keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

A2 TURVATTOMUUS-ILTA – MERKITYKSETÖNTÄ OHIHUUTELUAMaamme virallinen toisinajattelija Pentti Linkola kirjoitti parikymmentä vuotta sitten, että se mitä hän haluaa kirjoillaan vähiten saavuttaa, on "herättää keskustelua". Hänen mielestään tyhjäkäyntiä käyvillä loputtomilla keskusteluilla ei saavuteta modernissa "demokratiassa" mitään ja että se on useimmiten vain tekosyy olla siirtymättä tekoihin, poliittisiin ratkaisuihin.

Tämä Linkolan ajatus tuli mieleen, kun Yle tv 2 lähettää tänään A2 Turvattomuus-ilta keskusteluohjelman. Yle Watch katsoo, että tietyissä kansan olemassaoloa koskevissa elintärkeissä kysymyksissä kuten maahanmuutossa, jatkuva mihinkään johtamaton keskustelu, palvelee vain suomalaisvihamielisiä voimia, jotka saavat näin lisäaikaa maan täyttämiseksi muukalaisilla. Sitten kun maahantunkeutujat muodostavat enemmistön kantaväestöön kuuluvien Unelmoijien kanssa, keskustelut voidaan lopettaa, sillä Lopullinen ratkaisu suomalaisten kohdalla on jo tapahtunut.


Yle TV2, 2.3.2016 klo 21:30, A2-ilta: Turvattomuus-ilta  

Huoli maahanmuutosta voimistuu. Turvapaikanhakijat ja marssivat katupartiot herättävät ahdistusta. Mielenosoituksissa huudetaan rajoja kiinni tai vastustetaan rasismia. Romahtaako arvomaailmamme, säilyykö tolkku? HD


Yle Areena.

Jo ennalta tämä toistensa ohihuutamis-sirkus on herättänyt älämölöä somessa ja valtamediassa. Eniten keskustelua on herättänyt (sic) kutsuttujen vieraiden valinnat, josta kertoo MTV3  uutisessaan  Ylen A2-vierasvalinnalle sataa kritiikkiä: Kaksi kansanedustajaa perunut tulonsa. Suojavärinsä turvin suomalaisia mollaavat punavihreät ammattipöyristyjät Jani Toivola ja Nasima Razmyar jäivät ohjelmasta pois, koska mukaan oli kutsuttu myös sionistisen ja islam-kriittisen Finnish Defence Leaguen (FDL) puheenjohtaja Jukka Ketonen

Toivolan ja Razmyarin mielenosoituksellinen poisjääminen kertoo heidän prinsessa-asenteesta, jossa vain he saisivat päättää ketkä vastapuolta voivat edustaa. Yleensä Yle onkin ollut sensitiivinen suvaitsevaisen tärähtäneistön toiveille, sillä sen keskusteluohjelmiiin on lähes poikkeuksetta kutsuttu Hyvien ihmisten se parhain ja filmaattisin osasto, kun taas maan suolan edustajiksi on valittu tarkoituksella se öyhöttävin väki. Lisäksi punavihreään kuplaan kuuluvien lukumäärä on ollut keskusteluohjelmissa aina suurempi kuin maan hiljaisen enemmistön edustajien, jonka vuoksi myös keskustelua on käyty pitkälti heidän johdollaan. Koska Yle Watchin toimitus ei viitsi tuhlata illan viimeisiä tunteja mokomaan keskustelufarssiin, toivoo blogimme että lukijat kommentoisivat ohjelmaa kommenttiosastolla. 

3 kommenttia:

  1. En minäkään istuisi juutalaisen FDL:n kanssa samaan pöytään. Vihollisen kanssa ei keskustella.

    VastaaPoista
  2. FDL on antanut Toivolalle Razimyarille aiheen kokea turvattomuutta. Asiaa ei yhtään helpota se, että kukaan nykyisen FDL hallituksen jäsenten äideistä ei ole opettanut, että sellaisia virheitä, joita kadutaan, pyydetään yleensä myös anteeksi. Jos on opetettu, ilmesisesti FDL ei osaa hävetä käytötään. Edustamansa organisaation virheiden anteeksi pyytämisen sijaan Ketonen toimii kuin pahinkin ISIS terroristi, syyttelee uhria ja kerskuu muslimikavereillaan. Toki, sehän vain todistaa, että meitä riittää moneksi myös muslimien keskuudessa.

    VastaaPoista
  3. http://magneettimedia.com/finnish-defence-league-on-syopa/

    VastaaPoista