luihusti järjestön jäsenille tarkoitetulle yksityissivulle ja julkistaa sitten jäsenten esittämät huuleheitot koko kansalle. Se, kuinka vakavaa kaveriporukan jutustelu oli, ei kerrota, vaan kansalle vihjataan, että siellä ne nyt vähintään fantasioivat vasemmistolaisten pahoinpitelemisestä. Uutisointi Soldiers Odinin väkivallasta on perusteltua vasta sitten kun pahoinpitelelyä on tapahtunut, muutoin kyse on jonnin joutavan suunpieksennän raportoinnista suurelle yleisölle, jossa informaatioarvo lähenee nollaa. 

Tässä kohtaa pitää muistuttaa jälleen, että Soldiers of Odin ei ole katupartiotoimintansa aikana tehnyt mitään väärää, mutta Ylen kauna sitä kohtaan on niin suurta, että se on pelkän internetin (sic) yksityiskeskustelun perusteella julistamassa järjestöä rivien välissä poliittiseksi terrorijärjestöksi. Jotta tämä somekohu voidaan panna oikeaan mittasuhteeseen, pitää ymmärtää, että samanlaista "se pitäisi hakata" -tyyppistä tarkoituksetonta mussutusta kuulee missä tahansa miesten kerhossa aina vapaamuurareihin asti, mutta niiden jorinoita ei koskaan nosteta otsikoihin, koska se näyttäisi kansan silmissä kantelupukin juoruamiselta turhasta tyhjänpuhumisesta. 

Soldiers of Odinin kohdalla asia on kuitenkin toinen ja Yle on uutisoinnissaan käyttänyt kaikkia retorisia harhautuskeinoja, jotta virtuaalitodellisuuden huulenheitto näyttäisi dramaattiselta reaalimaailman tapahtumalta. Syy tällaiseen masinoituun ajojahtiin löytyy politiikasta, sillä valtaeliittiä palvevat punavihreät toimittajat pitävät suurimpana ja vastenmielisempänä vihollisena kansallismielisiä. Ylen kepulais-kokoomuslaisella johtoportaalla on puolestaan oma syynsä mustamaalata SOO-järjestöä, koska MV-lehti tukee sitä. Ylen johto olikin uutisjuttuun varmasti tyytyväinen, kun siinä tölväistiin MV-lehteä. Yle Watchia hämmästyttää edelleen, kuinka savijaloilla seisova jättiläis-Yle jaksaa vieläkin kantaa kaunaa minibudjetilla toimivalle MV-lehdelle ja mollaa sitä aina tilaisuuden tullen.

Suoralta kädeltä on vaikea arvioida, mitä suuri yleisö ajattelee tästä Ylen läpinäkyvästä propagandasodasta. Aina löytyy joukko poliittisia hyväkkäitä, jotka saavat Soldiers of Odinin uusimmasta somekaustista oivan tekosyyn moraaliselle närkästykselle. Tämä punaporvarien joukko on vakio tosin kuin kasvava massa horroksesta heränneitä kansalaisia, jotka alkavat nähdä Ylen tarkoitushakuisen tiedottamisen ja aivopesun läpi. Yle voi edelleen erittää myrkyllisen sappensa kaikkea tervettä ja kansallismielistä kohtaan, mutta kansalaisten resistanssi alkaa olla jo niin vahva, ettei tuolla myrkyllä ole enää syövyttävää vaikutusta.

Tarkoituksella polkaistusta somekohusta syntynyt uutisfarssi sai heti tuoreeltaan uutta nostetta, kun poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen tarttui odotetusti Ylen syöttiin. 
Merkityksettömän mediakuplan paisumista ei voi estää, josta kertoo uutinen Poliisiylijohtaja vahvistaa: Soldiers of Odinin johdon viestit syyniinKun toimittaja on bolshevikkien tapaan nimennyt syylliset, poliisin täytyy enää keksiä rikos: 
– Nyt arvioidaan näiden viestien sisältöä, että täyttävätkö ne jonkin rikoksen tunnusmerkistön. Arviointi on annettu keskusrikospoliisin tehtäväksi ja sen perusteella nähdään, käynnistyykö esitutkinta jonkun viestin tai joidenkin henkilöiden osalta.
Monikulttuurista totalitarismia palveleva poliisiylijohtaja on koko viranhoitonsa ajan ollut valtavan herkkä eliitin klienteelin vaatimuksille "kitkeä vihapuhe ja muu siihen liittyvä vakava rikollisuus". Näin poliisin vähäisiä resursseija kulutetaan nettiavaruuden leikkirikoksiin ja mielensäpahoittamisen torjuntaan, mikä on merkki instituution syvään juurtuneesta korruptiosta, hyvänä esimerkkinä huumepoliisi Jari Aarnion tapaus. Ylen ansaan astuneen poliisiylijohtajan näyttävä vaatimus SOO:n johdon yksityisviestittelyn rikostutkinnasta alkaa olla jo sellaista Isosisko-valtion ilveilyä, että sillä yritetään luultavasti peitellä todellisten rikollisten suomalaisvihamielisiä toimia. Soldiers of Odinia ei ylipäätään olisi olemassa, elleivät maahanmuuttoviraston ja sisäministeriön kansanviholliset olisi tehneet kansan syvien rivien vastaisia päätöksiä, jotka anteeksiantamattomasti vaikuttavat ikuisesti (ilman radikaaleja vastatoimia) suomalaisten väestörakenteeseen.


********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema


Yle Radio 1

1 kommentti: