tiistai 9. lokakuuta 2012

YLE TEEMA, JEDEN TAG SO SCHNELL. JA!


Normi ohjelmapäivä Yle Teemalla, alkuillasta perinteistä natsidokkaria uusintana ja illemmalla vähän Amerikan valkoisten rasismia viidenkymmenen vuoden takaa. Hyvä television katsoja, ota siis mediakriittinen kytkenä pois aivoista, pane valkoisen syyllisyyskompleksin moodi päälle ja eikun nauttimaan zombina olosta!YLE Teema 9.10.2012 klo 20.00 Historia: Hitlerin kätyrit

1/13. Chaim Rumkowski. Mikä sai eräät ihmiset ryhtymään yhteistyöhön natsien kanssa? Puolan juutalainen Chaim Rumkowski oli Lodzin getton päällikkönä ja toimitti natseille työvoimaa elintarvikkeita vastaan. 


Täällä ehdittiin jo huohahtaa, josko Ylen Teeman politrukit ovat Mannerheim-mädätyksen jälkeen jääneet hetkeksi lepäämään laakereilleen ja unohtaneet natsidokumentit edes viikoksi, mutta turha toivo! 13-osainen natsittelusarja, jossa päästään natsittelemaan natsittelemasta päästyään palaa uusintana ruutuun. Kiitos Yle tästäkin, kansan natsitietoisuudessa taitaa vieläkin olla kuuden miljoonan katsojan aukko!

 
YLE Teema 9.10.2012 klo 21.00 Historia: Taistelu rotuerottelua vastaan

"Jos kuolemme, niin kuolemme." Ku Klux Klanin ja poliisin väkivallasta huolimatta mielenosoittajat jatkoivat henkensä uhalla. Maailma seurasi matkaa, eikä Kennedyn Valkoinentalo voinut jäädä puolueettomaksi. 2/2 Mitä tekemistä natseilla tai 1960-luvun Klaanilla on suomalaisten kanssa? Ei mitään, paitsi että ne ovat Frankfurtin koulukunnan metodin mukaan kätevä tapa syyllistää kaikkia valkoisia, myös suomalaisia. Punaisille kostajille valkoinen populaatio ei tietenkään ole rotu, paitsi silloin kun sitä voidaan syyttää kollektiivisesti milloin mistäkin syystä, josta on poliittista hyötyä valkoisten eliminoimiseksi tähtäävälle monikulttuuri-utopialle.

Puna-Yle jaksaa muistella viidenkymmen vuoden takaisia Alabaman tapahtumia, mutta jättää kertomatta mitä "vapautumisen" seurauksena on tapahtunut Yhdysvaltojen kaduilla. Suurin osa väkivaltaisen rasismin ja rodullisesti motivoituneiden raiskausten uhreista on valkoisia ja tekijät mustia rasisteja. Tästä Yle ei kerro, vaikka sen pitäisi, koska se on Amerikan todellisuutta tänään.

Mustaa rasismia: linkki2 kommenttia:

 1. Chaim Rumkowski pätkä ei kuitenkaan ollut paha. Siinä käsiteltiin kollaboratörismiä melko fiksusti. Juutalainen nainen joka pelastui Lodzin getosta sanoi suoraan että hän on tyytyväinen Chaim Rumkowskiin. Vaikka Rumkowski puhui juutalaiset lähettämään kaikki lapset alle 10v Auschwitziin hän onnistui pelastamaan geton asukkaista 750 melko limaisella kollaboratööri-toiminnallaan.

  VastaaPoista
 2. Ylen aamu-tv 9.23 Talvisodan henki ei syntynyt isänmaallisuudesta

  15:35 Stella Mwangin tie tähtiin
  Kenialaissyntyinen Stella Mwangi voitti Norjan Euroviisut vuonna 2011 kappaleella "Haba Haba". Stellan tie iskelmätaivaalle ei ole kuitenkaan ollut helppo. Nuori nainen on kuitenkin päättänyt päästä pitkälle urallaan.

  Kehitysmaalaista kehuva dokumentti.

  13:40 Kevään 17 hetkeä
  10/12. Mitä Katelle ja hänen lapselleen on tapahtunut? Stirlitzistä annetaan pidätysmääräys, joka menee itse tapaamaan Mulleria tietämättä kaikkia viime aikojen tapahtumia. Astuuko Stirlitz ansaan?

  Uusinta:

  17:00 Historia: Taistelu rotuerottelua vastaan
  "Jos kuolemme, niin kuolemme." Ku Klux Klanin ja poliisin väkivallasta huolimatta mielenosoittajat jatkoivat henkensä uhalla. Maailma seurasi matkaa, eikä Kennedyn Valkoinentalo voinut jäädä puolueettomaksi. 2/2

  VastaaPoista