lauantai 1. helmikuuta 2020

TOIMITTAJIEN PEPPUKIVUN TÄYTEISET PÄIVÄT: BRITANNIA JÄTTÄÄ EU:N JA TRUMPIN SYYTTEET KAATUMASSA JÄLLEEN


Valtavirran toimittajat eivät ainoastaan palvele maksavaa isäntäänsä, vaan he ovat itsekin omaksuneet globalisaation "voittajien" antinationalistisen asenteen. He eivät enää kerro asioista niin kuin ne ovat vaan niin kuin he toivoisivat niiden olevan. 

Kun kansallismielinen Lega-puolue lisäsi vajaa viikko sitten Pohjois-Italian Emilia-Romagnassa  pidetyissa paikallisvaalessa kannatustaan 15 prosenttia ja vasemmisto menetti samalla paikkoja, Yle tulkitsi tämän populistipuolueen tappioksi. Ylen punavihreän toimittaja Jenna Vehviläisen analyysissä Italian Sardiiniliike laittoi kampoihin oikeistopopulisteille – Salvini hävisi paikallisvaalit Lega-puolueen tappiona pidetään sitä, että vasemmisto pystyi hupenevasta kannatuksestaan huolimatta pitämään niukasti enemmistönsä. Pienessä ovat toimittajien ilon aiheet nykyään. Huvittavinta mielipidekirjoituksessa on se, kuinka valtamedian prostituutti panee toivonsa demokraattisia oikeuksia halveksuvalle ulkoparlamentaariselle häirikköjoukolle.

Toimittajien lapselliselta mieliharmilta ei voinut välttyä viime yönä kun Iso-Britannia erosi vihdoin ja viimein Euroopan Unionista. Yle tv 1:n viime öinen Brexit-lähetys olikin suurta tahattoman komiikan ilotulitusta kun kaikki toimittajat ja tarkoin valitut asiantuntijat surkuttelivat Britannian EU-eroa. Jo heidän kasvonsa ja ilmeensä kertoivat kärsimyksen täyteisistä unettomista öistä asian tiimoilta. 

Silmiinpistävintä lähetyksessä oli se, että kaikki toimittajat Ylen studiossa, Helsingin yöelämässä, Brysselissä, Lontoossa, Edinburgissa ja Pohjois-Irlannin Londonderryssä olivat naisia. Myös studioon raahatut "asiantuntijat" olivat enimmäkseen naisia kuten Kokoomuksen Sirpa Pietikäinen ja Vihreiden tuore EU-meppi Alviina Alametsä. Kummallisen naisituksen taustalla lienee joku statement, jolla kai haluttiin hieroa valkoisen nationalistisen heteromiehen naamaa. Naisvieraiden lisäksi studioon kutsutut Helsingin yliopiston asiantuntijat olivat arvattavasti fanaattisia EU-federalisteja. 

Ylen studiossa ei kuultu ainuttakaan kritiikkiä EU:n tominnasta ja perusteista, vaan kaikesta syytettiin Britannian "tyhmää eropäätöstä". Mielipahaa on yritetty lieventää myös pahantahtoisilla kirjoituksilla, joissa toivotaan Britannian kärsivän erostaan. Yksi niistä on Ylen Lontoon kirjeenvaihtaja Pasi Myöhäsen aamun synkkinä tunteina naputeltu itkuinen avautuminen  Analyysi: Vapauden hurmaan herännyt brexit-Britannia voi pian kaivata EU-kahleitaan – maailmankaupan jätit voivat tarjota yksinäiselle kylmää kyytiä.

Jotta EU:sta eroamista ei tapahtuisi jatkossa, globalistit panevat toivonsa sille, etteivät jäsenmaat voisikaan enää halutessaan jättää unionia. Tällaista linjaa on ajanut pitkään Brexit-sopimuksen yksi neuvottelijoista, entinen Belgian pääministeri Guy Verhofstadt. Hän sanoi puheessaan, että EU:ta on uudistettava siten, ettei unionista voisi enää erota. Hän perusteli vaatimustaan sillä, että ”Euroopan maat ovat menettäneet suvereniteettinsa pitkä aika sitten”. Sittemmin Verhofstadt jyrkensi näkemystään unionin parlamentin keskustellussa, jossa hän asettui avoimesti poikkiteloin koko kansallisvaltion ideaa vastaan, koska "jäsenmaiden suvereniteetti on aikoja sitten mennyttä". Hän myös vaati, että EU-kansalaisten pitäisi yksinkertaisesti hyväksyä tämä tosiasiana.

Verhofstadt on kieltämättä oikeassa siinä, että EU-mailla ei ole enää suvereeniteettiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kyse olisi lopullisesta olotilasta jota ei voisi muuttaa esimerkiksi eroamalla unionista. Belgialaispoliitikon tavoitteena onkin, että suvereeniteettiä ei voisi saada takaisin – siksi hän hän haluaa  EU-eroamisen olevan yhtä mahdontonta kuten irtaantumisen Neuvostoliitosta.

Brexit-huuman keskellä on syytä muistaa, ettei Britannia pääse eroon suurista rakenteellisista ongelmistaan, jotka johtuvat koko läntisen maailman hallitsevasta vasemmistoliberaalista hegemoniasta. Iso-Britannia on edelleen Ango-sionististen globalistien peukalon alla, mikä näkyy jo siinäkin, että saarille muuttaa aina vain lisää kehtysmaiden värillisiä. Euroopassakaan mikään ei muutu, vaan kansanvaihdon idelogisena pohjana etenevä Kalergi-suunnitelma etenee vihamielisen eliitin aikataulun mukaisesti. Tarvitaan siis paljon suurempia muutoksia kuin pelkkä EU:sta eroaminen.


                                                          *********************


Donald Trumpin viimeaikainen anglo-sionistinen sekaantumispolitiikka Lähi-idässä on ollut monelle itsenäisten kansojen puolustajille valtava pettymys. Silti Trumpissa on pakko olla rahtunen hyvääkin, niin paljon valtamedian "liberaalit" (lue: sosialistit) toimittajat häntä vihaavat, tekeepä hän mitä hyvänsä.

Viimeisin toimittajien alkoholismia lisäävää uutinen kuultiin tänään kun Yhdysvaltain senaatti käytännössä torppasi alkuunsa demokraattien vehkeilevän virkarikosyytteen. Pettynyt Yle kertoo asiasta niukkasanaisessa tiedotteessaan 
USA:n senaatti äänesti: Ei uusia todistajia tai todisteita Trumpin virkarikosoikeudenkäyntiin



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti