sunnuntai 6. marraskuuta 2016

KULTTUURIMARXISTIEN POLIITTISESTI KORREKTI TOTALITARISMI OSA II


Poliittisen korrektiuden totalitarismia verkossa ajava nettipunakaarti on aktivoitunut jälleen, kun sen tietoon tuli, että Alfred Kordelinin säätiö on myöntänyt kirjailija Timo Hännikäiselle apurahan tulevan kirjan kirjoittamista varten. Asiasta ovat kertoneet kaikki suuret mediat paitsi Yle, mitä voi pitää hieman omituisena reaktioina, sillä yleensä se on ollut riemuissaan siitä, että kansallismielisiä ajetaan nurkkaan. Esimerkiksi Iltalehti kertoi asiasta näyttävästi verkkosivuillaan viime lauantaina

Kordelinin säätiö teki tänään asiasta ainoan oikean mahdollisen ratkaisun pitämällä apurahapäätöksen voimassa. Asiasta uutisoi mm. Helsingin Sanomat. Jutussa Hännikäinen kommentoi myönteistä ratkaisua näin:
En minä tietenkään kiistä, että olen silloin tällöin öykkäröinyt sosiaalisessa mediassa. Jos apurahaa ei myönnettäisi kellekään, joka käyttäytyy humalassa huonosti, niin en tiedä kuinka moni kirjailija jäisi ilman apurahaa.
Hännikäisen ajojahti alkoi loppuviikosta, kun punaiset Gutmensch-moralistit pöyristyivät Kordelinin säätiön apurahapäätöksestä ja alkoivat painostaa säätiötä sen facebook-sivulla.  Verkostoituneet ja koko yhteiskuntaan soluttautuneet puna-aktivistit alkoivat rummuttaa asiasta myös twiittauksilla ja jaetuilla some-päivityksillä. Lopulta tämän pienen vähemmistön nostama paskamyrsky nousi sellaiseen näkyvyyteen, että säätiö otti Hännikäisen apurahan uudelleen harkintaan. Samalla saatiin jälleen kerran kerran todistus vasemmiston alennustilasta, jossa se häpeilemättä alittaa entiset moraalikadon rimanalitukset.

Jos haluaa saada yleiskäsityksen ihmistyypistä, joka vaikuttaa poliittisesti korrektin ilmiantajan taustalla kannattaa seurata jopa kansanedustaja Emma Karia kahelimman vihreän khmerin, Turun vihreiden kaupunginvaltuutettu Mikko Laaksosen, punatotalitaristisia oksennuksia. Hän on myös yksi näkyvimmistä henkilöistä, joka on kampanjoinut sekä omilla facebook-sivuillaan että kulttuurivaikuttajan sivulla Kordelinin säätiön kumoavan päätöksen puolesta. Toisaalla parodiahorisontin yli mennään rajusti silloin kun katsotaan millaista peppukipuilua Kordelinin säätiön myönteinen päätös synnytti neekeriksi naamioituneen koulutetun hyväosaisen juutalaisen Koko Hubaran kulttuurimarxilaisella Ruskeat tytöt fb-sivustolla:Ajatusrikosten ilmiantajina toimivat 2000-luvun pavlik morozovit eivät taida ymmärtää olevansa mitä alhaisimpia kieroilevia nilkkejä, joihin verrattuna Stasin kansanluopiot vaikuttavat empaattisilta herrasmiehiltä. Jos säätiö olisi alistunut äärivasemmiston painostukseen, niin heikäläisten olisi ollut silti turha poksautella samppanjapulloja sen johdosta. Syyt ovat ilmeisiä.

Samppanjasosialistit eivät käsitä millainen Pyrrhoksen voitto kielteisestä päätöksestä olisi seurannut heille itselleen. Ensinnäkin, kansan syvät rivit tulisivat halveksumaan tätä punarottalaumaa entistä enemmän. Toiseksi, kyse olisi ollut ennakkopäätöksestä, joka vaikeuttaisi kaikkien apurahanhakijoiden asemaa, mikäli yksityiset mielipiteet ja humalaiset häiriköinnit olisivat este apurahan saamiselle. Lisäksi vainoharhainen ja pahantahtoinen ilmiantokulttuuri tulisi saamaan yhteiskunnassa virallisen hyväksynnän, eikä se silloin hyödyttäisi viime kädessä edes punavihreitä.

Suomalaisen kulttuurielämän kannalta Kordelinin säätiön myönteinen päätös oli ainoa järkevä vaihtoehto, koska julkiseen painostukseen alistuminen olisi sama kuin suostuminen terroristien kanssa neuvotteluun. Kyse ei ole mistään pikku asiasta ja Hännikäinen toteaakin facebook-sivuillaan, että
Suomeen on päässyt syntymään epäterve henkinen ilmapiiri, jossa erilaiset ideologiset painostusryhmät kykenevät masinoimaan vihamielisiä kampanjoita epämiellyttävinä tai harhaoppisina pitämiään henkilöitä kohtaan, vaikeuttamaan näiden elämää ja jopa pelottelemaan vakiintuneita instituutioita. Tämä on paljon vakavampi ongelma kuin niin sanottu vihapuhe, koska sillä on konkreettisia vaikutuksia ihmisten toimeentuloon ja sananvapauteen.
Tapaus osoitti ikävällä tavalla sen, että vasemmistototalitaristeille ei riitä mikään, vaikka Hännikäinen on jo kertaalleen pyytänyt anteeksi sosiaalisessa mediassa laukomiaan hävyttömyyksiä. Hyväkkäiden mielestä heidän pyhien lehmiensä solvaamista ei voi saada koskaan anteeksi ja siksi Hännikäinen on ikuisesti syyllinen, josta hänen pitää kärsiä myös siviiliammattinsa puolesta. Tässä yhteydessä suomalaisten enemmistön järkeä loukkaa se, että "hyvien asioiden" monopolin itselleen ottanut pieni äänekäs nilkkiliberaali vähemmistö haluaa yksin määrittää sen mitä saa sanoa ja mitä mieltä olla. 

Onneksi järki voitti tällä kertaa, mutta on turha luulla, että vasemmistototalitaristit lopettaisivat jatkossa tällaiset painostuskampanjat. Siksi voimme olla varmoja, että moraaliposeeraavat fariseukset odottavat vesi kielellä uutta hetkeä, jolloin he voivat synnyttää somekaustin poliittista vihollistaan vastaan. Sitä ennen kannattaa ottaa hyvä asento ja nauttia kulttuurimarxistien nyt saamasta mielipahasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti