maanantai 1. syyskuuta 2014

YLEN MOT NENÄKKÄÄNÄ TONKIMASSA TYHJÄÄ.

Sodan jälkeen liittoutuneet varastivat valtavan määrän taidetta
saksalaisilta, mutta aiheesta ei ole tehty ainuttakaan ohjelmaa.TV 1, 1.9.2014, klo 20.00,  MOT: Salaisuus taulun takana


Suomeen on ostettu monia ulkomaisia tauluja, joiden alkuperä on hämärän peitossa. Taulujen takaa voi löytyä niin roistoja, väärentäjiä kuin natsejakin. Toimittaja: Boris Salomon.

MOT:n sivujen tausta-artikkeli ohjelmaan.

Natsien takavarikoima taide näyttää olevan jonkinlainen kestoaihe Ylessä. Yle Watch on kertonut aiemmin mm. lukuisia kertoja uusintana esitetystä ohjelmasta Hitlerin museo (23.7.2013). "Jostain syystä" natsiaiheisiin fiksaatioitunut
 toimittaja Boris Salomon yritää lypsää etusivun otsikkoa Suomessa mahdollisesti löytyvistä taideaarteista, joiden taustalta saattaisi löytyä - hui! - jokin epämääräinen kytkös natseihin. Ohjelman perusteella mitään suoraa näyttöä ei löytynyt, paitsi koko joukko vihjailuja, mutta niin vain tästäkin aiheesta saatin pusattua kokoon asiadokumentti, jonka sisältö on yhtä tyhjän kanssa. Pääasia että päästiin taas jauhamaan natseista. Paljon mielenkiintoisempaa olisi ollut tutkia, mitä aarteita ja varoja juutalaiset verkostot ovat rohmunneet muilta.

2 kommenttia:

  1. Natseista jauhaminen on YLEn ja muiden valtamedioiden yritys sumuttaa kansaa, etteivät nämä huomaisi miten islamistien viides kolonna soluttautuu Suomeen.

    VastaaPoista
  2. Merkillistä topdella laittaa Boris Salomon valehtelemaan röyhkeitä ja tölrkeitä valheita taas kerran. Kaikkien pitäisi tuosta huomata juutalaissolutus.

    VastaaPoista