tiistai 29. elokuuta 2017

PVL:N LAKKAUTAMISOIKEUDENKÄYNTI – POLIISIHALLITUS AJAMASSA EU-POLIISIVALTIOTA?
Oikeusvaltioon kuuluvan vallan kolmijako-opin mukaan lainsäädäntövalta, tuomiovalta ja toimeenpanovalta pitää olla tosistaan riippumattomia. Yhdessäkään länsimaassa tämä ei käytännön syistä kuitenkaan toimi ideaalisti, vaan esimerkiksi Suomessa 
lainsäädäntövalta ja toimeenpanovalta liittyvät kiinteästi toisiinsa. 

Sen sijaan tuomiovalta ja toimeenpanovalta on erottu maassamme selkeästi. Kansanvaltaa halveksuvasta ajastamme kertoo jotain se, että viime vuosina tässä käytännössä on tapahtunut valtava muutos, sillä poliisiviranomainen on alkanut itselleen kuuluvan toimeenpanovallan lisäksi haalia myös tuomiovaltaa ja lainsäädäntövaltaa. Tämä näkyy erityisen räikeästi Pohjoimaista Vastarintaliikkeettä vastaan nostetussa kanteessa, jonka takana ei ole syyttäjälaitos vaan Poliisihallitus. Tänään Pirkanmaan käräjäoikeudessa Tampereella alkaneesta valmisteluistunnosta kertoo Yle sekä tv-uutisissaan että verkkosivujensa jutussa Oikeudenkäynti uusnatsistisen järjestön lakkauttamisesta alkoi – liikkeen johtohahmo Ylelle: "Väkivalta on ollut reaktiivista. Toimittaja Anne Orjala kirjoittaa, mihin viranomaisten halu kieltää liikkeen toiminta perustuu:
Poliisihallitus vaatii, että järjestö lakkautetaan, sillä se katsoo sen toiminnan olevan olennaisesti vastoin lakia ja hyviä tapoja. Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan "väkivaltaisten ja avoimen rasististen järjestöjen toiminnalle ei pidä antaa sijaa suomalaisessa yhteiskunnassa". Poliisihallituksen kannetta ajava Markku Fredman kertoi kanteen taustoista Ylelle Pirkanmaan käräjäoikeudessa. 
– Lainvastaisuuden osalta keskeisiä tässä ovat väkivaltaisuudet, joita järjestön tilaisuuksissa on ilmennyt, ja hyvän tavan vastaista on heidän verkkosivuillaan levitettävä propaganda. Meidän käsityksemme mukaan se on rasistista, antisemitististä ja maahanmuuttovastaista ja siellä panetellaan eri tavoin ajattelevia ihmisiä.
Sekä Seppo Kolehmainen että Markku Fredman ovat jäävejä esittämään mitään syytevaatimuksia, sen verran ideologisesti lautautuneita heidän toimensa ja puheensa ovat olleet. Kolehmaisen ylijohtajakaudella poliisista on tullut EU:n ja sille työtä tekevän Suomen hallituksen nyrkki, joka tulkitsee lakeja kansalaisten intressiä ja oikeustajua vastaan. Tämä on nähty pehmeytenä ulkomaalaisrikollisuutta ja sen tiedottamista kohtaan samalla kun on käytetty kovia otteita kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita luvattomia maassaolijoita vastustaneita Suomi Ensin -kansalaisjärjestön mielenosoittajia vastaan.  

Yhtään hyvämaineisempi ei ole Poliisihallituksen asianajajana toimiva ja PVL:n vastaisen kanteen allekirjoittanut juristi Markku Fredman. Wikipedian mukaan Fredman on ehta kulttuurimarxilainen punamädättäjä: 
Hänet tunnetaan ihmisoikeusjuristina ja vähemmistöjen oikeuksien puolustajana. Hän oli perustamassa Pakolaisneuvonta ry:tä ja oli sen ensimmäinen puheenjohtaja.
Lisäksi tämä  samainen Oikeuspoliittinen yhdistys Demla ry:ssä toimiva kulttuurimarxisti on tehnyt pro gadu -työnsä sananvapaudesta, mikä on hieman hullunkurista mieheltä, joka vaatii nyt PVL:n kanteen myötä sananvapauden tukahduttamista poliittisilta toisinajattelijoilta. Tavallisten suomalaisten kannalta Fredman on muutoinkin erittäin vahingollinen yhteiskunnallinen toimija, sillä hän on luonut omaisuutensa veronmaksajien kustantamilla "maksuttomilla" oikeudenkäynneillä ja ajamalla lukuisten vähemmistöjen etuoikeuksia valtion eli meidän piikkiin.

Yllättävää Ylen uutisessa oli se, että siinä annettiin puheenvuoro Vastarintaliikkeen Suomen osaston puhemies Antti Niemelle, jonka sanomisia ei sen kummemmin kommentoitu saati vääristelty. Tärkeintä Niemen kommenteissa oli huomio, että poliittisista syistä kielletyksi vaadittua rekisteröimätöntä yhdistystä ei ole poliittisten näkemysten kuten "kansanryhmän vastaisen kiihotuksen" vuoksi tuomittu missään yhteydessä:
Se vetoaa muun muassa siihen, ettei sen johtavia aktivisteja ole tuomittu kunnianloukkauksesta, rikokseen yllyttämisestä tai kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Liikkeen Suomen-johtaja Antti Niemi kiistää, että väkivalta kuuluisi liikkeen toimintaan. 
– Se on monessa julkaisussa kielletty ja ainoastaan itsepuolustukseksi hyväksytään, Niemi sanoo. Miksi väkivaltaa on kuitenkin ilmennyt? – Ehkä tässä ovat asenteet kovenemassa kaikilla, mutta emme ole aloittaneet mitään väkivaltaa, Niemi kiistää.
Vaarallisinta Vastarintaliikettä vastaan nostetussa kanteessa on se, että poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan "väkivaltaisten ja avoimen rasististen järjestöjen toiminnalle ei pidä antaa sijaa suomalaisessa yhteiskunnassa". Tällä totalitaristisella lausunnollaan suomalaisvihamielinen Kolehmainen liikkuu kaltevalla pinnalla, sillä PVL:n kiellon varjolla mikä tahansa mielivaltaisesti "rasistiseksi" tulkittu järjestö ja puolue voidaan kieltää. Siksi maltillisten kansallismielisten pitäisi toimia näkyvästi PVL:n näytösoikeudenkäyntiä vastaan, koska hetken päästää poliittisen poliisin mielivalta voi tarttua myös heihin.

Korruptoituneen Poliisihallituksen masinoima syyte PVL:ää vastaan saattaa olla vain alkusoittoa sille mitä on luvassa. Enteitä kasvavasta poliisivaltiosta kertoi paikallislehti Tamperelainen jo 27.5.2015 päivätyssä uutisessaan Mullistus luvassa: Poliisi saamassa laajan oikeuden syyteharkintaan – jopa 30000 juttua vuodessa:
Hallitusohjelman liitteen mukaan alioikeuksista siirrettäisiin rangaistusmääräysmenettelyyn sellaiset rikosasiat, joista voi saada sakkoa tai vankeutta enintään kaksi vuotta. Näissä tapauksissa poliisi kirjoittaisi rangaistusmääräyksen, jonka syyttäjä sitten vahvistaisi. Syytetty voisi viedä tapauksensa kuitenkin myös tuomioistuimeen. Muutos astuisi voimaan 2018. Sen myötä oikeusistuinten työ vähenisi jopa 30 000 jutulla vuosittain.

4 kommenttia:

  1. Lakkautetaan samalla Antifa jookos? Päästään eroon molemmista paskoista.

    VastaaPoista
  2. Hmm, esim. sitten vaikkapa Bandidos toimii hyvien tapojen ja lakien mukaisesti. Polpon toiminta alkaa koettelemaan rajoja ja mikä koetellessa kun poliitikot ummistavat silmänsä Poliisien ottaessa lain omiin käsiin.

    VastaaPoista
  3. Poliitikothan nuo ovat asialle laittaneet. Kansa kun uskoo poliisista vielä hyvää. Poliitikkojen suora aloite olisi ollut jotenkin alaston, kun kansa ei älyä kuitenkaan poliitikkojen näistä päättävän tai siis voiman poliitikkojen taustalla. Pikkurenkejähän ne poliitikot ovat.

    VastaaPoista