keskiviikko 12. lokakuuta 2016

"VASTUULLISTA TIEDOTTAMISTA" - YLE SALAA INSESTI-ISÄN NEEKERITAUSTAN

Epäilty insestineekeri Seydoy Kouandra vasemmalla.
Irtisanoutuuko samassa kuvassa näkyvä SDP:n
Paavo Lipponen afrikkalaisten maahanmuuttajien
tekemistä rikoksista?

Yle joutuu harjoittamaan jälleen kerran tuoreessa uutisjutussaan Tyttärensä insestistä epäilty ulkomaalaisisä tuotiin Ouluun – vangitsemisoikeudenkäynti tänään niin sanottua vastuullista tiedottamista, sillä propagandajätti ei kerro epäillyn etnisestä taustasta mitään, vaan puhuu epämääräisesti vain "ulkomaalaisisästä". Tapauksen kuvottavuuden tietäen, harjaantunut uutistenlukija osasi päätellä helposti, että kyseinen "ulkomaalaisisä" ei suurella todennäköisyydellä ole pellavapäinen saksalaisinsinööri, vaan ehkäpä jostain päin Afrikkaa tullut kulttuurinrikastaja. 

Asian paljasti lopulta MV-lehti, joka kertoi tekijän nimen kuun alussa ilmestyneessä uutisessaan. Uusimmassa päivityksessään samainen verkkolehti näyttää myös epäillyn kuvan, joka viittaa selkeästi Saharan eteläpuoliseen mustaan Afrikkaan. Epäillyksi nimetyn Seydoy Kouanda kotimaaksi onkin varmistunut Norsunluurannikko. Kyse on siis neekeristä eli negroidista. Koska termin alkuperä johdetaan espanjan kielen mustaa tarkoittavasta sanasta negro, sanalla ei ole loukkaavaa tarkoitusta, vaan se kuvaa erään ihmispopulaation yhtä sen monista erottuvista ulkoisista piirteistä. Vain puolestaloukkaantuva valkoinen liberaali on kehitellyt sille harhaisessa mielessään loukkaavan merkityksen.

Toisin kuin Ylessä tai Helsingin Sanomissa tapausta on puitu viimeisen viikon aikana runsaasti eri vaihtoehtomedioissa ja tietenkin somessa. Yhdeksi puhutuimmaksi keskustelunaiheeksi on noussut suomalaisäidin rooli tässä käsittämättömässä rikoksessa. On hyvin epätodennäköistä etteikö hän olisi voinut olla tietoinen neekeri-isän touhuista. Miksi hän on sitten vaiennut asiasta kaikki nämä vuodet? Eräs syy voisi olla äidin julkisesta keskustelusta omaksuttu "antirasistinen" hienotunteisuus, jonka vuoksi mustan miehen tekojen paljastaminen viranomaisille olisi merkki kulttuurisesta "ennakkoluulosta" tai kenties "rasismista". Jopa valtavalhemediaa edustava Iltalehti ihmettelee, miksi sosiaalitoimi ei puuttunut tilanteeseen, vaikka perheen tytölle tehtiin useita abortteja 11-vuotiaasta lähtien.

Kyse ei ole vain äärimmäisestä perhetragediasta, vaan tapauksen uutisointi kertoo paljon myös siitä, kuinka kaksinaismoralistisesti 
valtamedia suhtautuu kehitysmaalaisten ja suomalaisten tekemiin rikoksiin, joissa on mukana rodullinen komponentti.

Hommafoorumin nimimerkki kummastelija kertoo kouriintuntuvin esimerkein, kuinka valtavirtajulkisuus arvottaa "rasistien" ja ulkomaalaisten tekemiset eri tavalla:
Ensimmäisenä on:
Valkoihoisen pirinilkin sylkäisyele luupäänatsille.
Linja-autopysäkille jätetty Valtteri.
Mustan barbaarin äidiltä kysytyt henkilöpaperit.
"Raskaana olleen" vasemmistosomalin juksutusyritys.
Kansanedustaja Immosen vasemmistoretoriikalla kirjoitettu postaus FB:hen.
Tötteröpää YLE:n toimittajan lavastamassa kuvassa ja juksuttamassa uutisessa.

Toisessa on:
Suomalaistytön polttomurha arabin toimesta.
Suomalaismiesten kirvesmurhat somalin toimesta.
Suomalaislasten raiskaukset somalimiehen toimesta.
Kymmenet "jääkarhunmetsästys"-pahoinpitelyt "löyhän kaveriporukan toimesta".
Ja nyt tämä afrikkalaisen vasemmistopoliitikon ja lautamiehen insesti, raiskaus ja ihmisarvoa loukkaava rikollisuus.

Ensimmäinen kuppi on niin painava, että poliittiset puolueet ja järjestöt masinoivat konsertteja, marsseja, mielenosoituksia, mediamylläkän ja lakimuutoksia "rasistisia suomalaisia" vastaan. Toinen vaakakuppi on niin kevyt ettei poliitikkoja, poliisia ja virkamiehiä asia juurikaan kiinnosta, ja media hyvin lyhyesti asian uutisoi. Niin. Uutisoi suomalaisille. Niille rasisteille.
Seydoy Kouanda, tuleva rap-artisti vai
jo nyt vaikuttava rape-artisti?


                                                     **********************Yle Teema, 12.10.2016 klo 19:55, Bagdad - Rovaniemi: Maytham

"Minua on alkanut pelottaa käydä keskustassa ja kaupoilla." Irakista Isisiä ja asejoukkoja Rovaniemelle paennut Maytham pelkää hijabia käyttävän vaimonsa joutuvan rasististen katupartioiden hyökkäysten kohteeksi. Kesto 3 min.

Linkki Yle Areenaan.

Tällainenkin monikulttuurille säälipisteitä kerjäävä sarja on saatu ujutettua Teeman ohjelmistoon. Tällaiset kehitysmaiden joutomiesten ja sosiaalitoimistojen kuningattarien sepittämät Tuhannen ja yhden yön tarinat uppoavat vain hölmöille punaliberaaleille. Lisäksi tarinoiden taustalla leimuaa punahehkuinen suomalaisviha, joten kriittisen katsojan siivilästä nämä jutustelut eivät mene jatkoon.


Yle TV2, 12.10.2016 klo 21:17, Docventures: New Run 

Docventuresin illan elokuvana nähdään kotimainen New Run. Leffa kertoo Pekka Hyysalon uskomattoman selviytymistarinan sekä valaa uskoa toivoon, tahdonvoimaan ja parempaan huomiseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Yle TV2, 12.10.2016 klo 22:25, Docventures: Jälkikeskustelu


Riku ja Tunna keskustelevat studiovieraiden kanssa toivosta ja tahdonvoimasta. Osallistu: yle.fi/docventures. Onneksi tämä punaroska loppuu tältä syksyltä.


Onneksi tämä veronmaksajien kustannuksella käyty punaporvarien jeesustelu loppuu tähän iltaan ainakin tältä syksyltä.


Yle TV2, 12.10.2016 klo 23:25, Yle FOLK: Dilemma - Liikaa 

Dilemma on etelähelsinkiläinen modernin hiphopin/popin artisti ja hänen videonsa on ensimmäinen Yle FOLKin rahoittama musiikkivideo, mutta ei varmasti viimeinen. Ohjaus: Faruk Nazeri. Kesto 5 min. Katso lisää: yle.fi/folk Näytä lisätiedot

Linkki Yle Areenaan.

Olipa yllätys, Yle FOLK rahoittaa monikansallisten suuryritysten nuorisolle syytämää monikulttuurista hiphop-roskaa. Jos Yle tukisi aidosti omaehtoista riippumatonta "pop-musiikkia", se kustantaisi kotimaisen black metal tai RAC-yhtyeen videon. Mutta sehän ei käy, liian valkoista, eurooppalaista, liian kansallista....nuorisoa pitää ohjata muualle, valeopposition huomaan.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Levitköön meemin lailla! Täältä se "maahantunkeutuja" (tsekatkaa sanan Google-haut aikajanalla) termikin lähti liikkeelle, kunnes se kansan keskuudessa lyheni matuksi.

      Poista
  2. Lipponen on ihan täpinöissään että Holi rei! Aitoja Äsdeepee-neekereitä! (Mutta älkää minun naapuriin muuttako!)

    VastaaPoista