lauantai 26. maaliskuuta 2016

ARKKIPIISPA – GLOBAALIN LIBERAALIELIITIN MYYRÄ VAI SEN HYÖDYLLINEN IDIOOTTI?

Pahan yhteys: piispa Irja Askola ja arkkipiispa Kari
Mäkinen. Kirkon johtoon valitaan vain ne, jotka
kannattavat sateenkaaren väristä globaalia
nilkkiliberaalien agendaa.


On se nyt pyhä Perkele, ettei Yle Watch saa edes pääsiäisenä viettää sapattia, vaan joku kansanvihollinen pilaa retriitin tunnelman saatanallisen suomalaisvihamielisellä saarnallaan. Tälläkin kertaa ilonpilaajana on tuttu liberaalimädättäjä, maamme evankelis-luterilaisen kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen. Yle uutiset netissä ja televisiossa ovat pitkiin päivää juhlistaneet jälkimarxilaista ilosanomaa, kun se on revitellyt arkkipiispan haastattelua Kasvokkain: Kari Mäkinen – pelot eivät poistu kostamalla vaan toisista huolta pitämällä. Mäkisen mukaan Suomen pitää toimia maailman sosiaalitoimistona ja jos tätä pakkososialismia vastustat, olet Paha ihminen:
– Julkisessa keskustelussa alkaa olla entistä vahvempana äänet niitä kohtaan, jotka yrittävät kynsin hampain pitää elämänsyrjästä kiinni. Ovat ne sitten täällä kasvaneita tai täältä turvaa hakeneita. Niitä aletaan pitää entistä enemmän taakkana tai uhkana joko taloudelle tai turvallisuudelle, Kari Mäkinen miettii suomalaista yhteiskuntaa. Tällainen ajattelu murtaa luottamuksen yhteiseen huolenpitoon perustuvaan yhteiskuntaamme. Kuitenkin vihapuheet turvapaikanhakijoita ja muitakin ryhmiä kohtaan yltyvät koko ajan. 
Se, mikä murtaa luottamuksen yhteiseen huolenpitoon on se, että vihamielinen "eliitti" tuottaa maahan kansalta kysymättä Afrikan ylijäämäväestöä suomalaisten elätettäviksi maailman tappiin asti. Mikä motivaatio kansalaisilla on enää maksaa veroja ja olla yhteisvastuullinen, jos ja kun verot menevät täysin vieraiden ja kiittämättömien vieraspopulaatioiden elättämiseen. Yhdysvaltojen Itärannikon kulttuurimarxilaisten luoma termi "vihapuhe" on vain petetyn kansan itsepuolustusta ja keino tuoda esiin niitä argumentteja, joista julkisuudessa ei haluta puhua.

Pinkkikirkon päämiehen tuoreet lausunnot eivät ole ennen kuulumattomia, sillä viime syksynä hän julisti Helsingin Sanomissa, että kirkon tehtävä ei ole puolustaa Suomen etua. Monet kansalaiset ovat vastaneet tähän, että Suomen tehtävä ei ole puolustaa Mäkisen etua, vaikka valtion omistama Yle niin tekeekin. Nilkkiliberaali Mäkinen teeskentelee joko tyhmää tai sitten hän on täydellisen välinpitämätön kansankokonaisuuden hyvinvointia kohtaan, kun hän esittää farisealaisia syytöksiä suomalaisille:
– On vaara, että se alkaa peittää näköalaa, näkyy itseensä suurempana. Täytyy kysyä, että mikä turvattomuus, mikä ulkopuolelle jääminen tai mikä maailma se on, joka saa käyttäytymään tällä tavalla, joka on ei pelkästään huonoa käytöstä vaan myös luvatonta touhua, Kari Mäkinen yrittää nähdä vihanlietsojienkin maailmaan. – Mikä tuolta nyt tällä tavalla purkautuu, hyvänen aika! Mäkinen äimistelee.
Suomen valtiokoneisto ja kansan valitsema eduskuntalaitos ovat olemassa siksi, että ne edistävät ja ajavat suomalaisten asiaa. Maamme perustuslaissa ei mainita, että Suomen valtion velvollisuus tai jopa päätarkoitus olisi edistää miljardien kehitysmaalaisten hyvinvointia suomalaisten kustannuksella. Koska tällä hetkellä valtiovalta ei puolusta kansaa, on kansa alkanut puolustaa itse itseään.

Ainoastaan petturieliitin nomenklatuuraan kuuluva arkkipiispa Mäkinen voi pitää kansallista itsepuolusta pirullisena vihanlietsontana, mikä taas on osoitus siitä, että Saatana elää ja voi hyvin. 
Arkkipiispa syyllistyy suomalaisvihamielissä vaatimuksissaan samanlaiseen rikokseen kuin ne suomalaiset jatkosodassa, jotka auttoivat Neuvostoliiton desantteja. Kyseessä on valtiopetos. Enää valtiopetoksesta ei saa kuolemantuomiota, mutta ns. ylimääräisen uutislähetyksen jälkeen tämäkin laki muuttuu ja Kansantuomioistuin rankaisee ankarimman mukaan.

1 kommentti:

  1. Siinä tyyppi, jonka elämä on henkimaailmaa 24/7. Ja pitäisi suvaita auktoriteettina ? HAH.

    VastaaPoista