keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

KERTAUS ON PROPAGANDAN ÄITI.



TV 1, 9.7.2014. klo 19.00, Historia: Jesse Owens *UUSINTA*

Amerikkalainen musta urheilija Jesse Owens voitti neljä kultamitalia Berliinin olympiakisoissa vuonna 1936, mikä tietenkin raivostutti natseja. Mutta ei jyrkän rotuerottelun Yhdysvalloissakaan Owensia juuri juhlittu. (U)

Toimittajaa raivostuttaa vain itseään, sillä hän oletettavasti tietää historiallisen totuuden, jonka perusteella nazzzeja ei vaivannut yhden mustan juoksijan voitot suuntaan eikä toiseen: Saksa kun oli kisoissa ylivoimaisesti eniten mitaleja voittanut maa. Yle Watch kertoi jutussaan 
YLE LÄMMITTÄÄ VANHAA OWENS-MYYTTIÄ huhtikuussa 2013 kaiken oleellisen nyt uusintana tulevasta ohjelmasta.



TV 1, 9.7.2014. klo 23.30, Ulkolinja: Siirtolaisten kova maailma *UUSINTA*

Isossa-Britanniassa asuu yli 600 000 laittomasti maahan tullutta siirtolaista. Moni heistä on muuttanut maahan paremman elämän toivossa, mutta millaista on elää lainsuojattomana piilossa, ilman oikeutta? T: BBC. HD

Vajaa viikko sitten tullut ohjelma uusintana. Yle Watchin raportti 3.7.2014 nimellä IHMISOIKEUDET ON KOODISANA EUROOPPALAISTEN TUHOAMISELLE. Onneksi uusinta tulee myöhään ja vielä samaan aikaan kuin potkupallo-ottelu Hollanti-Argentiina, joten monet veronmaksajat välttävät tämän Isosiskon indoktrinaation myrkyllisen vaikutuksen.

1 kommentti:

  1. Oikeus olisi kengänkuva takapuoleen ja maasta pois. Niin tuolla varmaan tehdäänkin, kun taas Suomessa ei saada ketään pois millään ilveellä.

    VastaaPoista