perjantai 5. toukokuuta 2017

SUOMEEN TULOSSA PIAN SEKÄ LÄNNESTÄ ETTÄ IDÄSTÄ LAITTOMIEN MUUKALAISINVAASIO

7 miljardia vapaamatkustajaa. Kyllä Suomessa on tilaa!

Pari päivää sitten Ruotsi ilmoitti lopettavansa henkilöllisyyspaperin tarkastukset Tanskan rajalla. Yle kertoi asiasta ainoastaan verkkosivujensa uutisessa Ruotsi lopettaa väliaikaiset henkilöllisyystarkastukset Tanskan rajalla – Tehostaa samalla rajavartiointia. Vaikka uutisen mukaan rajatarkastuksien käyttöönoton ansiosta turvapaikanhakijoiden määrä laski merkittävästi, päätti Ruotsi kuitenkin siirtyä takaisin avoimien ovien päiviin, josta myös Suomi kärsi syksyllä 2015. Henkilötarkastuksista luopumisen taustalla oli tietenkin EU:n painostus ja kansansa pettänyt Ruotsin valtiollinen johto:
Pian Ruotsin päätöksen jälkeen EU:n sisäasioiden komissaari Dimitris Avramopoulos vaati Saksaa, Itävaltaa, Norjaa, ja Tanskaa luopumaan rajatarkastuksista kuuden kuukauden kuluessa. 
– (Vapaan liikkumisen alue) Schengen on yksi eurooppalaisen projektin suurimmista saavatuksista. Meidän pitää tehdä kaikkemme sen suojelemiseksi, Avramopoulos sanoi.
EU-komissaarin bolshevistiset vaatimukset "EU-säädösten noudattamisesta" ovat silkkaa kaksinaamaista kieroilua, sillä moni Ruotsiin tullut laiton maahantulija olisi pitänyt jo Dublinin sopimuksen perusteella jäädä ensimmäiseen EU-maahan johon on päässyt luikahtamaan, luultavasti Kreikkaan tai Italiaan. 

Uudella päätöksellään Ruotsi todistaa olevan todellinen aisankannattajien kansakunta ("Cuck Nation") kun se päästää maahansa taas kerran elätettäviksi paperittomia eli laittomia ulkoeurooppalaisia onnenonkijoita. Suomen kannalta on yhdentekevää, jos Ruotsi haluaa tuhota itsensä narsistisella "Me olemme moraalinen suurvalta" -leikillään, mutta valitettavasti länsinaapurin päätös vaikuttaa myös meihin. Tähän on syynsä maamme demarivirkamiehet ja munaton hallitus, joka ei luultavasti tee mitään uudelle invaasiolle, joka tulee jälleen kerran Pohjois-Ruotsin kautta Suomeen.

Maamme tilannetta pahentaa tuoreet pahaenteiset uutiset itärajalta. Ylen verkkosivujen jutussa Turvapaikan saaneita mukana laittoman maahantulon järjestämisessä – sukulaisia ja tuttavia Venäjän kautta Suomeen kerrotaan, että väestöräjähdyksen ekologisesti tuhoisa afrikkalainen väestöpaine on purkautumassa itärajalta veronmaksajien kustantamien lihapatojen ääreen. Kuten jo uutisotsikkokin paljastaa, härskeintä koko touhussa on se, että maahantunkeutumisen takana ovat maahamme livahtaneet laittomat turvapaikanhakijat, jotka kiittävät saamastaan täysihoidosta salakuljettamalla lisää heimoveljiään veronmaksajien ristiksi:
– Osasimme odottaa, että osa viime vuosina Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista on ryhtynyt laittoman maahantululon järjestäjiksi ja pyrkii järjestämään sukulaisiaan ja tuttaviaan Suomeen, sanoo Kaakkois-Suomen rajavartioston rikostorjuntayksikön päällikkö Esa Korpi.
Ilmiö on itärajalla uusi, eikä toiminta ole vielä kovin laajamittaista. Viitteitä on kuitenkin jo järjestäytyneestä toiminnasta. – Henkilö saa toimeksiannon ja toimii osana isompaa organisaatiota, jatkaa Esa Korpi.
Ihmissalakuljetuksen motiivina on päällisin puolin raha ja toiminta on nykyään hyvin ammattimaista. Takavuosien "massamatkailusta" on siirrytty entistä hienostuneempiin muotoihin:
– Ihmissalakuljettajat toimivat kuin räätälöityjä matkoja myyvät matkatoimistot. Asiakkaille annetaan tarkat matkaohjeet karttoineen ja etappipisteissä on odottamassa henkilö, joka avustaa tarvittaessa, sanoo tutkinnanjohtaja Ville Mihl Kaakkois-Suomen rajavartiostosta.
Jos EU:lla olisi halua lopettaa laiton siirtolaisuus, sillä olisi siihen helposti keinoja käytettävänä. Näyttää kuitenkin siltä, että Brysselin hämärissä katakombeissa ei edes haluta puuttua vakavasti ongelmaan, koska sitä ei oikeasti haluta ratkaista. Päinvastoin, EU-eliitin toiveena on luoda Eurooppaan juureton sekapopulaatio, jonka ainoa uskollisuus on jalkapallojoukkueissa ja identeetti pelkässä kuluttamisessa. Afro-eurooppalaista, älykkyydeltään alentunutta populaatiota, on globaalieliitin helppo hallita, koska siihen kuuluvilla atomistisilla "yksilöillä" ei ole yhteistä identiteetiä ja historiaa, jonka pohjalta vastustaa 2000-luvun jälkimarxilaista totalitarismia.

Asioiden yhteenlaskua osaaville on käynyt selväksi, että hmissalakuljetuksen syvimpänä motiivina ei olekaan likaisen työn tekevien salakuljettajien saama raha, vaan heitä läpi sormien katsovan EU-Eurostoliiton ja kansallisvaltioiden tuhoa haluavien finanssiglobalistien kuten liberaalijuutalaisen George Sorosin diaboliset tavoitteet. Unkarin pääministeri totesi jo tämän vuoden alussa, että Soros on niiden organisaatioiden takana, jotka edistävät laitonta maahantuloa Eurooppaan.

Saattaa olla, että kansalaismielipidettä ja siten demokratiaamme loukkaava mielettömyys, joka nähtiin syksyllä 2015, tulee olemaan vasta alkusoittoa tulevalle, jossa maamme joutuu kohtaamaan ulkomaalaisinvaasion sekä lännestä että idästä. Tällä kertaa uudesta vihamielisestä kansainvaelluksesta on ainakin varoitettu, joten valppaiden kansalaisten olisi rummutettava jo hyvissä ajoin tulevista vaaran ajoista ja tehtävä sen mukaiset johtopäätökset.


                                                     *************************


Media on rummuttanut moraalista närkästystä teeskennellen paljastusta, jossa Ranskan presidenttiehdokkaan Emmanuel Macronin kampanjan sisäisiä asiakirjoja, sähköposteja ja kirjanpitoa on vuodettu nettiin. Yle ja muut läntiset liberaalimediat ovat jo ehtineet väittää, että Venäjä on hakkeroinnin takana. Ylen verkkosivuilla kerrotaan:

Kampanjan mukaan vuodettujen asiakirjojen lisäksi sosiaaliseen mediaan oli lisätty valedokumentteja, joilla pyrittiin lisäämään epäselvyyttä ja disinformaatiota. 
– Jos paljastuu, että Moskova on tämän takana, osoittaa se Venäjän toiminnan kiihtyneen sitten USA:n presidentinvaalien. Venäjä näyttää siirtyvän pelkästä vakoilusta kohti yhä suorempaa vaalitulokseen vaikuttamista, Kremez sanoo.
Läntiset "asiantuntijat" väittävät, että tietovuodon tarkoitus on hyödyttää Le Penin kampanjaa, vaikka poliittista peliä ja massojen psykologiaa ymmärtävät tietävät, että kömpelön vuodon on tarkoitus uhriuttaa Macron ja saada hänet näyttämään järjestelmän ulkopuoliselta haastajalta, jota vastaan ollaan valmiita käyttämään kaikkia likaisia keinoa. Näin Macron saa ylenmääräistä sympatiaa, joka valuu hänen laariinsa.

Vuodon syyn varteenotettava vaihtoehto onkin, että Macronia tukeva establishmentti on vuodon takana. Samalla väärän lipun operaatiossa voidaan jälleen kerran syyttää Venäjää, koska Lännen eliitti ei pysty löytämään maahanmuuttovastaisen populismin suosion syyksi muuta kuin Venäjän nettipropagandan ja verkkohäirinnän. Venäjän syyyttely on sikäli hyödyllistä, että näin voidaan lakaista maton alle lännen oma sekaantuminen muiden maiden asioihin. Näistä kampanjoista härskeimpiä ovat olleet 
EU:n, Naton ja George Sorosin masinoimat Itäisen Euroopan "värivallankumoukset".

Mitä tulee tuleviin Ranskan presidentinvaaleihin, ne eivät ole niin tärkeät kuin vallassa kiinni oleva globalistinen poliittinen eliitti uskottelee. Ikävä tosiasia on, että niillä ei ole enää merkitystä ranskalaisuuden, alkuperäisen frankki-gallialaisen kansan kannalta. Vaikka Le Pen voittaisi, voitto tulisi liian myöhään, sillä arabi-negroidinen väestöinvaasio on syvällä frankkien sydänmailla. Siksi on parempi, että todennäköisempi voittajaehdokas Macron voittaa, mikä onkin helppoa, sen verran aisankannattajia (Cuckservatives) nykyranskalaiset etnomasokistit ovat. Ainakin Macronin valinta opettaisi seuraavan viiden vuoden aikana ranskalaisille, että vielä alemmas voidaan mennä ilman että ollaan edes pohjakosketuksessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti