sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

YLE-UUTISET NOUDATTAA AMERIKAN "LIBERAALIEN" ELI SOSIALISTIEN UUTISOINTIA


TV 1, 14.7.2013, klo 20.30 YLE UUTISET

Linkki uutiseen, joka alkaa n. 4 minuutin kohdalla.

Yle Uutiset noudattaa täysin Yhdysvaltojen hallitsevan liberaalin median tapaa kertoa rotukonflikteista, joissa lähtökohtainen syyllinen on aina valkoinen. Ja jos ei ole valkoista miestä istutettavana syylliseen penkkiin hänestä tehdään sellainen!

Näin on intiaaniverta omaavan hispaanon George Zimmermanin tapauksessa. Myös Yle Uutisten uutistenlukija Jussi-Pekka Rantanen kutsuu Zimmermania harhaanjohtavasti "valkoiseksi" eli eurooppalaisperäiseksi. Ylen Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja
Ahti Kaario vihjaa tuomiota epäoikeudenmukaiseksi, koska oikeudenistuimen kuudesta tuomarista viisi oli valkoista naista. Väite on omituinen, sillä yleensä valkoiset naiset ovat liberaaleja ja suhtautuvat ihailevasti Toiseuteen, mutta silti he antoivat Zimmermanille vapauttavan tuomion. Evidenssi oli niin vahvaa, ettei sitä olisi voinut millään kieroilla lakiteknisillä porsaanreillä kiistää.

Sitä paitsi kirjeenvaihtaja Kaario jättää tarkoituksella kertomatta tapahtumien tarkan kulun, jossa musta huligaani Trayvon Martin  kävi Zimmermanin päälle.  Ylläolevat kuvat ovat tästä kiistämätön todiste. Uutisen asenne on täysin mustien ja valkoisten kansallismasokistien puolella, kun siinä annetaan suunvuoro vain tuomioon tyytymättömille mielenosoittajille.

Humoristista uutisessa oli pelkästään mustien etua ajavan rasistin Jesse Jacksonin kutsuminen "ihmisoikeusaktivistiksi". Punaliberaalien kielenkäytössä sotakin on rauhaa. PS. Facebook-sivullaan Ahti Kaario näköjään fanittaa Heidi Hautalaa ja Kansan Uutisia. Perus-yleläinen viherkomukka siis.3 kommenttia:

 1. TV1:

  21:00 A-studio
  Suomalaiset torroristit taistelussa verkkourkintaa vastaan. Karkotetaanko helsinkiläismies Egyptiin kuolemaan? Miksi apu ei tavoita Syyrian siviilejä?

  21:30 Dokumenttiprojekti: Kun äiti on kaukana
  Unelma paremmasta elämästä ajaa moldovalaisnaisia töihin Länsi-Eurooppaan. He jättävät perheensä ja maksavat salakuljetuksesta päästäkseen Itävaltaan siivoamaan. Työn laittomuus ja ero lapsista on kovaa koko perheelle.

  23:30 Mikrolainojen nurja puoli
  Muhammad Yunus sai Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 2006. Grameen-pankin mikrolainojen uskottiin pelastavan kehitysmaat. Lainaehtojen tiukkuus ajaa monet velalliset kriisiin, pankkien kahmiessa suurimmat voitot.(U)

  VastaaPoista
 2. http://www.totalfascism.com/zimmerman-post-acquittal-insanity-blacks-and-jewish-media-respond/

  http://carolynyeager.net/newsletter/listen-heretics-hour-56

  Carolynin ohjelmaa voi kuunnella vasta tiistaina.

  VastaaPoista
 3. http://carolynyeager.net/racial-politics-aftermath-zimmerman-verdict

  Tuossa. Zimmerman on oikeasti latino, joka äänesti Obamaa ja joka samastuu värillisiin valkoisten sijaan. Olisiko kohun päähenkilöksi uskallettukaan ottaa valkoista, joka tukijoukkoineen saattaisi puhua suunsa puhtaaksi?

  VastaaPoista