lauantai 19. syyskuuta 2020

VASEMMISTOLIBERAALIT UHOAVAT VALLANKUMOUSTA RUTH GINSBURGIN KUOLEMAN VUOKSI

Ruth Bader Ginsburg.
"...kasvoilaan saatanallinen ilon irvistys."
-A.H., 1926

Der Stürmer -lehden entinen kansikuvatyttö Ruth Bader Ginsburg on kuollut 87-vuotiaana. Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomarin kuolema on otettu tyrmistyneenä vastaan mediaa hallitsevien vasemmistoliberaalien keskuudessa, vaikka heinäkuusta asti on tiedetty hänen haimasyöpänsä uusiutumisesta. Tuolloin Ylen tv-uutiset teki sitkeästä Ginsburgista toiveikkaan kannustusjutun, vaikka verkkosivujen puolella oltiinkin huomattavasti realistisempia. 

Yleä Ginsburgin punaliberaali arvomaaima on lämmittänyt aina ja se näkyy myös tämän kuolinuutisessa Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomari Ruth Bader Ginsburg on kuollut – Toimi 40 vuotta tuomarina, selätti syövän kolmesti:

Ruth Bader Ginsburgin ura tuomarina kesti 40 vuotta. Hän on tehnyt pysyvän vaikutuksen paitsi amerikkalaiseen oikeusjärjestelmään, myös henkilökulttuuriin. Kaksi vuotta sitten ilmestyneessä dokumentissa nimeltä R.B.G. kuvatiin Ginsburgin pitkä tie feministijuristista internet-idoliksi, josta on tehty lukemattomia meemejä, kuten "Can’t Spell Truth Without Ruth".

Nuoret fanit ottavat R.B.G.-tatuointeja, keräävät mukeja ja kulkevat t-paidoissa, joissa on tuomarin vakavat kasvot. Hänet tunnettiin myös lempinimellä Notorius R.B.G., joka viittasi edesmenneeseen rap-artistiin Notorius B.I.G:hen

Toisin kuin lainaus antaa ymmärtää, Ginsburg ei ollut rento katu-uskottava juristi ajamassa "hyviä asioita", vaan johdonmukainen juutalaisen sisäryhmänsä etua ajava etnosentristi, joka teki kaikkensa heikentääkseen valkoisen Amerikan yhtenäisyyttä ja identiteettiä. 

Valkoista liberaalia jymäyttävän näennäisen laupeudentyön taustalla oli Ginsburgin halu edistää universaaleja arvoja, koska ne palvelevat parhaiten juutalaisten intressiä samalla kun heikentävät valkoisten ei-juutalaisten ryhmäetua. Äkkiseltään ajateltuna tuskin kukaan voisi olla naisten perusoikeuksia vastaan, mutta kun ne sidotaan kansakuntaa rapauttavaan sukupuolisotaan ja muukalaisinvaasioon, näyttäytyy Ginsburgin humanismi (Yes, but is it good for Jews?) synkässä valossa:

Hän oli perustamassa kansalaisjärjestö ACLU:n (American Civil Liberties Union) naisten oikeuksien hanketta WRP:tä (Women's Right Project) vuonna 1972. Hanke antaa tukea ja apua köyhille, värillisille ja maahanmuuttajanaisille sekä sukupuolisen syrjinnän kohteeksi joutuneille. WRP kertoo työskentelevänsä tasa-arvon puolesta yhteiskunnan jokaisella osa-alueella.

Toimittaja kaunistelee tarkoituksella Ginsburgin radikaaliberaaleja pyrkimyksiä ja unohtaa tahallaan esimerkiksi tämän vuonna 1974 esittämän vaatimuksen pedofiilian hyväksymisestä. Hentusen värittämä kuva Ginsburgin politiikasta näyttääkin light-vasemmistolaisten edistykselliseltä toivelistalta, josta on retusoitu pois kaikki se mikä saisi tavallisen punavihreän oksentamaan.

Kukapa muukaan kuin sataprosenttisen kielteisiä Trump-uutisia pää täristen meille kertova Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Mika Hentunen kirjoittaa Ylen verkkosivuilla harmistuneen kolumnin  Ruth Bader Ginsburgin kuolema vie Yhdysvaltoja konservatiivisempaan suuntaan jopa vuosikymmeniksi eteenpäin. Niin sanotun analyysinsä alussa Hentunen yltyy suorastaan runolliseksi muistellessaan Ginsburgin elämäntyötä ja vaikutusta:

Washingtonissa on hänelle omistettuja muraaleja. M-kadun kuntosalin seinällä on maalaus, jossa on muskelimiehen tilalla RBG nyrkkeilyhanskat käsissään. 150-senttinen ja alle 50-kiloinen tuomari tunnettiin peräänantamattomana sisupussina. 

Ginsburg oli kautta aikain toinen nainen supervallan korkeimmassa oikeudessa. Hänen elämäntarinastaan on tehty kirjoja ja elokuvia. 

Olin joulukuussa 2018 Yhdysvaltain Kansallisarkistossa järjestetyssä uusien kansalaisten valatilaisuudessa, jossa RBG puhui. Hän oli jo silloin silminnähden heikossa kunnossa.

Kolumnin loppupuolella kirjeenvaihtajamme suurena henkilökohtaisena huolena on Ginsburgin kuolemasta seuraava korkeimman oikeuden uusi koostumus:
Kolmas Trumpin nimittämä tuomari, jonka republikaanijohtoisen senaatin odotetaan hyväksyvän, tarkoittaisi käytännössä sitä, että Yhdysvaltain ylimmässä oikeusasteessa olisi jatkossa kuusi vanhoillisena ja kolme vapaamielisenä pidettyä tuomaria.

"Vanhoillinen" vs. "vapaamielinen" ovat Hentusen omaa retorista koodisanojen käyttöjä, jossa lukija taivutellaan päätymään manikealaisesti moraalisen hyvän ja pahan jyrkkään erottamiseen. Tämä tietysti toimittajan omien poliittisten mieltymysten mukaisesti.

Entä ne todelliset voimasuhteet? Niiden muutos ei vaikuta mitenkään juutalaisten ylivaltaan korkeimmassa oikeudessa, sillä he ovat ymmärtäneet laittaa munansa eri koreihin. Korkeimman oikeuden tuomarien nimittäjä, presidentti Donald Trump, kun on tunnetusti sionistien taskussa, mikä näkyy myös nimitettyjen republikaanituomarien taustoissa. 

Vaikka Ylen Amerikan kirjeenvaihtaja pystyykin kolumnissaan hillitsemään pettymyksensä ja surunsa Ginsburgin kuolemasta, ovat vasemmistoliberaalit suuressa maailmassa purkaneet avoimesti itkunsekaista raivoaan ja uhoavat nyt lohdutukseksi tekevänsä "vallankumouksen". Näistä itkupotkuraivaresta kertoo hauskasti brittiläiseen keltaiseen lehdistöön kuuluva The Sun -tabloidi tuoreessa jutussaan Ruth Bader Ginsburg’s death sparks calls for ‘revolution’ as liberals panic over Trump appointing replacement

Onneksi Suomessa ollaan pussin perällä Yhdysvaltain sosiaalisesta kaaoksesta, vaikka täälläkin kansalliset tarkkailijat ovat raskaan tehtävän edessä joutuessaan jälleen kerran pullottamaan Helsingin Sanomien peruslukijoiden raivonkyyneleitä. 

2 kommenttia:

  1. Tyhjiä pulloja on runsaasti varastossa...antaa kyynelten valua,bwhahhahhhaaa...rakkaudesta lajiin!!

    VastaaPoista
  2. On kerrassaan käsittämätöntä, miltei jopa koomista, miten yksisilmäisesti Yle käsittelee Yhdysvaltain poliittista ja yhteiskunnallista todellisuutta. Sen vielä ymmärtää, että Cnn:n filiaali Telia-Cnn, eli toiselta nimeltään Mtv3, suodattaa uutisensa , kaunistelee kaikkea mitä rahoittajansa Demokraatti-puolue aikaansaa ja julkaisee Republikaani-puolueesta vain huonot puolet. Ilman internettiä ja pelkästään valtamediamme varassa emme tietäisi maailman tapahtumista juuri mitään ja senkin vähän punaviher-lasien värittämänä.

    VastaaPoista