tiistai 24. kesäkuuta 2014

THE FAG SHOW MUST GO ON - PINKKI-YLEN TOTAALISTA KULTTUURISOTAA.Yle Teema ryöpsäyttää peräsuolen täydeltä homopaskaa yhtenä iltana kuuden (!) ohjelman voimalla. Tätä voisi kutsua jo totaaliseksi kulttuurigangsterismiksi epäkulttuurin ja geneettisen umpikujan puolesta. Toiminnan savuverhona on ihmisoikeudet, jotka eivät ole koskaan tarkoittaneet friikkien "sateenkaarioikeuksia". Nämä perusteettomat "oikeudet" on homomafian ihmismieleen käyvän terrorikampanjan avulla onnistuttu iskostamaan kansan tajuntaan
 vasta tällä vuosikymmenelläYle Teema, 24.6. 2014, klo 20.00, Kun nainen rakastaa naista


Osa 2/4. Millaista on lesbojen yöelämä Tanskassa? Kööpenhaminassa on pieni, mutta aktiivinen lesboyhteisö, jossa estoistaan on helppo irtautua. Harvalukuisesssa yhteisössä ei kuitenkaan vältytä juoruilulta. HD Yle Teema, 24.6. 2014, klo 20.30, Homomiesten maailma

(7) 2/8. Homomiehistä suuri osa on sitä mieltä, että median heistä antama julkisuuskuva on harhaanjohtava. Ovatko stereotypiat pinnalla, kun Christian ja Raz valmistautuvat kauneusmessuille? HD  


Yle Teema, 24.6. 2014, klo 21.00, Stephen Fry homofobian jäljillä

2/2. Millaista on homojen elämä eri puolilla maailmaa? Fry selvittää, mistä homofobia oikein syntyy. Millaiset lait ja moraalikoodit säätelevät yhteisöjen ja ihmisten suhtautumista homouteen? HD 

Kertoo jotain ajastamme, että homoseksuaalisuutta, joka on seksuaalinen kohdehäiriö eläimiin sekaantumisen tapaan, ei pidetä enää poikkeamana, vaan median homomafia on saanut käännettyä asian päinvastaiseksi - vain terveen sodomia-kritiikin esittäjät kärsivät häriöistä jota julkisen sanan päälle päsmärit kutsuvat epälääketieteelisesti "fobiaksi". Vielä pidemmälle viedyssä keittiöpsykologisoinnissa homostelun luonnollinen inho onkin vain merkki inhoajan omasta homoudesta! Samalla projektio-"logiikalla" valkoisia vihaava musta on itse valkoinen, viinaa karttava on alkoholisti ja autoilua vastustava on automaattisesti formula-fani; toisin sanoen tässä kieroutuneessa ajattelussa henkilö voi olla olematta homo ainoastaan tykkäämällä homoista

Rappion aikana turmiotakin pidetään hyveenä, ja turmion arvostelua paheena. Varmaa on vain se, ettei tämä Rauta-aika kestä onneksi loputtomiin.
Yle Teema, 24.6. 2014, klo 22.00, Arkistovieraana: Jani Toivola

(2014) Kansanedustaja ja näyttelijä Jani Toivola puhuu haastattelussa homoseksuaalisuudesta ja aiheeseen liittyvistä arkisto-ohjelmista. 


Varta vasten tehty kiiltokuvahaastattelu juuri tämän viikon Pride-viikkoa silmällä pitäen.Yle Teema, 24.6. 2014, klo 22.14, Oletko sinä...?


(1969) Kertomus homoseksuaalisuudesta. Dramatisoitu dokumenttielokuva Helsingistä ajalta, jolloin seksuaalinen poikkeavuus oli rikos. Ohjelma sensuroitiin vuonna 1969 yllytyspykälän perusteella. Ohjaaja: Matti Lehti.
 


Suomessa oltiin kulttuurimarxilaisen punamädätyksen hermoilla heti läntisen sivilisaation itsesuojelun romahduttaneen vuoden 1968 jälkeen. Mätiä hedelmiä korjataan nyt.


Yle Teema, 24.6. 2014, klo 22.43, Homoseksuaalisuus - eräs vähemmistö

 

(1975) Ohjelmassa tarkastellaan homoseksuaalisuutta, joka ei ole enää laitonta, mutta ei ihan sallittuakaan. Mitä se on ja miten siihen tulisi suhtautua?

1970-luvun puoliväliin tultaessa tiedotusvälineisiin soluttautuneen pienen painostusjärjestö Setan agenda alkoi tehdä syövyttävää työtään myös Ylessä.

1 kommentti:

  1. Eipä tuo haittaa, kun ei tuota TV:tä tule muutenkaan katseltua. Samantasoista roskaa siitä tuutuista on tullut... aina? Itse voin vahvistaa arvion tarjonnasta 30 vuotta sitten, ja silloin ohjelmisto oli naurettavan tökerö.

    VastaaPoista