lauantai 21. joulukuuta 2013

YLE VALEHTELEE EDELLEEN. TOIMITTAJA PAULA TAPIOLA, MILTÄ TUNTUU OLLA NILKKIMÄINEN VALEHTELIJA ?

Paula Tapiola, ei ihan missityyppiä. Siinäkö syy vihata valkoisen eurooppalaisuuden säilyttämistä?

Tukholmalainen Sisu-radioon juttuja tekevä toimittaja Paula Tapiola on Yleäkin törkeämpi valehtelija, sillä hän ei ainostaan vaikene puukottajien poliittisesta taustasta, vaan valehtelee heidän olleen Ruotsin Vastarintaliikkeen jäseniä. Kun omahyväiset Hyvät ihmiset eivät pärjää totuudella, heidän on pakko valehdella edistääkseen ruotsalaisvihamielistä "hyvää" asiaa. Paula Tapiola valehtelee pokkana päin naamaa:

Asuin reilut 12 vuotta Bagarmossenissa, kivenheiton päässä Kärrtorpista, siitä Tukholman kaakkoislähiöstä, joka nyt on noussut otsikoihin kivien kirjaimellisesta heittelystä ja puukkojen heiluttamisesta, heittäjinä ja heiluttajina alta kolmikymppiset ruotsalaiset uusnatsit.
Paulan suomalaiset anarkomarko-hengenheimolaiset Takku.netissä tiesivät heti kertoa puukottajien taustan:
Antirasistit puolustautuivat ja ajoivat natsit metsikköön. Kahta natsia puukotettiin tappeluiden aikana.
Kansalaisten vapaa tiedonvälityksen puolesta taisteleva Yle Watch kertoi tarkemmin tästä Ylen ja ruotsalaisten kosher-medioiden (mm. Bonnier media) luomasta kuplasta 17.12.2013.

Salaliittojen suhteen pitää olla aina skeptinen, mutta Kärrtorpin rähinän tiedottamisessa haisee palaneen käry. Kaikki valtamediat valtiollisista yksityisiin ovat systemaattisesti jättäneet kertomatta keitä puukotetut olivat ikään kuin
yhteisestä sopimuksesta. Helsingin Sanomat jopa väitti  suoraan, että puukottajat olivat natseja. Tv-katsojille samaa puukotusvalhetta tarjosi myös MTV 3:n uutiset. Koska valtamedioiden hermeettisesti suljettu valhe ei vuoda, on todennäköistä, että monet mielenosoittajatkin luulivat puukottajien olevan uusnatseja puhumattakaan kotisohvilllaan makaavista medel-svenssoneista ja virtasista. Iltalehti puolestaan raportoi tapauksesta kirvoittaneesta uudesta mielensoituksesta, johon osallistui 15 000 hyödyllistä idioottia ja harhaanjohdettua ruotsalaista kansallismasokistia. Iltalehti antaa muiden medioiden tapaan ymmärtää, että puukottajat olivat uusnatseja:
Viikko sitten Kärrtorpin mielenosoituksessa kahta ihmistä puukotettiin, kun joukko naamioituneita uusnatseja hyökkäsi mielenosoittajien joukkoon.
On syytä esittää avoin kysymys: miksi nämä demokratiaa kirkuvat Hyvät ihmiset eivät ole järjestäneet ainuttakaan suurmielenosoitusta äärivasemmiston jokapäiväistä terroria vastaan, jonka jäävuoren huippuna ovat demokraattisesti valittujen edustajien pahoinpitelyt ja uhkailut. 

Lopuksi vielä vetoomus kaikille lukijoille: tehkää näistä valheellisista uutisoinneista valitus julkisen sanan neuvostoon.

Fria Tider -verkkolehti kertoo, että puukotuksen on tunnustanut 34-vuotias äärivasemmistolainen AFA-veteraani Joel Bjurströmer Almgren:.............................................................................................................................................

.............................................................................................................................................
Viimeisein päivitys juttuun 22.5.2014:
Julkisen sanan neuvosto on antanut langettavan päätöksen MTV 3:n valheellisesta "natsipuukotus"-uutisesta. Linkki uutiseen JSN antoi langettavan päätöksen MTV Uutisille.

MTV julkaisi Kymmenen uutisissa 22.12.2013 jutun, jonka mukaan uusnatsit olisivat syyllistyneet puukotuksiin Ruotsissa järjestetyssä rasisminvastaisessa mielenosoituksessa. Tosiasiassa puukottaja oli vasemmistolainen. MTV ei reagoinut oikaisupyyntöön, eikä vastannut kantelijan kyselyyn pyynnön käsittelystä. Toimitus ei korjannut virhettä, vaikka uutisen välittänyt STT oikaisi oman uutisensa.
Julkisen sanan neuvoston pitää erikoisena sitä, ettei kantelijan oikaisupyyntö tavoittanut MTV:n uutistoimitusta ja ettei toimitus reagoinut sen sähköpostiin lähetettyihin viesteihin. MTV ei oikaissut uutiseensa sisältynyttä väärää tietoa silloinkaan kun STT välitti sille kyseistä uutista koskevan korjauksensa.
Julkisen sanan neuvoston katsoo, että MTV on rikkonut hyvää journalistista tapaa ja neuvosto antaa MTV:lle huomautuksen.

7 kommenttia:

 1. TV1:

  15:42 Dokumenttiprojekti: Varastettu lapsuus
  Seksuaalista väkivaltaa, raippoja ja eristysrangaistuksia. Suomen koulukotien vaiettua historiaa. Dokumentti antaa äänen poikakodeissa 1950- 1960-luvulla olleille, heille joita ei ole yleensä kuultu eikä kuunneltu.(U)

  Fem:

  16:45 Kirjakausi
  Hitlerin hallintametodit tuntuvat tehoavan, kun lukiolainen Blenda päättää syöstä luokkansa kuningattaren vallasta. Maria Nygrenin nuortenromaani muistuttaa vallan turmiollisesta mahdista.

  VastaaPoista
 2. Miksi vallan turmiollisesta mahdista pitää ottaa aina esimerkiksi Hitler vaikka maailmanhistoria on täynnä pahempia diktaattoreja. Hyvin on kansa ehdollistettu natsimaniaan.

  VastaaPoista
 3. Fem:

  18:35 Ilmastohemmot
  Osa 3/10. Puhdasta energiaa. Vauhtia riittää, kun Peter ja Emil valmistavat hiilidioksiditonta energiaa käyttäen kottikärryn palasia ja vanhaa laskuvarjoa. Tuotanto: Tanskan televisio. buu.yle.fi/storabarn (U)

  VastaaPoista
 4. TV1:

  22:50 Ulkolinja: Rauhantyötä kriisien keskellä
  Kun diplomatian keinot loppuvat, jatkavat yksityisten organisaatioiden työntekijät etsien ratkaisuja kriiseihin. Miten rauhanneuvottelijat tekevät työtään kriisialueilla Libyassa, Sudanissa ja Filippiineillä?

  Fem:

  15:55 Ilmastohemmot
  Osa 3/10. Puhdasta energiaa. Vauhtia riittää, kun Peter ja Emil valmistavat hiilidioksiditonta energiaa käyttäen kottikärryn palasia ja vanhaa laskuvarjoa. Tuotanto: Tanskan televisio. buu.yle.fi/storabarn (U)

  19:40 Tanskan salaisuuksia
  2/5. Kaupunkitutkimusmatkailija Jan Elhöjin ja Morten Kirckhoffin kohteena ovat lakkautetun mielisairaalan hoitohuoneet. Vanhat lepositeet ja sähkösokkilaitteet kertovat karua tarinaa menneen ajan hoitomenetelmistä.

  VastaaPoista
 5. Aika turhaa valittaa julkisen sanan neuvostoon, eikös sekin ole täysin kommunistien hallussa, kuten koko Suomi. Äärivassarit saavat riehua Jyväskylän kirjastossakin miten tykkäävät eikä kukaan puutu asiaan. Sitten andersson vähän itkee telkkarisssa ja taas saivat pahat natsit palkkansa koska eihän täällä saa nationalisti olla.

  VastaaPoista
 6. "Aika turhaa valittaa julkisen sanan neuvostoon, eikös sekin ole täysin kommunistien hallussa, kuten koko Suomi."

  Ei aina. Tänään (22,5.2014) MTV 3:n uutiset kertoi Julkisen Sanan Neuvoston langettavasta päätöksestä ko. valheellisesta uutisesta:
  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/jsn-antoi-langettavan-paatoksen-mtv-uutisille/3392026

  VastaaPoista
 7. Äärivasemmistolaisethan ovat ihan samaa roskasakkia kuin uusnatsitkin. Kummallakin puolella iso läjä perusteettomia viharikoksia tilillä. Empatia, ihmisyys ja järki hukassa, ihan niinkuin näiltä Yle Watchin valeh... "toimittajiltakin".

  VastaaPoista