maanantai 12. helmikuuta 2018

IRAKILAISET TAPPOIVAT IRAKILAISEN – JOHTOPÄÄTÖS: KAIKILLA IRAKILAISILLA ON OIKEUS JÄÄDÄ SUOMEEN!

Cuckoomuksen kalavalheet. Kuvassa Kai Mykkänen.

Tätä uutista maamme kyyniset kansanvaihtajat ovat odottaneet pitkään: Suomi ei antanut Alille turvapaikkaa, tapettiin heti Irakissa – tytär odottaa omaa käännytystään. Ihmisiä kuolee päivittäin tuhansittain milloin mistäkin syystä, mutta Yle halusi nostaa kotimaahansa palautetun irakilaismiehen kuoleman maan ykkösuutiseksi. Vaikka uutisjutussa asiaa ei suoraan sanotakaan, halutaan siinä selvästi vihjata, että Suomi, siis sinä ja minä, olemme jollain tapaa syyllisiä siihen, että irakilaiset surmasivat Bagdadissa Alin. 

Näin Yle haluaa propagoida turvapaikkanarraatiota, jonka mukaan kaikille turvapaikanhakijoille pitää antaa oikeus maassaoloon ja elatukseen maailman tappiin asti, sillä muutoin heidät surmataan kotimaassan. Ja nyt vihdoin, lähes kolmen vuoden ja noin 50 000 "pakolaisen" jälkeen, Yle on saanut käsiinsä tapauksen, jossa hylätyn turvapaikkapäätöksen saanut mies (1 kpl) on surmattu kotimaassaan.

Tapaus tuli uudelle sisäsiministeri Kai Mykkäselle kuin kreivin aikaan.  Yle-uutisessa Tuore sisäministeri Mykkänen tapetun irakilaismiehen tapauksesta: "Surullinen ja traaginen tapaus" kokoomuslainen punavihreä vetäytyy roolinsa taakse ja esittää maltillista laillisuusmiestä. Mykkäsen "arvot" ja aiemmat ulostulot tietäen on kuitenkin selvää, että hän tulee käyttämään tätä(kin) tapausta hyväksi löysentääkseen turvapaikanhakijoiden maassaolo-oikeuden kriteerejä. Uusi sisäministerin ei nimittäin ehtinyt pitkään peitellä maahanmuuttokiimaansa, sillä hän julisti viime viikolla, että kiintiöpakolaisten määrä pitäisi kymmenkertaistaa, mikä tarkoittaa noin 10 000 uutta elätettävää vuodessa!

Kai Mykkänen edustaa Cuckoomuksessa sitä "edistyksellistä" siipeä, joka voisi kulttuurimarxilaisten arvojensa puolesta kuulua Vihreisiin. Vallan ahneena pelurina ja aitona punamädättäjäidealistina Mykkänen ymmärtää, että hän voi parhaiten toteuttaa päämääriään Kokoomuksessa, koska se on Suomen vaikutusvaltaisin puolue. Petteri Orpon, Antti Häkkäsen, Paula Risikon, Sanni Grahn-Laasonen ja Kai Mykkäsen johdolla Kokoomuksesta onkin tullut ehdottomasti maamme tuhoisin puolue.



TV1, maanantaina 12.2.2018 klo 21:00, A-studio 

Millainen on irakilaisten turvapaikanhakijoiden palautuslinja Suomessa? Studiossa sisäministeri Kai Mykkänen. Juontajana Kirsi Heikel.#yleastudio HD

3 kommenttia:

  1. Onkohan suomessa kuollut yhtään turvapaikanhakijaa/pakolaista? Jos on niin pitäisikö Suomi julistaa vaaralliseksi maaksi, joka ei voi ottaa vastaan näitä ihmisiä? Näistähän uutisoidaan säännöllisesti, kuinka he yrittävät riistää henkensä täällä. Yksi jopa varsin koomisesti oli hirttävinään itsensä steissillä. Pitäisikö uskoa heidän omaa,todistustaan siitä, että tämä on niin kammottava maa, että täällä oleminen pakottaa heidät yrittämään oman henkensä riistämistä?

    VastaaPoista
  2. Yleisradion suurin menoerä On puna-vihreä-tummanpunapmatkustuskerhon ylläpitäminen kaikissa maailmankolkissa. Ylessä ja sen paperiversiossa Hesarissa hallitsevat edelleen Helsingin ja Tampereen Yliopistijen kouluttamat "Oikean totuuden ja todellisuuden ylipapit" annoit Vanhan valtaajat 1968! Täällä Yleisradio, Olumppialähetys Pjönmunggyong

    VastaaPoista
  3. Yleisradio on Reporadio 2.0 joka muun lisäksi "saa" harjoittaa miljoonabisnestä töllössä keräten rahaa lähetettäväksi ulkomaille

    VastaaPoista