keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

MULTIKULTI-YLEN EPÄSUORAA VIHANLIETSONTAA


 TV 1, 3.4.2013, klo 19.00 Historiaa: Eichmannin oikeudenkäynti

Huhtikuussa 1961 alkoi Jerusalemissa oikeudenkäynti natsijohtaja Adolf Eichmannia vastaan ja Israel salli kansainvälisen median seurata oikeudenkäyntiä. Millaisia todisteita Eichmannia vastaan esitettiin? 

Ylen esittely ohjelmaan. Vink, vink! Sinne voi myös kommentoida ja esittää vastalauseensa tälle loppumattomalle poliittisesti motivoituneelle aivopesulle, natsimärehdinnälle, joka ei ole muuta kuin epäsuoraa vihanlietsontaa suomalaisia ja muita eurooppalaisia vastaan.


Eräät yhteiskunnalliset skribentit ovat kirjoittaneet tänään leikkisästi monissa yhteyksissä, että he ovat saaneet vieroitusoireita, koska Yle ei ole kahteen päivään lähettänyt yhtään natsiohjelmaa. Tämä väitehän kuulostaa myöhästyneeltä aprillipilalta, sillä tosiasiassa eilen tiistaina (2.4.2013) Yle Teemalta klo 16.20 tuli *uusintana* ohjelma nimeltä
Hitlerin museo ("Osa 2/2. Toisen maailmansodan aikaisten taidevarkauksien salattu historia. O: Hannes Schuler, Saksa 2006"), Aprillipäivänä (sic) eli päivää aikaisemmin (1.4.2013) tuli niin ikään uusintana 
Historiaa: Göringin salaisuus.
 
Sohvanpohjalle jämähtäneet tieodostavat natsinarkkarit saavat tänään lievitystä pahimpaan, sillä luvassa on todella kovaa kamaa, kun tv 1:stä tulee klo 19.00 "Historiaa: Eichmannin oikeudenkäynti". Varmaan ihan sattumalta, ilman mitään historiapoliittiisia taka-ajatuksia, puhumattakaan indoktrinaatiosta. Eihän Yle nyt sellaista. Valveutuneiden omilla aivoillaan ajattelevien kansalaisten kanava.

1 kommentti:

 1. TV2:

  13:00 Menestyksen hinta
  Viviane Kallio oli 16-vuotias, kun hän pakeni Libanonin sotaa Suomeen. Alku oli karu, mutta määrätietoinen nainen puski kohti unelmaa, omaa ravintolaa. Onko ikuinen ikävä Vivianen menestyksen hinta?

  Teema:

  18:40 Peter Lund Madsen opintomatkalla
  Osa 2/6: Rasismi. Kertomuksia ihmisten elämän suunnan muuttaneista tapahtumista.

  Fem:

  20:30 Annen ruokavieraat
  1/2. Anne Hjernoe on kutsunut kylään Tanskassa asuvia ulkomaalaisia: Safi, George ja Josie valmistavat ruokaa afrikkalaiseen ja karibialaiseen tapaan. Vahvojen mausteiden lisäksi tarjolla on hyviä tarinoita ja musiikkia. (U)

  VastaaPoista