tiistai 5. marraskuuta 2013

YLE LEVITTÄÄ MENTAALISTA ULOSTEEN KÄRYÄ OLOHUONEISIIN



TV 2, 5.11.2013, klo 19.30 Blogistania: Tämän kylän homopoika

Tämän kylän homopoika Eino kirjoittaa blogissaan homomaailman pienistä ja suurista ilmiöistä. Suositulla bloggaajalla on selkeä tavoite: päästä eroon homo- tai hetero-etuliitteestä.
 

Yle esittää kanavansa suosikkivähemmistön jälleen kerran kritiikittömässä valossa. Kiistämätön tosiasia on, että homot ovat normaalijaukaumasta sukupuolisesti poikkeavia kummajaisia, joiden esittäminen normaaleina seksuaalisessa kontekstissa on poliittisesti korrekti valhe.

1 kommentti:

  1. TV1:

    09:30 Muisti: Kutsumus
    Kaisa ja Erkki Halme tekivät lähetystyötä sisällissodan repimässä Angolassa yli 20 vuotta. Välillä he pakenivat Suomeen, mutta sydän vei takaisin. Jääskeläisen lääkäripariskunta teki työtä vaikeissa oloissa Ambomaalla.

    12:30 Skeptikko ja uskovat
    1/6. Muslimeista on tullut länsimaiden uusi vihollinen. Skeptikko ja ateisti Are Sende Osen selvittää vihan syitä ja elää viikon oslolaisessa muslimiperheessä. Mihin he uskovat, ja onnistuuko Aren ramadan-paasto?(U)

    TV2:

    09:00 Kamrat
    Tarinoita venäläisten köyhyydestä ja rikkaudesta. Ennakkoluulojamme purkava asiasarja venäläisyydestä.

    12:30 Kamrat
    Muodostavatko borssikeitto ja vodka venäläisen keittiön ytimen? Tutkimusmatka suomalaisten ennakkoluuloihin Venäjästä.

    16:00 Blogistania: Tämän kylän homopoika
    Tämän kylän homopoika Eino kirjoittaa blogissaan homomaailman pienistä ja suurista ilmiöistä. Suositulla bloggaajalla on selkeä tavoite: päästä eroon homo- tai hetero-etuliitteestä.

    22:10 Docventures: Elokuvan esittely
    Riku Rantala ja Tuomas Milonoff esittelevät illan docventures-leffan. Teemana väkivalta. Osallistu: yle.fi/docventures.
    22:25 Docventures esittää: The Act Of Killing
    Vuoden kohutuin dokumentti The Act of Killing Suomen televisioenskarissa. O: Joshua Oppenheimer, Christine Cynn T: Final Cut Productions, Tanska.
    00:01 Docventures: Live
    Väkivalta, sota ja sorto! Suora lähetys Madventuresin maanalaiseen päämajaan saapuvan asiantuntijavieraan kanssa. Mukana myös viikon elokuvan ohjaaja Joshua Oppenheimer.

    Teema:

    22:00 Kino: Lain ulkopuolella
    Hors-la-loi, Ranska/Algeria 2010. Elokuva 2. maailmansodan jälkeen alkaneesta Algerian vapaustaistelusta, jota käydään myös Pariisissa. O: Rachid Bouchareb.

    Fem:

    16:55 Seikkailu Papuassa
    Osa 3/3. Peter on matkannut toiselle puolen maailmaa, Papuaan. Hän valmistaa saagoa, tuulastaa kyläläisten kanssa ja törmää sinikieliskinkkiin. Tanskan televisio, 2010. buu.yle.fi/storabarn (U)

    VastaaPoista