maanantai 17. lokakuuta 2016

YLEN UUTISANTI PERIN VÄÄRISTYNYTTÄ - SÄÄLIKSI KÄY DEMARIELÄKELÄISIÄ

"Pakko olla totta, näin sen Ylestä."

Perin kummalliseksi muodostuisi maailmankuva, jos kansalainen joutuisi olemaan vain Ylen varassa, vaikka kyytipojaksi tarjottaisiin vielä Helsingin Sanomia. Ikävä kyllä Suomesta löytyy huomattava turvallisuushakuinen väestönosa, joka turvautuu pelkästään näiden kahden propagandajätin punaviritteiseen maailmanselitykseen. Suurimman joukon näistä auktoriteettiuskoisista kansalaisista mudostaa eläkkeelle siirtyneet suuret ikäluokat, joista huomattava osa on valtiouskollisia demareita. He uskovat ja hyväksyvät kaiken, kunhan se tulee vain viralliselta taholta kuten Yleltä.

Otetaanpa esimerkki Ylen tavasta kertoa asioita siten, että se näyttää pikaisesti silmäiltynä puoleettomalta kerronnalta. Jokin aika sitten sitten Yle kertoi maamme kirkkojen kellojen soitosta Aleppon uhreille. Uutisjutun Jo yli 100 kirkkoa eri puolilta Suomea soittaa kelloja Aleppon uhreille insertissä kerrotaan, että 

Evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat eri puolilla Suomea ovat alkaneet soittaa kirkonkelloja Syyrian Aleppon pommitusten uhreille. Kirkot soittavat kelloja päivittäin 24. lokakuuta saakka.
Päältä päin katsoen voisi tietysti luulla, että Suomen kirkot muistuttavat Lähi-Idässä meneillään olevasta kristittyjen vainosta. Ylen jutussa ei kuitenkaan puhuta mitään muslimien harjoittamasta kristittyjen sorrosta ja etnisestä vainosta, vaan moitteen saakin Syyrian hallitus ja Venäjä, jotka pommittavat Aleppon kapinallisia. Kaiken tämän moraaliposeeurauksen taustalla on pommitusten tähän mennessä vaatimat muutamat sadat uhrit, jotka eivät maailman mittakaavassa ole juuri mitään. Varsinkin kun sitä vertaa ISIS-järjestön tekoihin, sillä tuo lahko on tappanut tuhansittain kristittyjä ja karkottanut pelkästään Syyriassa yli miljoona kristittyä pois maastaan. Siksi Yle Watch kysyykin Yleltä ja maamme evankelis-luterialiselta kirkolta, että miksi muslimien tekemät joukkomurhat ja julmuudet eivät kirvoita kellojen soittamiseen?


                                                  **************************

Yhdysvaltojen kirjeenvaihtaja Pirjo Pöntinen se vain jaksaa täysin avoimesti liputtaa demokraattipuolueen ja Hillary Clintonin puolesta. Ylen uutisista ei löydy ainuttakaan positiivista juttua Trumpista eikä edes republikaanipuolueesta, sen sijaan demokraateista kertovista positiivisista uutisista ei ole pulaa. Pöntisen viimeisin uutisraportti, Lyijymyrkytykset nousivat demokraattien vaaliteemaksi, kertoo kuinka juuri demokraatit ja Clinton ovat Kaikkien Hyvien Asioiden puolella toisin kuin uutta Hitleriä valtaan nostavat hajanaiset republikaanit.

Raportissaan Pöntinen tulee sanoneeksi ääneen mustien keskuudessa laajalle levinneen rikollisuuden ja heikot oppimistulokset, mutta liberaalille lukijalle valuvat poskelle yllättävät ilon kyyneleet, kun syyn tähän uskotaan löytyvän jälleen kerran muualta kuin neekereistä itsestään:

Yhdysvalloissa on jo pitkään tutkittu, mikä yhteys lyijyaltistuksella ja köyhien alueiden rikollisuuden kasvulla on keskenään. St. Louisin yliopiston professori Roger Lewis johtaa yhtä tutkimuksista. – Ihmiset tietävät,että lyijyaltistus on pahasta ja että se vaikuttaa älykkyyteen. Mutta sitä eivät monet tiedä, että se aiheuttaa myös rikollista käyttäytymistä, riskikäyttäytymistä ja muita käytöshäiriöitä, hän sanoo.
Ennen kuin valkoiset liberaalit alkavat heittää voitonriemuisia yläfemmoja, kannattaisi ehkä pohtia sitä, että miksi Afrikassa ja Euroopassa, joissa ei ole lyijyongelmaa, mustat saavat silti heikompia äo-tuloksia kuin aasialaiset ja valkoiset ja heidän rikollisuutensakin on moninkertaista muihin populaatioihin verrattuna.


                                                    ************************

Hämärätahojen kuten George Sorosin rahoittamat "kansalaisjärjestöt" sekä maansa muslimeille myynyt anglikaaninen kirkko on kyennyt kiristämään brittiviranomaisia ottamaan vastaan Ranskan Calais'n leiristä 14 käenpoikaa. Uuutisjutun Ensimmäiset lapset siirretty Calais'n pakolaisleiristä Britanniaan otsikko vihjaa, että afrikkalaiset maankiertäjät ovat saaneet jalkansa ovenrakoon, sillä kyse on vasta ensimmäisistä perusteettomasti maahan päästetyistä ei-eurooppalaisista lapsista. 

Käytännöllisen järjen kannalta on vaikea ymmärtää, mikä tekee lapsesta paremman kriteerin maahan päästämiselle kuin täysi-ikäisyys. Tarkoituksenani ei ole verrata Calais'n turvapaikkaturisteja rottiin, mutta sen veran eläinmaailmasta tiedetään, että hellyyttävistä ja heiveröisistä rotanpoikaisista tulee aikanaan täyskasvuisia rottia, jotka toimivat aikuisina kuin rotat. Vaikka Ranskan pakolaisleiristä päästettäisiin Britanniaan vain lapset, muodostavat he aikanaan vieraspopulaation, jolla on toisenlainen temperamentti ja äo kuin alkuperäisillä anglosaksisilla briteillä. Tästä kertyy luonnollisesti paljon harmeja ja sen saamapuolella ovat ainoastaan alkuperäiset britit.


                                                     **************************

Jo perinteeksi muodostuneet Hitler- ja natsiuutiset ovat osa Ylen tiedottamisen kivijalkaa. Tällä kertaa aiheena on Itävallan valtion kärvistely siitä, että Hitlerin syntymäkotia Braunau am Innissä ei ole saatu vieläkään purettua. Uutisjutussa Hitlerin synnyinkoti puretaan palvonnan estämiseksi käy ilmi, millaisen symbolisen taikauskon vallassa Itävallan valtio on, sillä se ei näytä kestävän ilman henkistä romahdusta sitä, että 1600-luvulla rakennettu kulttuurihistoriallisesti arvokas Hitlerin synnyinkoti on edelleen pystyssä. Tuollainen menneisyyden kieltävä purkuvimma kertoo viranomaisten uskovan ihan oikeasti, että rakennuksen yhteys Hitleriin saattaa leimahduttaa Wotanin hengen uudestaan eloon.


                                                        *************************

Yle lällättelee suvaitsemattomille suomalaisille uutisessa Suomen ensimmäinen maahanmuuttajataustainen naispoliisi – "Takaoven kauttako pääsit poliisikouluun?"Jutussa feministihenkinen sankaripoliisi jauhottaa junttisuomalaisia alamaisia:
Ennakkoasenteet eivät loppuneet kouluun pääsemisen jälkeenkään. Niitä tuli eteen myös poliisikoulussa, joka on ollut Komulaisen mielestä hänen paras koulunsa tähän mennessä. – Siellä yksi naiskokelas ihmetteli, että ai sinä olet Virosta. Miten sinä tänne pääsit? Varmaan takaoven kautta. Sanoin, että itse asiassa olen joutunut hakemaan kahdesti, kun en ensimmäisellä kerralla pääsytkään.
Entä se ulkomaalaistausta? Hetkinen, Taimi Komulainen on kotoisin Virosta, joten tärähtäneistön mielestä hän ei voi olla aito ulkomaalainen, toisin sanoen voimavara Somaliasta tai Kongosta. Unelmoijat saavat todennäköisesti odottaa vielä pitkään ennen kuin todellinen kulttuurinrikastaja pukee Suomen poliisin virkapuvun päälleen. Asiaa voidaan nopeuttaa vain pääsyvaatimusten laskemisella, jota innokkaimmat punavihreät ovatkin jo ehtineet ehdottaa. Vastaavasti viranomaiset ovat omalla kampanjoinnillaan yrittäneet rekrytoida maahanmuuttajia (lue: afrikkalaisia) poliisiin, mutta huonolla menestyksellä.


                                                       *****************************

Ylen toinen kivijalka on mieskaunainen feminismi ja sitä tarjoillaan tuoreessa jutussa Asennetutkijat: Naisviha kasvaa "pukuhuonepuheen" ja huumorin varjossa. Toimittaja Anniina Wallius ei päässyt toista riviä pitemmälle, kun hänen piti aivan pakosta mainita Donald Trump.

Ja mikä on tällaisen viestinnän tarkoitus? Levittää mustavalkoista maailmakuvaa, jossa nainen on viaton pyhimys ja mies paholaisen riivaama seksipeto. Näppärin tapa levittää sukupuolista vihaa on naamioida se naisvihan vastustamiseksi.


                                                          ***************************

Alunperin Amnesty International keskittyi perustehtäväänsä, poliittisten vankien vapauttamiseen ja kidutuksen vastustamiseen. Nyt siitä on tullut hämärien globaalivaikuttajien tuella valkoisten kansankuntien vihollinen, koska se on ottanut tehtäväkseen tuomita eurooppalaisperäisten valtioiden itsemääräämisoikeuden. Toisin sanoen valtiot kuten Australia eivät saisi päättää itse ketkä ovat sen kansalaisia ja keitä maahan päästetään, vaan jokaisella seitsemällä miljardilla ihmisellä pitäisi olla subjektiivinen oikeus tulla Australiaan ja nauttia ilmaiseksi valkoisten tuottamasta hyvinvoinnista, jonka luomiseen pyrkijöiltä itseltään puuttuvat kyvyt.

Ylen artikkeliuutinen Mielivaltaisia pidätyksiä, itsemurhayrityksiä – Amnestyn mukaan Australia laittaa pakolaiset kärsimään noudattaa tuttua kaavaa, jossa Amnestystä tehdään ylin moraalinen auktoriteetti maailman "pakolaiskysymyksessä", vaikka tosi asiassa kyse on väestöräjähdyksen ja vapaamatkustamisen aikaansaamasta ongelmasta. Liberaalilta lukijalta yritetään heruttaa kyyneliä yksilöiden tragedioilla, mutta me jotka tiedämme asian paremmin ymmärrämme, että kyse on populaatioiden ongelmista, jotka syntyvät tietyllä rajatulla alueella kun resursseja ja väestönkasvua ei haluta sovittaa luonnon kantokyvyn reunaehtojen mukaan.


                                                        *****************************


Yle Fem, 17.10.2016  klo 18:30, 
Taivaallista menoa: Pappi ja vapaamuurari  

Henric Schmidt kertoo, kuinka luottamus oman isän, esimiehen ja piispan arvioon teki hänestä vapaamuurarin - ja ettei ollut itsestään selvä asia, että hän alkaisi opiskella teologiaa. Toimittaja: Leif Lindgren. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.


Meno Ylen ruotsinkielisellä puolella on mennyt aivan hurjaksi, sillä nyt siellä yritetään valkopyykätä jo vehkeilevää herrakerho vapaamuurareita. Samalla ohjelma kertoo siitä, kuinka kristinuskolle vieraat, näennäishumanitäärisen okkulttikerhon aktiivit ovat soluttautuneet kristilliseen kirkkoon.Yle TV1 17.10.2016 klo 20:00, 
MOT: Kehitysapumiljoonat maajussin pomolle  

Ulkoministeriön ylistämä kehitysapu Sambian viljelijäjärjestölle katosi korruptioon. Miljoonat valuivat järjestön toimitusjohtajan taskuihin. Toimittajana Magnus Berglund. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Linkki Yle Areenaan.

MOT se jaksaa välillä yllättää. Ohjelma kannattaa katsoa, sillä siinä haastatellaan mm. entistä suurlähettiläs Matti Kääriäistä, joka on julkaissut kehitysmaakriittisen kirjan Kehitysavun kirous (2016). Ylelle antamassaan haastattelussa Kääriänen kertoo kiertelemättä kehitysmaa-avun nykytilanteen toivottomuudesta; kannettu vesi ei kaivossa säily:

Äärimmäinen köyhyys on jopa lisääntynyt niissä Saharan etelänpuoleisissa Afrikan maissa jotka ovat olleet kehitysyhteistyön kohteena. – Pääsyy siinä on se, että todellista yhteistä sitoutumista äärimmäisen köyhyyden poistamiseen ja vähentämiseen ei ole olemassa, Kääriäinen sanoo.


Yle Teema, 17.10.2016 klo 21:00, 
Claude Lanzmann ja Shoahin aaveet  

Yli yhdeksän tunnin mittainen dokumentti Euroopan juutalaisten holokaustista oli Claude Lanzmannin merkkiteos, jonka pitkistä ja kivuliaista syntyvaiheista hän tässä kertoo. HD


Yle Teema ei luovu mieliteemastaan ja tänään saamme jälleen kuulla ja nähdä loputonta tarinointia holokausti-saagasta. Turinoinnin tarkoituksena on tietenkin syyllistää kaikki eurooppalaiset, jotta tekisimme kollektiivisen itsemurhan luopumalla "suvaitsemattomuudesta" eli avaamalla portit kolmannen maailman miljardimassoille. Juuri "monikulttuurisuus" on ikuista vihaa kantavan sionisti-eliitin vainoharhainen kosto otaksutuista 1940-luvun tapahtumista Euroopassa.

*****************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti